Rezil etmeyi annem dedi sövmedim ki sadece yaptığın ayıp dedim annemde ki inat herkesi deli eder bakın o an konuyu kapattım yine açıyor
e saydim sövdum dedin istebir sürü saydım sövdüm
kim rezil etti dedi kim demedi turkcenden anlayamadim heralde hala sinirlisinannem hala öyle inat ki ben bir şey demedim abartma rezil etme bizi ağladım oturup arkadaşlar
e saydim sövdum dedin iste
kim rezil etti dedi kim demedi turkcenden anlayamadim heralde hala sinirlisin
ama hakli degilsin
ciddi kadini rezil etmissin. hem de niye? "annemle foto cekinemedik"
boyle agzina ederek cektigin fotodan ne fayda gelecek "canim annemle sahil qeyfi" diye paylasacak miydin?
Anlamadığınız nokta şu o an ki tavrı benden tiksinir gibi yaptı birde annemde bir huy var akrabalarımız gelince,kendi tarafı beni aşağılar hor görür dalga geçer ağlatır hani doldum o yüzdene saydim sövdum dedin iste
kim rezil etti dedi kim demedi turkcenden anlayamadim heralde hala sinirlisin
ama hakli degilsin
ciddi kadini rezil etmissin. hem de niye? "annemle foto cekinemedik"
boyle agzina ederek cektigin fotodan ne fayda gelecek "canim annemle sahil qeyfi" diye paylasacak miydin?
baska seylere de dolsan elin - hele ki sizin dedikodunuzu tanidiginiz herkese yapacak insanlarin yaninda boyle davranman hic normal degil. annen duzgun anne degildir, dogrudur çünkü anneler genelde terbiyesini verir, cocugu küçük yaşta ogrenir elin yaninda nasil davranmasi gerektigini.Anlamadığınız nokta şu o an ki tavrı benden tiksinir gibi yaptı birde annemde bir huy var akrabalarımız gelince,kendi tarafı beni aşağılar hor görür dalga geçer ağlatır hani doldum o yüzden
Burda beni yerme sebebinizi anlayamadım?Tamam kavga edilmez konuyu zaten kapadım ama annem uzatıyor hani güzelce konuşalım diyorum kafasını çeviriyor kalkıyor yanımdan sanki çok büyük sorunmuş havasını aslında o verdi.baska seylere de dolsan elin - hele ki sizin dedikodunuzu tanidiginiz herkese yapacak insanlarin yaninda boyle davranman hic normal degil. annen duzgun anne degildir, dogrudur çünkü anneler genelde terbiyesini verir, cocugu küçük yaşta ogrenir elin yaninda nasil davranmasi gerektigini.
birinin yaninda kavga edilmez. annenle de kocanla da sevgilinle de edilmez. edeceksen kavgani basbasa edersin.
aile icinde olan (cok buyuk bir rezillik olmazsa) aile icinde kalir. kimsenin sizin huzursuzlugunuzu bilmesine gerek yok.
millet uzaktan gelmis guzel bi gun gecirmek icin dramin icinde kalmislar
annen desen rezil olmus durduk yere
evet annen senden tiksinir gibi demistir agrina gitmistir ama su keko keko hareketleri yapan benim arkadasim olsa ben de tiksinirim, uzaklasirim.
anneni bu günlere senin ayarsiz davranislarin da getirmis olabilir
yerilmeyecek ne var ki?Burda beni yerme sebebinizi anlayamadım?Tamam kavga edilmez konuyu zaten kapadım ama annem uzatıyor hani güzelce konuşalım diyorum kafasını çeviriyor kalkıyor yanımdan sanki çok büyük sorunmuş havasını aslında o verdi.
