Annemle sorunlar

Haklısınız 20'ye 30 Çok Abes Yanlış. Bana Birazda Kendi Ailesinden Kaçmak İçin Evleniyor Gibi Geldi Anne Sorunlu, Üvey Bir Baba... Şiddet... Evlenme Baskısı...

Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulacak Haberi Yok Nişanlı Uyanık Kaptı Mis Gibi Çıtır Kızı Ohhh Dünya Var Nişanlı Bide Bakacak Kızın Aile Sorunlu Elimde Tutarım Herdaim Gidecek Yeri Yok Kızın Çünkü Kıysın Nikahı Nasıl Gerçekleri Yüzüne Vuracak Kimbilir...

Evet, benim kendi çevremde gördüğüm benzer örneklerde iyi değil malesef, ama inşallah biz yanılıyoruzdur. Konu sahibesi çok mutlu olur. Onun kararı kesin gibi.
Benim anlamadığım neden annesinin tavrını bu kadar dert ediyor. Sanki kendi şüpheleride var gibi. Ben sevgimden bu kadar olsam, kimseyi konuşturmam. Duyduğuma da güler geçerim. Sonuçta evlenemezsin kattiyen diye tutturan yokmuş.

Evet, benim kendi çevremde gördüğüm benzer örneklerde iyi değil malesef, ama inşallah biz yanılıyoruzdur. Konu sahibesi çok mutlu olur. Onun kararı kesin gibi.
Benim anlamadığım neden annesinin tavrını bu kadar dert ediyor. Sanki kendi şüpheleride var gibi. Ben sevgimden bu kadar olsam, kimseyi konuşturmam. Duyduğuma da güler geçerim. Sonuçta evlenemezsin kattiyen diye tutturan yokmuş.

Bana Kalırsa Kendi Kendini Bu Adamla Evlenmeye Zorluyor Gibi Evden Kaçmam Lazım Hımm Karşıma da Bu Adam Çıktı Evleneyim Kurtulayım Ama Bir Sorun Var Anne Onaylamıyor Bu Yüzden Huzursuz Doğru Karar Veremediğinin Oda Farkında İştee Kendine İtiraf Edemiyor

10 yaş çok fazla bir fark değil. Ama 10 yaştan sonrası fazla olmaya başlar.
Eğer derinlerde annen için bu insanla ilgili başka sorun yoksa ve annenin böyle yapması için yaşına bu kadar takıntılı olması gerekmiyor.
Normalde nasıl biri annen? Agrasif mi mesela?

Nişanlanmadan önce çok mutluydum mutluyduk..ama bizimkiler hemen tanışmak istedıler tanıştırdım.sonra annem 'ne zaman istemeye geliyolar'dedi baskı gördüm üvey babadan çok dayak yedım çok ağlatıldım hadi evlen artık dediler. Baskı var yani

Nişanlanmadan önce annenle iyiyseniz ki çok mutluyduk diyosun niye bukadar tepki verdiğini biraz otur düşün derim. Bariz beddua ediyosun bi'de annene:26:Bana sanki biraz o evden kaçmak istiyomuşsun gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin tabii. Ben acele etme derim:50:

Haklısınız 20'ye 30 Çok Abes Yanlış. Bana Birazda Kendi Ailesinden Kaçmak İçin Evleniyor Gibi Geldi Anne Sorunlu, Üvey Bir Baba... Şiddet... Evlenme Baskısı...

Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutulacak Haberi Yok Nişanlı Uyanık Kaptı Mis Gibi Çıtır Kızı Ohhh Dünya Var Nişanlı Bide Bakacak Kızın Aile Sorunlu Elimde Tutarım Herdaim Gidecek Yeri Yok Kızın Çünkü Kıysın Nikahı Nasıl Gerçekleri Yüzüne Vuracak Kimbilir...

Ama benim soruma nişandan önce çok mutluyduk demiş annesi için:26:

Nişanlanmadan önce annenle iyiyseniz ki çok mutluyduk diyosun niye bukadar tepki verdiğini biraz otur düşün derim. Bariz beddua ediyosun bi'de annene:26:Bana sanki biraz o evden kaçmak istiyomuşsun gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin tabii. Ben acele etme derim:50:

Ama benim soruma nişandan önce çok mutluyduk demiş annesi için:26:

Anne Haklı Bence Tek Sebep Yaş da Değil Başka Şeylerde Söylüyordur Annesi de Konu Sahibi Bize Söylemiyor

10 yaş çok fazla bir fark değil. Ama 10 yaştan sonrası fazla olmaya başlar.
Eğer derinlerde annen için bu insanla ilgili başka sorun yoksa ve annenin böyle yapması için yaşına bu kadar takıntılı olması gerekmiyor.
Normalde nasıl biri annen? Agrasif mi mesela?

Ben çok güzelmişim annem yanıma kimseyi yakıştırmıyormuş ama neyseki çok büyük sorunlar yasamadık bugun çağırdım nişanlımı annemle konuştular yüzleştik düğüne kadar sorun çıkmasında, sonuçta biz düğünden sonra da ailelerle görüşücez ilişkimizi kesmeyeceğiz ki benim bi Annem nişanlım bir de çocukluk arkadaşım vae herzaman yanımda olan

Yakıstıramıyolar demek ki sana
Zamanla alısırlar
Bu sürede böyle seyler hep olur

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X