Annemle ne yapabiliriz.

Kadiniz00

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
8
3
6
33
Hastanedeydik az önce şimdi evdeyiz. Sebep babamın annemi cildirtmesi akabinde sinir krizi...
Peki buna sebep dayımın bize yemeğe gelmek istemesi annemin de onu davet etmesi.
Artık annemin bu adamla yaşamasını istemiyorum. Annemle beraber gitmemiz lazım. Babam demeye utanıyorum. Bu adam anneme yapmadigini bırakmadı. Şiddet aldatma kumar gibi sorunları olmadı ama en önemli sorun küfürdü.
Babam küfürbaz hasa dine imana bize herbseye kufreder. Anneme ettiği küfürleri haddi var hesabı yok. Yıllarca hayvancılık yaptı. İşleri daha çok annem yaptı. Şu an hasta olmayan tek bir uvzu yok. Psikolojik olarakta mafoldu çöktü
Kufurlerinden cimriliginden... Annemin bu evde bu adamla kahrından ölmesini izlemeye ceğim daha fazla.
26 yaşında üniversite mezunuyum çalışmıyorum. Nisanliyimm. Kpss için uğraştım ama artık bulaşıkçılik dahi olsa yaparım. Nişanlım umrumda değil.yani bu olanlara vereceği tepki. Erkek kardesimden hayır yok.
İlk iş olarak kadın sığınmaya mi gitmeliyiz. Dava sürecinde ?
Evde biraz altın var alsak bizi hırsızlıkla suçlar mi.
2 ahırı var 6 tane evi ahırın birisi ve bir ev kardeşimin üstüne. Diğerleri babamın. Hepsi evlendikten sonra alınan şeyler. Anneme bir ayakkabı bile almadi kardeşlerinin eskileri giydi annem hep. Bunların hepsinde annemin emeği var. 4 ev bir ahırda. Bir sürü tarlada var ama onlar babasından kalma.
Mal paylaşımı için iyi bir avukat tutmamız lazım çünkü çok cirkefler. Mal paylaşımı için.
Karışık yazdim. Anneme bir şey olmasın istiyorum. Biz ne yapabiliriz. Nasıl yapabiliriz. Lütfen yardımcı olun. Nasıl bir yol izlemeliyiz

Twitterdan bir hesap açıp kadın derneklerini etiketleyip bu konuyu anlatın bu şekilde. Hem ciddi bir kamuoyu oluşturmuş olursunuz hem de avukat için yardımcı olurlar. Ev de alırsınız mallardan payınızı da.

Annem tükendi artık. Ailesi hiçbir şekilde sahip çıkmadı. Bunların eline bıraktı. Hele o annesi. Rabbim sen görüyorsun.
Kaynanasi annemi senelerce konusturmamis bile insanların yanında. Annemin ruh sağlığı yerinde değil. Bosanir. Kalmak istemiyor daha fazla hayvanlara bakmak istemiyor artık

Barolar ücretsiz avukat tayin ediyor gidin derdinizi sıkıntınızı anlatın yok göstersinler. Burada her kafadan çıkan ses ne kadar fayda sağlar tartışılır 🙏😥

Hemen fevri davranip evi terketmeden Iyi bi avukat bulup konusup durumu anlat.
Gecenlerde bi kadin jandarmaya basvurmus valizini toplamis gelmis ailesinden eziyet goruyor diye kadini siginma evine aldirttilar
Once ne yapicaginiza karar verin tum planlari ayarlayip cikin.

Evden su an zaten çıkacak durumda değiliz annem sakinleştirici aldi. Ben ayağı kalkamıyorum zaten tüm vucudum kitlendi.ayaklarim karincalaniyor. Allah'tan babam yok ama akşam illaki gelecek. Avukatı bir şekilde halledeceğim ama bize gidecek bir yer lazım. Annemin ailesi istemez. Altın dediğimde 2 bilezik 5 yarim altın. Onları alsam bile ne kadar dayanır ki. Sığınma evleri koşulsuz herkesi kabul eder mi.

