Ben 83 kiloydum ailemin 3 ay evden uzak olmasından ötürü baya kilo verdim ve 65 e düştüm. Ama annem geldiğinden beri yine kaygılı şekilde yemek yiyorum bilmiyorum çok mu kafama takıyorum. Annem yemeklere önceden olduğundan daha çok yağ koyuyor, mesela bugün yeşil mercimek çorbası yapıyor 3 kişiyiz ve çorbaya 1 çay bardağından fazla zeytinyağı koymuş. O kadar yağlı ki. Menemen yapıyor yağda yüzüyor domatesler. Gerçekten önceden böyle değildi, diyet yaptığımı bildiğinden beri daha bir özensiz davranıyor ve bilerek yaptığını düşünmeye başladım. Kendi başına yapabilirsin diyeceksiniz maalesef annem mutfakta durmama bile kızıyor izin vermez. Bu şekilde yağlı yedikçe moralim bozuluyor. Tekrar kontrolü kaybedip kilo almaktan korkuyorum. Aldığımız kıyafetler geniş olduğu için endişeleniyor o da, aldık o kadar giyinmedin içerde kaldı diyor. Terziye vermeme de kızıyor çok masraf çıkar her biri için vs. Yani bu tür şeyler için illa yine 70 üzerine mi çıkayım anlamadım. Akşam yemeği konusunda normalde 6-7 kaşık yazarken yağ oranından dolayı 3-4 e düşürüyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum kilo almaktan da korkuyorum. Tekrar sınav çalışma sürecine gireceğim kontrolü kaybedip aşırı yemekten de.