- Konu Sahibi derya55_25
-
Kaç yaşındasın, o kaç yaşında; sen ne iş yapıyorsun o ne iş yapıyor. 1 yıldır birlikte olmak normal şartlarda bile evlilik kararı almak için erkense hele de daha önce evlenmiş boşanmış ve 2 çocuk sahibi bir erkekle evlenmeye karar vermek için çok çok çok erken.. Neden ayrılmış, karısına çocuklarına nafaka veriyormu? ne kadar sıklıkla görüşüyor çocuklarla, görüştüğü süre içerisinde sen onlarla iyi geçinebilecekmisin, çocuklar seni sevdi mi, yada seveceklermi??? Çocuklarıyla tanıştın mı??? Birsürü cevaplanması gereken soru var....
Annenizin kaygılarını çok iyi anlıyorum ve kısmen de annenze katılıyorum.. Şimdi onsuz yapamam diyorsunuz ama yarın öbürgün o çocukların nafakası ödenirken yarın öbürgün o çcukların özel günlerinde ane baba biraraya gelmek zorunda kaldığında siz bunları kabul edebilecekmisiniz...
Annenizin neden karşı cıktıgını onun yerine kendinizi koyup birde onun gözüyle duruma baksanıza...
Belki sizin göremediğiniz bir şeyler vardır ortada...
Büyüklerimiz bizim gibi kör aşık olmuyolar...
Uyarılıyoruz ama iş işten gecince ahlayıp vahlıyoruz:hulya:
haklısın bakıyorum ben olsam ben de endişelenirdim kızım için izin vermezdim ama bi tanımasını istiyorum erkek arkadasımla ben cok iyiyiz ve bana cok deger verior sanki ikinci yarısı gişibiyiz birbirimizin
ben onların da ileride tanıdıkca seveceklerine inanıorum ama ilk asama bir gecebilse
1 yıldır beraberiz
1 yıldır beraberiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?