- 20 Şubat 2023
- 140
- 238
- 23
- Konu Sahibi Sherlock Holmess
-
Öyle lanet bir şehirdeyim ki evimizde çocuk bakınca yiyeceğiz sanıyorlar. 2 yaşinda nasıldı kreş tecrübesi?Çok gençmiş anneniz keşke tutamayacağın sözü vermeseymiş.
Kreşe ben de 2 yaşında verdim.
Çekincenizi anlıyorum ama güvenebileceğiniz bir yer bulursanız neden olmasın ya da bakıcıyı bulun annenizin yanında baksın bakıcı.
O kadar söylendi ki sinir küpü oldum bende oyalayacak sabır yok çat cevap veriyorumBakicam diyip sonradan yan çizen anneyi bakıcı arıyorum diye oyalamak bence daha bı mustehak :)
Zaten hastanede çalışıyoruz hastanenin bahçesine sağlıkcılara özel kreş açılacak mayıs haziran gibi o zamana kadar çocuk da ayaklanmış olur demiştim sürenin uzun olmadığını da biliyor.Tutari begenmiyosa esinize soyleyin bence. Anneniz esinizin bildiğini bilmesin. Biraz daha fazla koyun. Bide boyle deneyin bakalim.
Ya da annenizi karsiniza alin teklif sunun. 2 yasuna kadar sen bak sonucta soz verdin. Sonra krese veririz deyin.
Abartmıyorum babam milyoner kira istemediler ama biz veriyoruz.Ailenize kira veriyormusunuz. Belki gelirleri yeterli değildir açıkça söyleyemiyor olabilir. . Yukarıda arkadaşın da bahsettiği gibi konu komşunun gazına gelmiş olabilir.
Zaten hastanede çalışıyoruz hastanenin bahçesine sağlıkcılara özel kreş açılacak mayıs haziran gibi o zamana kadar çocuk da ayaklanmış olur demiştim sürenin uzun olmadığını da biliyor.
Öyle lanet zihniyetteki insanlara güvenip çocuk verilmez zaten, 0-6 yas insanın karakterinin şekillendiği yaş ben güvenip emanet edemezdim. Aksine niye insan çocuğunu başkasının evine versin ki neler neler duyuyoruz insanlar kendi çocuğuna acımıyor ne sapkınlıklara, ne dayaklara şahit oluyoruz. Yetişkinin cekindigi yerde çocuğu olan nasıl çekinmiyor hayret. Ne sacmaymis ordaki insanlar da.Öyle lanet bir şehirdeyim ki evimizde çocuk bakınca yiyeceğiz sanıyorlar. 2 yaşinda nasıldı kreş tecrübesi?
Anneniz rahata alışmış o zaman cimrilik vs gibi huyları yoksa ailenin, para gibi bı derdi yoktur diye düşündüm simdi de.Abartmıyorum babam milyoner kira istemediler ama biz veriyoruz.
Bu şekilde konuştuk dizlerim tutmuyor ne yapayım o zaman böyle bir sorunum yoktu dedi .Alin karsiniza "senin soz vermene guvendik, yerimizi yurdumuzu degistirdik. Madem sözünü tutamayacaksin o zaman bize zaman ver. Kreşe gidene kadar bak, sonra basimziin caresine bakariz" deyin.
Size zaman vermek zorunda bence
Evet gezip tozmak istiyor bir yandan ama konuyu paraya getirdi laf arasında.Anneniz rahata alışmış o zaman cimrilik vs gibi huyları yoksa ailenin, para gibi bı derdi yoktur diye düşündüm simdi de.
Bu şekilde konuştuk dizlerim tutmuyor ne yapayım o zaman böyle bir sorunum yoktu dedi .
Eşime ben nasıl diycem ki hadi gel para verelim diye o da demez mi madem böyle olacaktı neden baştan izin vermediler bir çözüm bulalım diye.Madem eşinizden çekiniyor bu konudan eşinizi uzaklaştırmayın şimdi ben de sinir oldum bak, aşırı kilo şeker tansiyon vs gibi bı sorunu yoksa baya sizi dolandirmis ya
Muhtemel sonumuzBakmak istemiyodur. Benim annemde guya bana yardim edecekti, dogumdan sonra tedavi gormem gerekiyodu destek lazim oluyodu. O zamanlar evliydim tabi. Once soylenmeye basladi sonra saglam bi kavga cikarip ayagini kesti
Parayı bakmak istememe gerekçelerini artırmak için kullanmış çok takılmayın oraya bence. Eskisi gibi sosyallesemiyor bunalmış, bencillesmis.Evet gezip tozmak istiyor bir yandan ama konuyu paraya getirdi laf arasında.
Rahatına düşkün o zaman dizlerini bahane etmiş.Bu şekilde konuştuk dizlerim tutmuyor ne yapayım o zaman böyle bir sorunum yoktu dedi .
İnşallah daha sonra da evden çıkın demezler.Abartmıyorum babam milyoner kira istemediler ama biz veriyoruz.
Belkide..Parayı bakmak istememe gerekçelerini artırmak için kullanmış çok takılmayın oraya bence. Eskisi gibi sosyallesemiyor bunalmış, bencillesmis.
Ok yahu para ver demiceksiniz bu konuyu konuşurken hani anne neden böyle böyle yaptın derken eşiniz de mutlaka yanınızda olsun safa yatin birazEşime ben nasıl diycem ki hadi gel para verelim diye o da demez mi madem böyle olacaktı neden baştan izin vermediler bir çözüm bulalım diye.
Demezler diye umud ediyorumRahatına düşkün o zaman dizlerini bahane etmiş.
İnşallah daha sonra da evden çıkın demezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?