Annemle konuşamıyorum artık:(((

derya55_25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
27
0
86
Samsun
kızlar 1 yıldır beraber olduğum biri var ve birbirimizi çok seviyoruz. erkek arkadaşım daha önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocugu var. ben anneme durumu anlattım annem bütün sülaleyi birbirine katmış, ağlamış sızlamış telefonda millete herkesi üstüme saldı. yok 2 çocuklu adama oğlum nasıl dermiş, yok o lise mezunuymuş ben üniversite mezunuyum kamuda çalışıyorum o özelde çalısıyo.

sonuç olarak annem arkasını döndü ben ayrıldım dedim ama bian önce evlenmek istiyorum. annemin desteği olmadan babamda karsı cıkacaktır, hatta herkes ne yapıcam benn bi akıl verirmisiniiz(((

annenin sakinleşmesini bekle ve fazla üstüne gitme. kendini annenin yerine koy. ilk başta bu tepkiyi vermesi çok normal. onun hayali böyle değildi. biz onların hayallerine isteklerine göre evlenmiyoruz. gönül bu. insan kalıplara göre kurallara göre sevmiyor ki. keşke baştan pat diye söylemek yerine önce ağzını arasaydın. ama olan olmuş. üzerinden biraz zaman geçsin tekrar sakince konuşmayı dene. bir şey soracağım çocuklar kimde kalıyor?

(( evet haklısın ama bende onun hayallerini yıkmak istemezdim bu durumda ben de cok mutsuzum ama cok seviorum onsuz yapamam

cocuklar annesinde kalıyorlar ... bir de onun maası benimkinden azmış sorunu yapıyorlar offfff ben anlatamıyorum oysaki annemde babamla 6 sene cıkıp evlenmiş(8

Aceleyle evlenme fikrini çıkar bence kafandan. ıstisnalar haricinde annelerden daha çok kızının iyiliğini düşünen yoktur bu hayatta. Annen sakinleşince tanımasını eğer tanıdıktan sonra da olur vermezse evlenmeyeceğini söyle ve ikna et en azından tanımaya çalışmasına. Sen de iyice düşün iki çocukla nasıl başa çıkacaksın, bırak anneyi bir abla olabilecek misin? Her zaman anlayışlı olabilecek misin? Bir de ilk eşinden neden ayrılmış onu öğren

Kaç yaşındasın, o kaç yaşında; sen ne iş yapıyorsun o ne iş yapıyor. 1 yıldır birlikte olmak normal şartlarda bile evlilik kararı almak için erkense hele de daha önce evlenmiş boşanmış ve 2 çocuk sahibi bir erkekle evlenmeye karar vermek için çok çok çok erken.. Neden ayrılmış, karısına çocuklarına nafaka veriyormu? ne kadar sıklıkla görüşüyor çocuklarla, görüştüğü süre içerisinde sen onlarla iyi geçinebilecekmisin, çocuklar seni sevdi mi, yada seveceklermi??? Çocuklarıyla tanıştın mı??? Birsürü cevaplanması gereken soru var....
Annenizin kaygılarını çok iyi anlıyorum ve kısmen de annenze katılıyorum.. Şimdi onsuz yapamam diyorsunuz ama yarın öbürgün o çocukların nafakası ödenirken yarın öbürgün o çcukların özel günlerinde ane baba biraraya gelmek zorunda kaldığında siz bunları kabul edebilecekmisiniz...

