- 20 Şubat 2023
- 140
- 238
- 23
- Konu Sahibi Sherlock Holmess
-
43Anneniz kaç yaşında?
Eşimden utandığı için para istiyorum diyemiyor bende verelim diyorum ısrarla yook benim derdim para değil diyor eşimin yaninda bende kalakalıyorumAnneniz ayıp etmis gerçekten.annenizi paraya ikna etmeye çalışın. Çocuk kreş yaşına gelince tasinirsiniz
Bende çok sinirlendim ama maalesef sözde muhafazakar kücük bir şehirdeyiz eşim nöbet calisiyor bazı günler evde kaliyor kimse esimle ayni evde cocuk bakmayi da kabul etmezYa kusura bakmayın anneniz ayıp etmiş. Tabi ki kimse kimseye bakmak zorunda değil ama ona güvenmişsiniz sonuçta yarı yolda bırakmış resmen. Siz bakıcı bulmaya çalışın hatta ben olsam ordan taşınırdım sanırım sinirden
Koyuyorum ama eşimden gizli olduğu için çok fazla olmuyor.Annenizin esinizden utandigini dusunuyorsaniz gizlice cebinr belli bir meblag koyun.
Yine yapamam diyosa kreş disinda careniz yok
Derdinin para olduğunu söylese bende eşime diycem ki annem paralı bakmak istiyor sorun kalmayacak ama eşimin yanında yoook para istemem diyorAy anneniz çok genç bence tek derdi para. Resmen kendisi anne olacak yaşta 60 felan deseydiniz cidden yoruluyordur diyecektim.
Tutari begenmiyosa esinize soyleyin bence. Anneniz esinizin bildiğini bilmesin. Biraz daha fazla koyun. Bide boyle deneyin bakalim.Koyuyorum ama eşimden gizli olduğu için çok fazla olmuyor.
Nasıl ya, yanlış falan mı yazdınız? 14-15 yaşında anne mi olmuş kadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?