arkadaşım 7 yıl biri ile çıktı ,bekardı çocuk ,ama birkaç konuda uyuşamadılar ve ayrıldılar ,üstelik ailesi de onaylıyordu ,daha sonra ailecek görüştükleri fakat abi dediği birisi ile aniden evlendiği haberini aldım ,evini aramıştım bilmiyordum ,annesi anlattı ve ben artık kızımla görüşmüyorum benim için bitti dedi bana ..evlendiği adam kendinden 6 yaş büyük 2 çocuğu olan biriydi bende tanıyorum ..çocuklar hafta sonu gelirlerdi ,arkadaşım çok severdi onları ,gezdirir parka götürürdü ,eğlenirlerdi birlikte ,çok alışmışlardı birbirlerine ,daha sonra ailesi de artık yapacak bişey yok diye onay vermek zorunda kaldı ,şu anda damatlarını çok seviyorlar ,zaten eskiden de tanışıyorlardı ,bir kızları oldu hatta daha sonra ..
yani arkadaşım herkes aynı olacak diye bir kural yok tabi ama sen arkadaşımın düştüğü yalnışa düşme ,önce aileni ikna et daha sonra evlen ,arkadaşım çok mutlu olmasına rağmen hala söyler keşke o dönem kırmasaydım kalplerini keşke onların rızasıyla olsaydı der ..
iyi düşün taşın sağlam bir karar ver ,elbette seviyorsan o da seni seviyorsa evlenin tabi ama ailenin fikri de çok çoookk önemli..