Annemle kavga ettim?

Valla aynı benim annem devamli kontrol onda olsun gel desin git desin hele bi yapma bakiyim mesgule alırım saniyesine geri arardi kıyafet tam aksi ama cıvıl cıvıl giyin gencsin sen ne bu için geçmiş gibi der hep evlendim anca degistik :) uzme boşver başka aktiviteleri yok bize sariyolar napsinlar baş tacı hepsi

Tam tersi cıvıl cıvıl ol geçsin demeyi birak utanmasa çarşafa sokacak zorla. Gençsi fez toz der milletin annesi benimki eve tıkmayî marifet saniyorul

Esasen sıkıntı onun tüm hayatı olmuşsunuz

Kendine ait hayat yok sizin peşinizde sizi meşgale yapmış

Akrabası vs olan bir yer varsa ayrı ev açın yoksa ömür boyu böyle

Tabii ay ne güzel çocupun olunca bakar yemek temizlik yapar diyen de çıkar tabii

Akrabası olan yerdeyiz suan zaten. Bursadayiz Annesi babası kardeşleri hep burda. Ama benim bitlise tayinim çıktı oraya da benle gelmek istiyor diyorum anne bursa mis gibi yer ben mecbur olmasam hayatta gitmem sen mecbur değilsin az kendi hayatını yasa uniye benle geldin atandim gelcen ne gerek var. Kaç yaşında insanim hep peşimde mi gezcen. Ailen sevdiklerin burda guzel büyük şehir gez toz işte ne isin var bitliste. Zaten büyük ihtimal 1 sene sonra tayin jsticem eş durumuyla. Ama yok ikna olmuyor. Bi de millete konuşmasını duydum hepten delirdim. Ben hiç birakirmiym benim kızı tek başına benim kız saf diyerek geziyor millete. Saf sensin dedim akıllı olsan elaleme kızını gerizekali gibi sana bagimli ayaklari ustunde duramayan biri göstermezsin dedim

Babanızdan sonra mı böyle oldu?

Kırmayın annenizi, bi uğraşı yoksa dört gözle sizi bekliyordur işte.
Çevre yapması için ön ayak olun.

Ondan önce de böyleydi. Babam vefat etmeden önce boşanma davası açmıştı ona yapiyodu bu baskıları herkesten kiskanmalar her şeye laf etmeler vs

Zaman kötü
Basınıza birsey gelecek diye endişe ediyor olabilir
Belki asırıya kacıyor ama yıne de kırmayın annenizi tamam falan deyın idare edin
İlerde hayat ne getirir bilinmez yanınızda hayatta iken üzmeyin bnce

Arkadaşlar annemle çok büyük tartışma yaşadık az önce. Patlama noktası yaşadım diyeyim. 24 yaşında bir öğretmenim. Babam vefat etti annemle yaşıyorum yalnız birakmak istemedim okuduğum yere de çalıştım yere de getirdim yalniz kalmasin diye. Ama o üstüme geldikçe geliyor. Her gun her gun eve geç kalma demeler arayıp nerdesin nerde kaldın demeler bir ara okulda ikidebir arıyor çıkmadîn mi daha diye çocuk gibi. Eve erken gel diyo bisey var saniyorum gidiyorum oturup tv izliyoruz beraber. Bişey oldugundan defil keyfi yani dizinin dibinde olcam. Sabrettim sabrettim de bugun giydiğim tişört için onun kolu ne öyle koltuk altın görünüyor vs diyerek bir sürü laf saydi alti üstü bir tişört abartma desem de iyice uzattı patladim millet neler giyiyo istersem mini giyer cikarim sanane dedim. Sen giymedin sanki genćken eve şu saatte geller nerdesinler onu giyme bunu giymeler yeter ya sen mi yaşıyorsun bu hayatı ben mi dedim kavga kiyamet çıktım gittim evden. Sizce haksız mıyım bunaldım artık bişey alcam kıyafet bunu annem giydirmez diyip vazgeçer oldum kaç yaşına gelmişim hala onun ağzından çıkana göre yaşıyorum yetti canıma
Haklı olarak kızıyorsunuz fakat belki babanızı kaybettiği için sizide kaybetmekten korkuyordur her an yanında olmanızı istiyordur. Hiçbir anne evladını sıkmak bir şeylerden geri bırakmak istemez ki sadece korumak ister. Bence konuya daha ılımlı yaklaşın terk etmeyin sakinleşip konuşmayı deneyin kırmadan, kırılmadan..