Ağlamadım hayır ağlayacak raddeye geldim normal görmeme sebebim de bunu ilk yapışı değil sabah da yaptı ses etmedim kendimi normal görmüyorum zaten dürtüsel davrandım.yerilmeyecek ne var ki?
insanlar misafirlige gelmisler, hep beraber guzel bir gun gecirmek istemişsiniz.
annenizle foto çekinmek istemişsiniz
ne guzel minnos minnos
e kadin o an istememis.
sonra da olay çıkarmışsıniz, saymis sövmüş oturmus aglamissiniz, dram yaratmissiniz.
yaptiklarin sana normal geliyor mu?
ilk mesajından konuyu kapattin gibi okunmuyordu. ayrica sen foto cekinelim dedin annen "toplu cekiniriz" dedi.
e sonra?
olay ne ara büyüdü de kaldirimlara attin kendini agladin milletin yaninda?
foto cekinelim./ yok cekilmeyelim
bunda uzatacak ne var.
"gel guzelce konusalim" diyecek ne var yani? istememis kadin daha ne konusacaksin? bir de yeri mi zamani mi yani.
hala daha kendini normal görmen cok acayip.
Evet annemden ilgi istiyorum.Sizin anladığınız şekilde yazacağım. Bir salın annenizi. Belli ki ilgi istiyorsunuz ama ilgi bu şekilde alınan bir şey değil.
Üstüne gittiğiniz için ilgi arsızı diye düşünüyordur. Salarsanız bazı şeyler düzelir.Evet annemden ilgi istiyorum.
Teşekkür ederimÜstüne gittiğiniz için ilgi arsızı diye düşünüyordur. Salarsanız bazı şeyler düzelir.
ay ceycey senin kendinden haberim yokAğlamadım hayır ağlayacak raddeye geldim normal görmeme sebebim de bunu ilk yapışı değil sabah da yaptı ses etmedim kendimi normal görmüyorum zaten dürtüsel davrandım.
bir suru saydim sövdüm diyorsunbir sürü saydım sövdüm
sovmedim ki yaptigin ayip dedim diyorsunsövmedim ki sadece yaptığın ayıp dedim
ağladım oturup arkadaşlar
Çünkü haksız olmaya gelemiyorum haksız olmak ayıp gibi geliyoray ceycey senin kendinden haberim yok
bir suru saydim sövdüm diyorsun
sovmedim ki yaptigin ayip dedim diyorsun
oturdum agladim diyorsun "yok aglamadim" diyorsun
senin daha kendinden haberin yok.
bir insanin kendiyle barismasin - kendini sevmesinin - kendiyle sorunlarını çözmesinin tek yolu kendine karsi dürüst olmasidir.
sen yaptigin ve hatta yazdigin davranisi bile inkar ediyorsun.
evet ağladım, evet saydim sövdum insanlarin icinde de ki davransini ölç - tart - iyice dusun- kendine yakıştırama ki ileride benzer durumlarda daha dogru tepkiler vermek için kendini degistirmeye calis.
ama onun yerine olmayan seyleri olmus gini anlatiyorsun annem söyle dedi, annem uzatti annem asil boyle yapti vs.
madem olay sonradan anlattigin gibi neden ilk mesajında olmayan seyleri olmus gibi yazdin?
ama haksizsinÇünkü haksız olmaya gelemiyorum haksız olmak ayıp gibi geliyor
Nasıl düzeltebilirim bu huyumuama haksizsin
kendini hep aklar hep en dogru davranisi yaptigina inanirsan da asla kötü yönlerini göremez, torpuleyemez, elli yasinda hala dürtüsel sacma sapan davranirsin.
kendisine objektif bakamayan, kendisini eleştiremeyen kişi yerinde sayar . daha iyi versiyona asla gecemez çünkü zaten o iyidir- hep dogrudur(!) - kendi hayal aleminde
Sayıyla verdiler herhalde poz hakkınıAllah aşkına kadın toplu çekelim fotoğrafı demiş ne bu dram, trajedi. Saymalar, sövmeler, ağlamalar.
Tamam toplu çekelim sonra da ikimiz selfie çekelim dersiniz konu kapanır. O kadar insanın içinde akşam vakti güzel vakit geçirirken bu ne şimdi?
Başka açıklaması olamazSayıyla verdiler herhalde poz hakkını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?