- Konu Sahibi derya55_25
-
kızlar 1 yıldır beraber olduğum biri var ve birbirimizi çok seviyoruz. erkek arkadaşım daha önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocugu var. ben anneme durumu anlattım annem bütün sülaleyi birbirine katmış, ağlamış sızlamış telefonda millete herkesi üstüme saldı. yok 2 çocuklu adama oğlum nasıl dermiş, yok o lise mezunuymuş ben üniversite mezunuyum kamuda çalışıyorum o özelde çalısıyo.
sonuç olarak annem arkasını döndü ben ayrıldım dedim ama bian önce evlenmek istiyorum. annemin desteği olmadan babamda karsı cıkacaktır, hatta herkes ne yapıcam benn bi akıl verirmisiniiz(((
Annen sonuna kadar haklı. Şimdi sen aşıksın, laylaylomlardasın, pembiş pembiş hayallerin var belkide ama evlenirsende o pembiş hayallerinin, griye dönüşmesi çok yakındır.
Sen daha önce hiç evlenmedin dimiCADIARZU, adam evlenmiş boşanmış (had bunu anladım) 2 tanede çocuğu varmış.akannehir, Belki ilk zamanlar sana batmayacaktır 2 çocuk, sorumluluklar, eşinin onlarla vakit geçirmesi, eski eşi, bilmem neleri ama zamanla başını taşlara vurursun benden demesi. Anneni dinle lütfen. Benim kızım bana aynı senin durumunla gelse bende evlenmesine izin vermezdim çok açık söylüyorum.kaydirigubbakcemile
ben daha önce evlenmedim hiç :1no2: ama sevgi bukadar cabuk yada kolay mı harcanır ben mutlu olacagıma iananıorum aslında ama annem bunu anlamak bile istemior sizin gibi:bbo:
canım bende taraftar değilim bu duruma..Şuanda kafan karışık heveslerin isteklerin var ama evlendikten sonra sana bu durumlar batmaya başlayacak,Bende senle aynı durumdaydım ama eski erkek arkadasım avli ve cocuklu değildi sadece mevki farkı vardı ailem karşı çıktı olmadı Allaha şükür ki olmamış şimdi düşünüyorumda nasıl evlilik yaşayabilirdim onla..inan bana yanlış yoldasın erkek arkadasın belkide mükemmel bir insan ama sana göre değil..Eskiler çooook doğru söylemiş davul dengi dengine diye..Düşünsene ilk hevesler gectikten sonra herşey batmaya başlayacak,sen mühendissin cevrende o ayarda olacak arkadaslarının eşiyle kendi eşini kıyaslayacaksın
Canım bende "Fikirlerinize ihtiyacım var" diye bir topic açtım , sorun aynı, annemin sevgilimle evlenmemi istememesi hakkında..
Bizdeki görünen tek sorun sevglimn devlette çalışmıyor olması.. ve bu nedenle bana asla olmaz dedi ailem.. Sizde problemler daha çok gibi gözüküyor ama sonuçta sorun aynı canım..
Kendi sorunuma çözüm bulamadığım için sana pek bir şey diyemiycem canım umarım bi yolunu buluruz mafoldumben İkna etmek için bi yol bulursan veya başka herhangi başka bir fikir banada haber ver canım vereliniortak canını sıkmamaya çalış :teselli:
Daha dün bir arkadas konu acmis...Aile Evlilik ve Cocuklar topiginde....Sarafina09 du galiba arkadasin niki....
Gir istersen bir oku....oda evlenmis bosanmis cocuklu bir adamla evlendi...önceden herseye senin gibi güzelce ammennah derken simdi sürekli kizinla vakit gecirmekten rahatsiz oluyor, evlendigne pisman ve bosanmayi bile düsünüyor...
Güzelim, bizler veya Annen simdi sana istedigmiz kadar iyi düsün, yapma etme, bak sunlar bunlar olacak desekte nafile....bazi hatalari (bana göre dul ve cocuklu bir adamla bekar bir kizin evlenmesi hatadir) insanoglu yapmali, ancak ve ancak ondan sonra evet demekki büyüklerim birseyler biliyorduda yapma diyorlardi desin....
Tabiki müneccim degiliz, Allahtan baska kimse gelecegi bilemez, fakat böyle evliliklerin sonu malesef cogunlukla hüsranla bitiyor, yada cok sorunlu bir evlilik oluyor.....simdi evet dediklerine yarin zerre kadar tahamülün kalacakmi? Gercektende onun cocuklarinla vakit gecirmesine, cocuklarini sizin evlilignizede dahil etmek istemesini kabul edebilecekmisin? Eski esi ile görüsmesine konusmasina tamam diyebilecekmisin?benneyaptımki
Cok iyi düsünmeni tavsiye ederim.:hulya:
Annen üzülmekte cok hakli, neticede evladinin gelecegi söz konusu..
((( canım benim inş. hakkımızda hayırlısı neyse o olur pişman olmakta istemiorum ama suan zamana bıraktım annemlerede birsey sölemicem erkek arkadasımla konusucam ama beni bırakmak istemio ama aileni de benim için karsına alma diyor ailen yüzünden ayrılırsak da saygı duyarım diyor (( hayırlısı bakalım
COK TESEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZ İÇİN...
kızlar 1 yıldır beraber olduğum biri var ve birbirimizi çok seviyoruz. erkek arkadaşım daha önceden bir evlilik yapmış ve 2 çocugu var. ben anneme durumu anlattım annem bütün sülaleyi birbirine katmış, ağlamış sızlamış telefonda millete herkesi üstüme saldı. yok 2 çocuklu adama oğlum nasıl dermiş, yok o lise mezunuymuş ben üniversite mezunuyum kamuda çalışıyorum o özelde çalısıyo.
sonuç olarak annem arkasını döndü ben ayrıldım dedim ama bian önce evlenmek istiyorum. annemin desteği olmadan babamda karsı cıkacaktır, hatta herkes ne yapıcam benn bi akıl verirmisiniiz(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?