Annemle ilişkim 😕

bojack17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
4
2
1
24
merhaba kızlar herkes yazınca bende içimi dökmek ve sizden yorum almak istedim. Benim annemle bildim bileli bir soğuk bir sıcak ilişkim var, mesela kavga ederiz aslaaa (haksız olsa bile) gelip özür dilemez her zaman benim gelmemi bekler. Annemde en büyük sorunlardan biri de her zaman beni susarak cezalandırması mesela ben annemle 2-3 ay boyunca konuşmadığımı bilirim. annem kişi farketmeksizin her zaman bir hatada o kişiyi siler ben dahil. (ki bence sildi) yani bilmiyorum ben mi cok düsünüyorum yoksa annem gerçekten çocuk gibi biri mi aşırı narsist olduğunu düsünüyorum.

narsist olma durumu değil, narsistlik böyle bir durumda değil. annenizin bugüne kadar yetiştiği ortam buysa böyle olması normal aile zaten böyle bir yer. halkin yuzde 60lik diliminde ailede kavga sonrasi özür dileme geleneği yoktur. onun dışında anlattıklarınıza göre anneniz hafiften despot biri ve karakterinden ödün vermiyor, bu kadar kafaya takip kendine dert edinme lütfen emin ol sağlığın her seyden önemli

Benim annemde haksız bile olsa asla bunu kabullenip, daha doğrusu itiraf edip özür dilemez.. Eskiden çok takılır haftalarca küs kalırdım.. Yaşım ilerledikçe bu durumu önemsememeye başladım, herkesin bi kötü huyu vardır.. Şimdi baktım annem bi şeye alındı, gider sevdiği bi şeyi alır gider elini öperim Hayat annemle haftalarcayı geçin bir saat bile konuşmamak için çok kısa..

Ben annemin sadece bana değil, hayatındaki hiç kimseden özür dilediğini ne duydum ne de gördüm. Evlendim, birçok olay yaşadım. Yaşadıklarımdan ders çıkardım. Mesafemi fazlasıyla koruyorum, iletişimi koparmadım ama ‘naber nasılsın bişeye ihtiyacın varmı’ dışında bi muhabbet de bırakmadım aramızda..
Bu yüzden ondan özür bekleyeceğim bi durum olmuyor. O da rahat ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…