Annemle kavga ettim?

teacherr23

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
378
127
23
32
Arkadaşlar annemle çok büyük tartışma yaşadık az önce. Patlama noktası yaşadım diyeyim. 24 yaşında bir öğretmenim. Babam vefat etti annemle yaşıyorum yalnız birakmak istemedim okuduğum yere de çalıştım yere de getirdim yalniz kalmasin diye. Ama o üstüme geldikçe geliyor. Her gun her gun eve geç kalma demeler arayıp nerdesin nerde kaldın demeler bir ara okulda ikidebir arıyor çıkmadîn mi daha diye çocuk gibi. Eve erken gel diyo bisey var saniyorum gidiyorum oturup tv izliyoruz beraber. Bişey oldugundan defil keyfi yani dizinin dibinde olcam. Sabrettim sabrettim de bugun giydiğim tişört için onun kolu ne öyle koltuk altın görünüyor vs diyerek bir sürü laf saydi alti üstü bir tişört abartma desem de iyice uzattı patladim millet neler giyiyo istersem mini giyer cikarim sanane dedim. Sen giymedin sanki genćken eve şu saatte geller nerdesinler onu giyme bunu giymeler yeter ya sen mi yaşıyorsun bu hayatı ben mi dedim kavga kiyamet çıktım gittim evden. Sizce haksız mıyım bunaldım artık bişey alcam kıyafet bunu annem giydirmez diyip vazgeçer oldum kaç yaşına gelmişim hala onun ağzından çıkana göre yaşıyorum yetti canıma

Sabah annemle kavga ettim. Ne demişim, tereyağ yeme, sana yağ ye demişim. Sen bana karışamazsın sen ne biçim çocuksun bıktım senden karışma bana, çocuk muyum ben dedi. 3 saat sonra "sarma sardım annem hadi gel". Çok büyütme hep olur böyle şeyler :)))

haklısın. kavga etme ama duymazlıktan gel. arıyorsa açma. meşgulum diye mesaj at. sizden haber alsın ama eve gelmeyeceğinizi vs bilsin.

Haklısın ama annene fırsatı veren sen olmuşsun.
Yani seninde kendine göre hayatın var her gel dediğinde gidersen bunların arkası bitmez.

Haklısınız ama annenizde bence haklı niye çünkü korkuyor belli ki ortalık da o kadar çok kadın cinayeti ve tecavüzü varki belliki siz bir şey olmasından korkuyor başınıza bir iş gelmesinden. Bizimkilerde öyle hele babam kaç yaşına geldim hala hava kararmadan evde ol diyor evlenecem hala öyle

Amaaan kucucuksun sen daha masallah ogretmen mı oldun :) evlatlar annesının gzunde buyumezmış bsver alttan al zaten yarın bırgun evlenırsın mecburen ayrılırsınız o zaman ararsın bugunlerını hem anlaşılan o sıkılıyr yalnız kalmış bır kac kmsuyla tanıstırsanız ıkınızde rahat eder

bende tam anneme gonul kirginligimi iletmek icin mesaj atacaktim.
sizin konunuzu gorunce bir dusundumde " he deyip " gecmek lazim belki de.
Annemden uzaktayim oldukca ozledim, sizde kavga etmeden soyleyin icindekilerinizi.
Ben yetiskin bir bireyim, bu zamana kadar senin verdigin emekle terbiyeyle bu yerlere geldim, gecikecegim zaman ben ararim gibi... ortalik kotu annenizde hakli endise ediyor olabilir.

Haklısın ama kavga etme bildiğini yap :)
Aradığında açma üstüne örn bu kısa Etekleri gidicen dedi sen hadi anneciğim hoşçakal de çık

Niye geç kaldinmi dedi sen anneyim çok açım yemekte ne var veya bugün neler oldu okulda anlatayimmi
Veya çok başım ağrıyor hemen dinlenicem vsvs

Anneniz sizi koruma amaçlı kendince bişeyler yapıyor, Ve belliki yalnız tek meşguliyeti siz olmuşsunuz. Çok ta takmayın anneye küs kalınmıyor

Bana aşırı bağlı takıntı derecesinde artık işi gücü ben. Evlenirsen de esin ister belki beraber yaşarız dedi hatta. Sevgilim de ogretmen hayat boyu bizle ordan orayami gelcen sen dedm. Çocuğun yanında da muhabbetini açtı bide o da olur tabi falan dedi ama hangi erkek ister bu devirde böyle bi şey. İç güveysi gelmek bi nevi hasta falan olsa bakıma muhtaç olsa bende istemem zaten asla bırakmak. Ama evlenince de aynı evde olmaz yahu utanirim ben kendi evimde kocamin yuzune bakamam surekli duycak mi gorcek mi sarilamazsin opemezsin hep dikkat etmek lazim falan

Okurken benle geldi atandim benle geldi biraksam evlenince de gelcek. Bu kadari normal mi sizce "/ diyorum sosyalles biraz arkadaş edin hayatımiz birbirimzden ibaret değil. Beraber de gezeriz elbetama benim de arkadaş larim varsevgilim var onlara da dolasicam elbette sadece senle olamam ki her gun annemden mi ibaret benim hayatim

Aslında cok haklısın her kelımesınde haklısın ama babandan snra tparlanamamıs galıba evlenınce olmz kımse ıstemez kv ıle yasamayı aranızda srun olur ama baktınız olmyor yakınından bı ev tutarsın hergun ona bes dk ugrayıp kendı evıne gecersın baska kardesın yok mu tek cocukmusun

Anneniz gencse saglikliysa sakin ola ayni evde olmayin
Yan sokaginiz olsun en alt katiniz olsun ama ayni ev olmaz ..

Çok haklısınız ama annenizde evhamla yapıyo .Aşırıya kaçıyor fakat klişe bir söz söylemek istiyorum "anne baba sonuçta"boş verin biraz kulak ardı edin fakat saygınızdan ödün vermeyin hep barışan taraf siz olun.BU DÜNYADA KARŞILIKSIZ SEVGİYİ BİZE VEREN TEK VARLIKLAR.

Babanızdan sonra mı böyle oldu?

Kırmayın annenizi, bi uğraşı yoksa dört gözle sizi bekliyordur işte.
Çevre yapması için ön ayak olun.

Esasen sıkıntı onun tüm hayatı olmuşsunuz

Kendine ait hayat yok sizin peşinizde sizi meşgale yapmış

Akrabası vs olan bir yer varsa ayrı ev açın yoksa ömür boyu böyle

Tabii ay ne güzel çocupun olunca bakar yemek temizlik yapar diyen de çıkar tabii

Valla aynı benim annem devamli kontrol onda olsun gel desin git desin hele bi yapma bakiyim mesgule alırım saniyesine geri arardi kıyafet tam aksi ama cıvıl cıvıl giyin gencsin sen ne bu için geçmiş gibi der hep evlendim anca degistik :) uzme boşver başka aktiviteleri yok bize sariyolar napsinlar baş tacı hepsi

Var abim var ama o atandı gitti başka sehre açıkça da söyledi her yere benle mi gelcen istemiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…