Pardon?Bu tarz yorumlar yapacaksanız yapmayın lütfen akıl istedim yargılama değil.Neyin kafasını yaşıyorsun?
Diğerleri yanlış anlamaz ki hepsi hani nasıl desem laylaylom kişiler.Ben annemle çok görüşmediğim için anı kalsın diye istedimDiğerlerinin yanlış anlayacağını dusunmus olabilir mi. Belki çok ince fikirli bir anına denk geldi
O an ki kızdığım şey laf değil takındığı tavır sanki tiksiniyormuşcasına.Kadın ne yapmış Allah aşkına?
Fazla alınmış gibi görünüyorsun yada annenle ilişkin genel olarak iyi değil patlama yaşadınO an ki kızdığım şey laf değil takındığı tavır sanki tiksiniyormuşcasına.
Evet genel olarak iyi değilFazla alınmış gibi görünüyorsun yada annenle ilişkin genel olarak iyi değil patlama yaşadın
Hep böyle tepkiler veriyorsan bıkmış olabilir düzeltmeye yönelik davranmaya çalışEvet genel olarak iyi değil
kadin alt tarafi "toplu cekinelim" demis. herkesin içinde olay cikaran, annesine söven sayan, insan icinde oturup aglayan sensinbir sürü saydım sövdüm, annem hala öyle inat ki ben bir şey demedim abartma rezil etme bizi ağladım oturup arkadaşlar
Rezil etmeyi annem dedi sövmedim ki sadece yaptığın ayıp dedim annemde ki inat herkesi deli eder bakın o an konuyu kapattım yine açıyorkadin alt tarafi "toplu cekinelim" demis. herkesin içinde olay cikaran, annesine söven sayan, insan icinde oturup aglayan sensin
"rezil etme bizi" diyen de sensin
bu iste bir yanlislik yok mu sence?
annenle cok gorusememen annenin hayrina olmus benceBen annemle çok görüşmediğim için anı kalsın diye istedim
Pms dönemim ve hayatımda yolunda gitmeyen bazı şeyler var annemin yaptığı ekstra zoruma gitti üstüme gelmesi destek olmaması.Babam gibi yaptı babam da atışsak gönlümü almazdı uzatırdı uzatırdıTakılma bu kadar kadın kötü bişey dememiş ki sanırım yanınızdaki kişilere ayıp olmasın diye söylemiş büyütecek veya ceviz kabuğu dolduracak bir durum yok
Asıl benim hayrıma olmuştur :)annenle cok gorusememen annenin hayrina olmus bence
niyetin guzel olabilir ama s.cmissin günün içine
sayende igrenc bir ani kalmis hem sizde hem döner donmez tum sulaleyle dedikodunu yapacak akrabalarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?