- 19 Mayıs 2015
- 32
- 5
- 1
- Konu Sahibi kivircikbirkiz
-
Hayır, bildiğim kadarıyla yok. Başka bir ihtiyaç olsa hemen aliyorlar. Annem telefon alayım falan diyor şu aralar. Zaten o kadar pahalı bişey istemiyorum ki.Belki maddi durumları iyi değildir ve sen üzülme diye hissettirmemeye çalışıyorlardır? Borç ödüyor falan olmasınlar?
İki hafta önce alma anne istemiyorum senden birşey kendim biriktirip alırım dedim bu seferde saçmalanma alacak dedi.Madem 2 yildir ugrastiriyor. Biriktirip kendin al bence .
Babam neden der ne yapoacaksın der anneme sorar bende söylemek zorunda kalırım annem yine ben alaçam derParayı babandan direk iste.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum bu saatten sonra istemiyecegim birşey onlardan canim çok sıkılıyor ya bu konuyaHarçlıklarından biriktir.
İki hafta önce alma anne istemiyorum senden birşey kendim biriktirip alırım dedim bu seferde saçmalanma alacak dedi.
Hayir tabiki de. Ama başka bir ihtiyaçları olunca alıyorlar. Babam ihtiyacı yokken kendine telefon falan aliyor. Annem de öyle ama konu buna gelince geçiştiriyorlarDemekki senin bilmediğin maddi problemler var oyüzden geçiştiriyor fazla ihtiyaç olmadğı için
Harçlıklarını biriktir al sanki sana neden aldın diye boynunamı yapışacaklar
Himm bak bunu düşünmemiştim saol canimYavrum kuaföre agdaya git.ayda 1 kere gittikce 35 40 lira verdikce belki annen tamam der(sir agda makineden daha guzel yapiyor hakikaten )
Mekanı cennet olsun canimKonuyla alakası yok ama
Anne deyince biryerde anne yazısını görünce bile içim cız ediyor..
6 ay oldu kaybedeli..
Ah keşke annem hayatta olsaydıda böyle basit problemlerim olsaydı dedim
Neyse :/
Bende şu saatten sonra onu yapmaya karar verdimKendin biriktirip almalısın madem oyle
Merhaba arkadaşlar bu aralar sürekli tekrar eden annemle bir sorunum var. Buradaki annelere danışmak istiyorum.
16 yaşindayım 1 ay sonra 17 yaşıma giricem ve bazı ihtiyacım olan şeyler var. 2 yıldır epilatör istiyorum. Çekingen biri olduğumdan bunu babamla paylaşamıyorum. Anneme her söylediğinde ya dinlenmiyor, yada başka konu konuşmaya başlıyor. Dinlediğindede tamam alıriz falan diyip geçiştiriyor. 2 yıldır alırız diyor. Annemde babamda çalısıyor. Maddi durum olarak güç yetebilecek birşey zaten. Anneme kuzenim Beyza almış işte bu kadara falan diyorum iyi bakalim diyor. İki uç kez mağazaya gidip baktık annemle annem tamam alalim ama babama soralım bir diyor arıyor babamı babam ben varken aliriz simdi almayin haftaya bakalim diyor haftaya bir daha o konu acilmiyor. Annenin bu ilgisizliği morelimi çok bozuyor. Lütfen yardımcı olun. Annemi bu konuda nasıl ikna ederim.
Maddi sıkıntı yaşamıyorlar. Annem bu konuda benimle fazla ilgisiz. Bu canımı çok sıkıyor. Kuzenlerime gidince bile halam bu konuda ilgilenmişti benimle annemin ilgisizligi morelimi bozuyor. Bende kendim biriktirip alayim bari.Canım harclıklarını biriktir kendin al cok pahalı bişi degil... Belki ailenin maddi sıkıntısı vardır ve sana anlatmıyorlardır
anlatmıyorlardır.
Maddi sıkıntı yaşamıyorlar. Annem bu konuda benimle fazla ilgisiz. Bu canımı çok sıkıyor. Kuzenlerime gidince bile halam bu konuda ilgilenmişti benimle annemin ilgisizligi morelimi bozuyor. Bende kendim biriktirip alayim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?