çocuklar annelerinde kalıyorlar haftasonu bize gelirler bu benim için sorun olmaz ilk eşinden saygı sevgi tükendigi için ayrılmışlar.. ben annemide üzmek istemiyorum annem ikna olsa babamıda ikna eder diye düşünüyorum çünkü bizimkiler çevre ne dere cok bakarlar(((

erkek arkadasım annemle tanısmak istiyor zaten ama tanıstırmak için annemi ikna etmek de sorun((

bir anne olarak bende karşı olurdum ileride onun çocuklarından dolayı çok zor günler yaşayacaksın ama sen sadece aşkını düşünüyorsun sninde çocuğun olacak üvey anne olacaksın diğer kızlar artık sana nasıl davranır evleneceğin kişi ile bu çocuklardan dolayı
can sıkıntılarını görmezlikten gelemezsin sanki normal evlilik yapıyormuşsun gibide
davranamazsın bu evliliğin yükü çok ağır olacak istesende sonradan vazgeçemezsin
annen haklı iyice düşün ne diye hemen evliliğie koşuyorsun

ben 24 o 32 yasında ben mühendisim o eczanede çalısıor. karısı nafaka falan talep etmemiş ama aylık 500 felan verior ben cocukları gördüm zaten biri 2 diğeri 7 yasında bende sevdim onları onlarda sıcaktılar bana karsı..

özel günler hastalık su bu durumlarını konustuk onunla hepsinde yanlarında olucam ben sıcakkanlı biriyim zaten eşim oldugunu beni sevdigini biliosam ve güvenioosam ksorun olmaz die düşünüorum..

Annenizin neden karşı cıktıgını onun yerine kendinizi koyup birde onun gözüyle duruma baksanıza...
Belki sizin göremediğiniz bir şeyler vardır ortada...

Büyüklerimiz bizim gibi kör aşık olmuyolar...
Uyarılıyoruz ama iş işten gecince ahlayıp vahlıyoruz:hulya:

ama benim tek derdim ailemin rızasını almak onlarıda ikna edebilmek kızlar onlara rest cekip bişeyler yapmak bana göre deil onları nasıl ikna edebiilirim ne yapmalıyım(

haklısın bakıyorum ben olsam ben de endişelenirdim kızım için izin vermezdim ama bi tanımasını istiyorum erkek arkadasımla ben cok iyiyiz ve bana cok deger verior sanki ikinci yarısı gişibiyiz birbirimizin

ben onların da ileride tanıdıkca seveceklerine inanıorum ama ilk asama bir gecebilse

kafa yapınızda uyacağını sanmıyorum bu erkek size şirin davranıyor olmasın sonra hep maskeleri ortaya çıkıyor ,sonra evlendiğinizde hiç bir görüşünüzü beğenmiye bilir aşağılık
komplesine girip siz nede olsa üniversite mezunusunuz o ise lise mezunu dikkatli olmanızda fayda var
sanırım kazandığını para ondan fazladır mutlaka çıkarı olacaktır sizinle evlenme hayalleri içinde ise birde erkek ulaşması güç birilerine hep seçerler lülülülülülü

Peki Kaç zamandır berabersiniz

1 yıldır beraberiz

bence sen onu yakın akrabalarına ve komşularına sor

sana rol de yapar kendi hakkında , aman yaş tahtaya basma

gençliğine yazık olur o kadın kimbilir neden boşadı ?

1 yıldır beraberiz

Canım 1 yıl birbirinizi gerçekten tanımanız için kısa bir süre bence bu konu biraz durulsun annenle zıtlaşmadan sakince düşün ve burada eş adayını daha iyi tanımaya çalışırsın yerimseniben çok iyi düşün hemen karar verme bence zamana bırak canıma.s

Biraz daha zamana bırakın derim...
evlilik aceleye gelmez...

eşinden saygı ve sevgi den dolayı bitti demişin...
ne gibi yani.. hangi taraf huzursuzluk cıkarmış

iyi düşünmen şart... kolay bi secim degil cünkü...
arada eski eşiyle bi bagı var cocukları.
onlar görüştüğünde rahat davranabilcekmisin...
cocukları her cagırdıgında koşup gidince bunu sineye cekip otura bilicekmisin...

allah kolaylık versin:1ninca:

sevgi ve saygı bittiğinden dolayı ayrılmışlar geçimsizlik evlilik düzelir die cocuklarda yapmıslar ama birbirlerinden soğumuslar ve kopmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…