- 4 Mart 2014
- 873
- 459
- 323
- Konu Sahibi Perfect0123
Hem Genç Olup Hemde Temiz Kalpli Birini Bulabilirsin Acele Etme Bence![]()
15 yasında değilim ki acele etmiyorum beni gerçekten seven birini buldum ben Allah onu çıkardı karşıma....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem Genç Olup Hemde Temiz Kalpli Birini Bulabilirsin Acele Etme Bence![]()
4 aydır nişanlıyım birbirimizi çok sewiyoruz 3 yıldır tanışıyoruz nişanlım 10 yaş büyük benden annemle okadar çok sorun yasadık ki artık stresten adet bile olmuyorumgecikti
geçen gece tartışırken yanında baban gibi duruyor dedi aldı körpecik kızı falan dedi ki nişanlım çok iyi kalpli bir insandır çok saygılıdır çocuğun bi suçu olmadı ki biz birbirimizi sewmişiz artık nişanlanmışız yaa evlenicez....! Ki geçen hafta annem damadımı çok sewiyom çok sabırlı çok iyi çocuk dedi geçen gece ise yaşlı başlı falan dedi tamam olgun olabilir ne güzel işte bunda kötü birşey yok herneyse gece tartıştıktan sonra nişanlımla bızımeve geldık annem elini bile öptürmedi nişanlım yıne sesini çıkartmadı onun hiçbi suçu yok ki ama arkadaşlar
anne neden böyle yapıyor konuşmuyor benımle evde hiç kimse konuşmuyor dışlanıyorum
Anlamadigim annenizle iyiken sorun olmuyorda kavga yapincami yasli basli oluyor
Kizginligindan soyledi desem bile yanlis yani.
Annenizi alip konusmaniz lazim bence yarin oburgun size soyledigi laflari nisanlinizin yaninda da soyleyebilir buda cok kirici olur
20 Yaş Genç Bence Evlenmek İçin Tecrübeyle Sabit![]()
Annen Sadece Yaş Konusunu mu Sorun Ediyor Yoksa Başka Bişiyler Daha Var mı?
Annen acaba menopoza falanmi girdi, duygulari karmakarisik.
Elini öptürmemek falan, agir durum nisanlin icin
Annemle babamın arasındada 11 yas fark var buna ne diceksin.. Kimse karışmasın istiyoruz artık düğün öncesi yaa
Evet nişanlımın gözleri doluveriyor üzüldüğünde.çok duygusal biri. Annem yaşlı diyor ona fakat kızını kaybediyor resmen hiç normal değil .ki daha ne laflar var ne sözler..bir çok![]()
Oda Çok, Benim de Eşimle 9 Yaş Var Mesela Şimdiki Aklım Olsa Evlenmezdim Yani Tecrübe Derken Kastettiğim Buydu Zaman Geçtikçe Pişmanlık Artıyor
Bencede.hic normal degil anneniz boyle davranmamali hani desem bastan beri karsiydi bu olaya tepkisi hep boyledi diye nesene ki yinede boyle laflar edilmemelibence ama annenizle bir tartisma yasadiginiz zaman sizi nisanlisiyla yaralamasi cok kirici
Mutlu değilmisiniz ?
O bizi üzüyor Allah da onları üzsün birde üvey baba var o da beni dövmeye fln kalktı annem tuttu o derece
O bizi üzüyor Allah da onları üzsün
Şu alıntıladığım cümleyi sen annen için mi söylüyosun?
Daha 20 yaşındasın evet evlilik için küçüksün bence de. Ben 23 yaşındayım hala 26dan önce aman diyim evlenme çok gençsin daha diyen bi'sürü görmüş, geçirmiş evli kadın var çevremde.
Bir diğer nokta 10 yaş fark insanların gözüne senin 20 yaşında olmandan dolayı batıyo. Şimdi sorsan 100 annenin 50 si, 20'lik kızının yanına 10 yaş büyük birini gönülden istemez. Ha tepkileri her birinin başka olur o ayrı ama sanma ki bi'tek senin annen böyle tepki veriyo. Evet nişan sonrası tutumu yanlış ama içten içe istemediği için dışa vuruyo her defasında demek ki. (haklı demiyorum tabii)
Bir başka diğer noktaysa benim ailem rahattır bu zamana kadar hayatıma kim girmişse babam da bilir. Karşıma alıp çok seviyorum diye anlatabilirim. Ama gel gör ki ailemin yanında rahat otursak kızar babam. Hele ki senin ailenin tutumu belli anneni değiştiremeyeceğine göre evliliğe kadar siz biraz sularına gidebilirsiniz bence.
Annenle nişanlın haricindeki durumunu cidden merak ettim? Öncesini yani...
İstemiyorum bir başkasını
20 ile 30 bence de sorun çıkarabilecek bir fark. Ama siz ne istediğinizi bu kadar net biliyorsanız, annenizin tutumunu da dert etmemeniz lazım. Gül geç, nişanlına da bir bahane uydur, eve gelmesin dışarıda buluşun o kadar. Siz emin misiniz, anneninizin laflarından etkilenmediğinizden?
Sevdikten sonra 30 yaş fark ne yazar diye bir saçmalık yok. Fiziki bir gerçekliği de var yaşadığımız dünyanın, herşey kafa da bitmiyor.