Lutfen elini vicdanina koy.belki dayak yiyeceksin belki eziliceksin.ama anneni kurtar o evden.benim babam senelerce cektirdi taki lise sona gectim tam deli caglarimdi kiz basima babami sikayet ettm polise.kiyametleri kopardim.kardesimle bir olduk.calistik tum emeklerimizi paramizi annemize harcadik. Evi annemin istedgi gibi dosedik.babam her agzini actiginda sen karisamassin bizim paramiz sen susacaksin artik yaslandin elini ayagini cek annemden diyoduk.en ufak seyde biz ezdik babamizi.suan agzini dahi acamiyor her ozel gunde annemi kuyumcuya yemeklere kuaforlere goturdum sinemalara gezmelere.babam gikini cikaramadi.evide annemizin ustune yaptik.sizde ya bu yolu sececeksiniz yada onu birakacaksinz.

Öncelikle hemen bir avukata gitmeniz gerekiyor, mallar evlendikten sonra alındıysa o malların yarısı annenizin.

Avukat size en sağlıklı ve açık şekilde izleyeceğiniz yolu anlatır. Fakat nişanlıymışsınız, yakında evlenseniz? anneniz tek başına yapabilecek mi? ya da eşiniz olacak insan anneniz ile bir yaşamak ister mi ? bunları da düşünün; bir anlık öfke ile hareket etmeyin.
Sevgiler, Bol Şans..

Lutfen elini vicdanina koy.belki dayak yiyeceksin belki eziliceksin.ama anneni kurtar o evden.benim babam senelerce cektirdi taki lise sona gectim tam deli caglarimdi kiz basima babami sikayet ettm polise.kiyametleri kopardim.kardesimle bir olduk.calistik tum emeklerimizi paramizi annemize harcadik. Evi annemin istedgi gibi dosedik.babam her agzini actiginda sen karisamassin bizim paramiz sen susacaksin artik yaslandin elini ayagini cek annemden diyoduk.en ufak seyde biz ezdik babamizi.suan agzini dahi acamiyor her ozel gunde annemi kuyumcuya yemeklere kuaforlere goturdum sinemalara gezmelere.babam gikini cikaramadi.evide annemizin ustune yaptik.sizde ya bu yolu sececeksiniz yada onu birakacaksinz.
22 yaşında erkek kardeşim var. Onda biraz insanlık biraz anne sevgisi olsaydı zaten böyle olmazdık. Babamı susturabilecek tek kişi o. Ama o parayı seviyor. Annemi değil parayı seviyor

Bence ilk aşama kendi adınıza bir hesap açın, evde altın, annenin parası ne varsa o hesaba atın.

Sonra da bir avukata danışarak boşanma işlemlerine başlayın.

Yazık kadına ya, bu kadar çalışarak kendine de size de bakarmış o zaten.

Öncelikle hemen bir avukata gitmeniz gerekiyor, mallar evlendikten sonra alındıysa o malların yarısı annenizin.

Avukat size en sağlıklı ve açık şekilde izleyeceğiniz yolu anlatır. Fakat nişanlıymışsınız, yakında evlenseniz? anneniz tek başına yapabilecek mi? ya da eşiniz olacak insan anneniz ile bir yaşamak ister mi ? bunları da düşünün; bir anlık öfke ile hareket etmeyin.
Sevgiler, Bol Şans..
Annemin payını alabilirsek anneme ev açarız. Yakın bir yerde tabii ki. Bir ahırda 40 hayvan var, 4 tane ev var. Kardeşimin üstündekileri saymıyorum. Annem psikolojik manada tedavi olduktan sonra daha huzurlu kendi halinde yaşayabilir. Nişanlım istemezse yada ailesi , gözümü kirpmam ayrılırım. Sadece bize kalacak bir yer ve annemin hakkını tamamen alabilecek bir avukat lazım.

Annemin payını alabilirsek anneme ev açarız. Yakın bir yerde tabii ki. Bir ahırda 40 hayvan var, 4 tane ev var. Kardeşimin üstündekileri saymıyorum. Annem psikolojik manada tedavi olduktan sonra daha huzurlu kendi halinde yaşayabilir. Nişanlım istemezse yada ailesi , gözümü kirpmam ayrılırım. Sadece bize kalacak bir yer ve annemin hakkını tamamen alabilecek bir avukat lazım.