Tam tersi cıvıl cıvıl ol geçsin demeyi birak utanmasa çarşafa sokacak zorla. Gençsi fez toz der milletin annesi benimki eve tıkmayî marifet saniyorul
Valla benimki de benimle gitmek isterdi her yere arkadaşlarıyla görüşmeye bile gitmezsem o da gitmezdi babamla ayrilar ablam erken evlenmişti bana çok düşkün oldu o yüzden millet dalga geçiyordu kocandan izin al diye :KK48: yani ınan normal canim anlatamazsin kırma sabret

Arkadaşlar annemle çok büyük tartışma yaşadık az önce. Patlama noktası yaşadım diyeyim. 24 yaşında bir öğretmenim. Babam vefat etti annemle yaşıyorum yalnız birakmak istemedim okuduğum yere de çalıştım yere de getirdim yalniz kalmasin diye. Ama o üstüme geldikçe geliyor. Her gun her gun eve geç kalma demeler arayıp nerdesin nerde kaldın demeler bir ara okulda ikidebir arıyor çıkmadîn mi daha diye çocuk gibi. Eve erken gel diyo bisey var saniyorum gidiyorum oturup tv izliyoruz beraber. Bişey oldugundan defil keyfi yani dizinin dibinde olcam. Sabrettim sabrettim de bugun giydiğim tişört için onun kolu ne öyle koltuk altın görünüyor vs diyerek bir sürü laf saydi alti üstü bir tişört abartma desem de iyice uzattı patladim millet neler giyiyo istersem mini giyer cikarim sanane dedim. Sen giymedin sanki genćken eve şu saatte geller nerdesinler onu giyme bunu giymeler yeter ya sen mi yaşıyorsun bu hayatı ben mi dedim kavga kiyamet çıktım gittim evden. Sizce haksız mıyım bunaldım artık bişey alcam kıyafet bunu annem giydirmez diyip vazgeçer oldum kaç yaşına gelmişim hala onun ağzından çıkana göre yaşıyorum yetti canıma

Elbette insan bu kadar sık bogaz edilmektrn bunalir sen artık yetiskin bir bireysin ama o da sıkılıyor bence kafayi sana takmamasi için ona da bi aktivite bul calistigin yere goturmussun ama o orda hayatini kurabildi mi tüm gün evde mi? Bir de kirma kalbini geçen gün düşündüm de annem hayatta olsaydi her gün ayaklarinin altını öpseydim keşke günde 15 saat çalışıp tüm varimi yogumu o eglensin diye harcasaydim keşke o 15 saatlik işten eve geldigimde yorgun argin önünde hizmetci olsaydim da yeter ki o olsaydi her seye raziydim o yüzden kaybetmeden kıymetini bil

Saf demek iyi niyetili , temiz kalpli demektir. Ay gerizekalıyı nerden cıkardınız . Öğretmensiniz bunu bilmeniz gerek her annenin yaptığını yapıyor . Neden bu kadar büyüttünüz ki ... Hiç hoşuma gitmedi annenizle bu denli tartışmanız ne kadar üzülmüştür . Öğretmensiniz daha uygun ,anlıyacağı bi dilden konuşmayı bilmeniz gerek . Ayrıca ülkenin durumu gercekten kötü yani cok normal böyle davranması . Bence canım annenizi alın bi yemeğe cıkın , konuşun ve lütfen özür dileyin . Ders saatlerinizi söyleyin haber verin yani nereye gidiyosunuz kacta geleceğinizi vs bence anlar . Evet bunaltıcı oluyolar ama annelerin hepsi böyle . Anne olunca anlarsınız.

Back
X