- 15 Temmuz 2013
- 1.028
- 307
- 118
Bız sızınle aynı dılde konusamıyoruz cunku ben ne anlatmaya calısıyorum siz hala analık hakkından soz edıyorsunuz. Ben analık hakkını iyi bilirim anneme de oldukca baglı bır kızım. Iyı okuyun derken bundan soz ettım 24 saat değil sadece 8-9 saat bakacak anne . Kız ısten gelınce alacak cocugunu yani. Hanı ıyı okuyup anlamak önemli.
bence sen ısrarla sana anlatılanı anlamak istemiyosun.herkes aslında sana aynı şeyi söylüyo.
o yaştaki bir çocuk yeni yürümeye başlamıştır
sürekli koşar sağı solu kurcalar kırar döker kendine zarar verebilir
devamlı peşinde koşmak lazım yemeğini ayrı yapmak yedirmek lazım.
uykusu gelir uyutmak lazım insan onla uğraşırken kendine zaman ayırmayı bırak
kendi evinin işini bile zor yapar.
o yaşa gelmiş insanlar eğilemez kalkamaz hastalığı olmasa bile zor olur
sadece 8-9 saat dediğiniz zaten normal bi insan 8-9 saat uyur geri kalan 8-9 saat de çocuğa baksa eder 18 saat
eee bu kadının kendi evinin işi gücü yemeği vs
kimse onca saatini feda etmek zorunda değil,evet arkadaş analık hakkı demiş doğru da demiş.
ananın zaten hakkı ödenmezmiş sırf kendi çocuğunu büyütmesi bile yeter.
kadın anne diye bütün hayatından vazgeçip çocuklarına saçını süpürge etmesi gerekmez.
bu nası bencilce bi düşünce arkadaşım insan o yaştan sonra bile rahat edemicekse ne zaman edecek?
mezarda mı?!
anne diye dibine kadar kullanıp sömürün kadını.ben çocuğuyum beni doğurduysa tabi yapacak tabi edecek benim için,görevi bu
kendi sürünsün nefes alamasın yorulur mu zor mu gelir önemli değil canı çıksın da benim işim görülsün ,yapmıyorum derse de çeker gider beni de bidaha göremez.ne bencilsiniz ya ben aileme nası yük olmam diye hayatımın her anında yüzlerce hesap yaptım hala yapıyorum ne hayırlı evlatmışım valla.