Yasadiginiz yerden baro avukati bulabilirsiniz.
Anneniz iyiki sizi dogurmus, ne guzel hayirli bir evlatsiniz .
Isiniz rastgitsin insallah

sizi gönülden tebrik ediyorum gerçekten helal olsun sizin gibi evlada :KK52: Lütfen avukat işini halledin bir an önce annenizi kurtarın bu adamdan :dua:

Ya kıyamam...
Anne bu dünyada ki en kutsal varlık ve ne kadar şanslı sizin gibi bir evladı olduğu için..
Hemen Avukata gidin. Avukat masraflarından endişe ediyorsanız da, bağlı bulunduğunuz şehir Barosunu arayıp durumu izah edin. Ücretsiz Avukat tayin edeceklerdir.
Ayrıca altınları almanızın suç sayılacağını sanmam, ama net bilgim olmamak ile beraber yanlış yönlendirmek istemem.

İnşallah her şey güzel olur siz ve Anneniz için..
Çok üzgünüm..

maşallah ne güzel evlatsınız :KK200:
kardeşiniz de babasının oğluymuş

Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısı ile düze çıkarsınız

Erkek kardeşim haftaya geliyor. Sözde babami psikologa götürecekmis, gelince. Farkında değilmiş oda yaptıklarının. Ama bu adam kötü. Kötü bir insan kufurbazliga cimrilige psikolog ne yapabilir ki. Hep aynıydı. Bir gün pikniğe gittik mi, annem bir gün geç kalktı mı, üstüne başına istediği şeyi alabildi mi diyorum susuyor. Tamam abla halledeceğiz diyor.
Teyzem bizde kalın dedi ama sehirlerimizin arası 10 saat. Nasıl olur bilmiyorum. Onun dışında avukat bir arkadaşım var. Annemin sigortası yok yani bir yerde çalıştığına dair belki biraz sorun olabilir. Yani baban her şeyi kendi paramla emegimle aldım diyebilirmis ki derde kesinlikle. Komşularımiz vs şahit olsa çok iyi olurmuş. Ama olmazlar, başlarına dert almak istemez kimse. Arkadaşım bunlari söyleyen daha stajyer. İyi bir avukatla görüşmem lazim. Gerekirse altınları alıp avukata on teminat olarak veririm.

Birkaç kez dayımla dedem aradı açmadım. Açmayı düşünmüyorum. Seslerini duymak istemiyorum. Nefret ediyirum. Önlerine çıksın ölmeden onların anneme yasattiklarini görmek istiyorum. Biraz anneme sahip ciksalardi zorla evlendirmelerdi annem bu halde olmazdı.

Erkek kardeşim haftaya geliyor. Sözde babami psikologa götürecekmis, gelince. Farkında değilmiş oda yaptıklarının. Ama bu adam kötü. Kötü bir insan kufurbazliga cimrilige psikolog ne yapabilir ki. Hep aynıydı. Bir gün pikniğe gittik mi, annem bir gün geç kalktı mı, üstüne başına istediği şeyi alabildi mi diyorum susuyor. Tamam abla halledeceğiz diyor.
Teyzem bizde kalın dedi ama sehirlerimizin arası 10 saat. Nasıl olur bilmiyorum. Onun dışında avukat bir arkadaşım var. Annemin sigortası yok yani bir yerde çalıştığına dair belki biraz sorun olabilir. Yani baban her şeyi kendi paramla emegimle aldım diyebilirmis ki derde kesinlikle. Komşularımiz vs şahit olsa çok iyi olurmuş. Ama olmazlar, başlarına dert almak istemez kimse. Arkadaşım bunlari söyleyen daha stajyer. İyi bir avukatla görüşmem lazim. Gerekirse altınları alıp avukata on teminat olarak veririm.

Birkaç kez dayımla dedem aradı açmadım. Açmayı düşünmüyorum. Seslerini duymak istemiyorum. Nefret ediyirum. Önlerine çıksın ölmeden onların anneme yasattiklarini görmek istiyorum. Biraz anneme sahip ciksalardi zorla evlendirmelerdi annem bu halde olmazdı.

Back
X