Annemle yaşadığım tartışma?

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.230
127
43
21
Sinirden kendimi yiyeceğim konuya gireyim direkt,bize kuzenlerim geldi biz sahili olan bir şehirde yaşıyoruz.Gezmeye çıktık sahile yengem,annem,dayım,kuzenim,kuzenimin çocuğu ben neyse gezerken annem,yengem,ben oturduk ben de gayriihtiyari anneme fotoğraf çekiyorum gülümse dedim kafasını öte çevirdi ve “topluca çekinelim başbaşa çekinmeyelim”dedi öyle zoruma gitti ki anlatamam bir sürü saydım sövdüm, annem hala öyle inat ki ben bir şey demedim abartma rezil etme bizi ağladım oturup arkadaşlar,kuzenim ordan atlıyor annem ordan yok bir şey demedim diyor.Sizce napmalıyım?Şimdiden teşekkür ederim.

Diğerlerinin yanlış anlayacağını dusunmus olabilir mi. Belki çok ince fikirli bir anına denk geldi

Diğerlerinin yanlış anlayacağını dusunmus olabilir mi. Belki çok ince fikirli bir anına denk geldi
Diğerleri yanlış anlamaz ki hepsi hani nasıl desem laylaylom kişiler.Ben annemle çok görüşmediğim için anı kalsın diye istedim

Takılma bu kadar kadın kötü bişey dememiş ki sanırım yanınızdaki kişilere ayıp olmasın diye söylemiş büyütecek veya ceviz kabuğu dolduracak bir durum yok

bir sürü saydım sövdüm, annem hala öyle inat ki ben bir şey demedim abartma rezil etme bizi ağladım oturup arkadaşlar
kadin alt tarafi "toplu cekinelim" demis. herkesin içinde olay cikaran, annesine söven sayan, insan icinde oturup aglayan sensin
"rezil etme bizi" diyen de sensin
bu iste bir yanlislik yok mu sence?

kadin alt tarafi "toplu cekinelim" demis. herkesin içinde olay cikaran, annesine söven sayan, insan icinde oturup aglayan sensin
"rezil etme bizi" diyen de sensin
bu iste bir yanlislik yok mu sence?
Rezil etmeyi annem dedi sövmedim ki sadece yaptığın ayıp dedim annemde ki inat herkesi deli eder bakın o an konuyu kapattım yine açıyor

Takılma bu kadar kadın kötü bişey dememiş ki sanırım yanınızdaki kişilere ayıp olmasın diye söylemiş büyütecek veya ceviz kabuğu dolduracak bir durum yok
Pms dönemim ve hayatımda yolunda gitmeyen bazı şeyler var annemin yaptığı ekstra zoruma gitti üstüme gelmesi destek olmaması.Babam gibi yaptı babam da atışsak gönlümü almazdı uzatırdı uzatırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…