annemle ilgili

Benim annem de oynuyor evet bağımlı,ev işlerini de biz yapıyoruz artık 3 kız ne olacak yani elime yapışmayacak ya ..
Benim annem gençliğinde çok çekti akrabalardan,annemi annesiyle konuşturmamak için neler neler yaptı yengem falan gençliğini yaşayamadı,babama bi yerlere gidelim diyodu babam yengemin sözünden çıkmıyodu.
Şimdide annem hep akrabalardan soğudu evde kötü amaçlı muska bulduk halam yaptırmış,babam hep akrabalarını koruyo.
Ve her gün evde annem pcye geçiyo diye kavga ediyolar ,ben hiç kızmıyorum anneme .
Onu ne mutlu ediyosa onu yapsın,gençliğini yaşayamamış.
Pc'ye geçiyo diye laf yapanlara da ağızlarının payını bi güzel veriyorum,
Zaten ne yaşayabiliyoruz ki Allah aşkına elalem ne der diye?..

canım çok şey yaşamış annen, ama anneni alıp gezdirsen mis gibi havalar bence daha büyük iyilik
evet bir şey yaşayamıyoruz da şurda nefeslerimiz sayılıyken eften püften şeylerle vakit öldürmek neye yarar?
sen onu mutlu ediyor sanıyorsun ama annen belli ki pek mutluluk nedir bilmiyor ve yapacak bir şeyi olmadığı için sarmış
benim annem gezerdi tozardı oturmaya giderdi misafir alırdı eminönüne sırf turşu suyu içmeye bile giderdi yani hayatını yaşardı şimdi böyle olunca asıl bu haline üzülüyorum kızıyorum hayatını o bilgisayarla kısıtlıyor diye
anneni koruyorsun üzülüyorsun ama bilgisayar onun gençliğini geri vermiyor asıl daha da şu sağlıklı günlerinden çalıyor bence anneni farklı şekilde korumalısın

canım merak etme annem gençken sırf babam mutlu olsun diye eve birsürü komşu da çağırırdı yemekler pişirirdi,herkes annemin yüzüne gülerdi:)
Arkasından da konuşup dururlardı benim annem İstanbul'a gelin geldi kimseyi tanımıyodu etmiyodu,babama bi yerlere gidelim diyodu götürmüyo,ee annem yol iz nereden bilecek yeni gelmiş,bırak bi yerleri gezmeyi annesiyle bile konuşturmuyolardı,sağlığıyla ilgili bi problem yok olursada muhtemelen sigara yüzünden olur..
Bilgisayara gelene kadar ne sebepler var bir bilsen :)
Demekki annen bir şeyler yaşamamış kötü anlamda çok çekmemiş,çekseydi eminim düşüncen farklı olurdu.

canım üzmek istemedim seniii çok şükür başımızdalar ne sıkıntıları olursa olsun
herkesin sıkıntısı kendine büyük geliyor tabi seni dinleyene kadar sıkıntı sanırdım
Allah annenin annelerimizin yüzünü hep güldürsün canım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…