boyle bir sey olamaz. annen kendi yokken kitlemiyor ya. o yokken yap yemegini koy dolaba, ayak altinda olmazsin.Kendi başına yapabilirsin diyeceksiniz maalesef annem mutfakta durmama bile kızıyor izin vermez.
Evet her gün dile getiriyorum biz böyle yiyoruz yağsız karnımız ağrır kuru olur diyor onu değiştirmek çok zor anladım. Ama kışın böyle değildi bu kadar yağlı yapmıyordu artık tamamen yağda yüzüyor yemekler işlerden dolayı mı böyle özenmiyor bilmiyorum. Yemekleri de ben yapamam gerçekten mutfağa girsem bile durmamı istemiyor her şey kendi kontrolünde olmalı kahvaltıda bile onlar gibi kızartma ya da yağlı ekmek yemediğim sade yumurta yediğim için zor katlanıyorAnnenize söylediniz mi bu durumu? Anne yemeklere az yağ koy diyet yapıyorum diye?? ona rağmen bu şekilde davranıyorsa yemekleri sizin yapmanız lazım.
Mümkün değil sevinmez çünkü kendiler de kilolu yıllardan beri öyle alışmışız. Ben 25 yaşındayım küçücük 8 yaşında kardeşimle denk tutuyor o 45 kiloymuş veremiyormuş, ben verdim ama çok özendim spor yaptım. Spor yapacağına evdeki işleri yap diyor bana. Onlardan kalan vakitlerde de yine ders çalışacağım. Yürüyüşü yersiz görüyor başka bir şey yapmaya çıkıyorum sanıyor. Hiç hoş olmayan durumlar ama sabit kilomda kalsam bile yeter yaza kadarGüzel kilo vermişsin sakın bunu bozma. Sırf yeni diye büyük kıyafetleri laf etmesi de ayrı bir kafa. İnsan çocuğum sağlıklı hale geldi diye sevinir. Siz de baskın olmaya çalışın
Kahvaltıda uymam bile sorun yaratıyor, onlar kızartma ve yağlı ekmek tarzı yiyorlar annem hep beni zorluyor sende bu ekmekten ye ne olacak yağı az koydum ev unundan yaptım sağlıklı falan. Aldığım çavdar ekmeğini bile anlamsız görüyor. İlk defa kuralların dışına çıkıyorum ya baskın olmaya çalışıyor bu şekilde anladım. Haşlanmış tavuk salata vs hiç sanmıyorum mutfağa gireyim de izin versin. Kahvaltıda yumurta haşlarken 10 dakika bile katlanamıyor. Tezgahta elimin altında durma iş yapıyorum falan diye kavga çıkarıyor akşam yemeğini yapmam daha uzun sürer. Mevcut koşullarda bu kilomu yaza kadar koruyabilirsem yeterli olur. Küçük kardeşim bile abla 1-2 aya diyeti bırak bence diyor. Akşam birkaç kaşıkla yemem bile onlara kötü görünüyore evde kendi listene uy. annene de soyle seni katmasin yemeklere. sen hazirla kendi menunu, ayni anda oturun yiyin.
bu sekilde deneyebilirsiniz. o corba yapsin menemen yapsin, siz de haslanmis tavuklu salatanizi yapar, yersiniz.
zaten tek ölcu yemek kolay kolay yapiverirsiniz . zorla kendi yaptigi yemegi yedirecek hali yok ya
Şöyle sorun var burdaki evimiz Amerikan mutfak ve onlar salonda oturdukları için mutfak da küçücük yerde, görüyorlar ve gerçekten bunalıyor ben kaldığım zaman gözüne geliyor. Annem hiç memnun değil bu mutfaktan falan ve yanında durup yardım etmek istesem bile kabul etmiyor, yardım etmeyince söyleniyor. Gerçekten çelişkili bir insan.boyle bir sey olamaz. annen kendi yokken kitlemiyor ya. o yokken yap yemegini koy dolaba, ayak altinda olmazsin.
hatta fazla fazla yap porsiyonla her gun ugrasma
Erkek kardeşime daha çok kızar o yüzden hiç girdiğini görmedim.Daha önce de okumuştum burda mutfağa girmesine annesi kızan bir kız evladı
Bu bana acayip saçma ve kötü geliyor
Benim oğlum mutfağa giremeyecek ben kızıyorum diye daha nelerr
Kıyafetleriniz bol geliyor terzi çok tutuyor diye kilo almanızı istiyor olamaz
Yağı az koysa terzi masrafı çıkar zaten
Bir iki kızar söylenir sonra alışır
Kendi yemeğinizi kendiniz yapın
iyi de sen koca kadinsin. gerekirse kavga et yap yapacagini yani. kendi evinde mutfaga girmeye bile cesaretin yoksa annen hayir dedi diye sen sinava gir hocan ezer işe gir patronun ezer evlen kocan ezer yaniKahvaltıda uymam bile sorun yaratıyor, onlar kızartma ve yağlı ekmek tarzı yiyorlar annem hep beni zorluyor sende bu ekmekten ye ne olacak yağı az koydum ev unundan yaptım sağlıklı falan. Aldığım çavdar ekmeğini bile anlamsız görüyor. İlk defa kuralların dışına çıkıyorum ya baskın olmaya çalışıyor bu şekilde anladım. Haşlanmış tavuk salata vs hiç sanmıyorum mutfağa gireyim de izin versin. Kahvaltıda yumurta haşlarken 10 dakika bile katlanamıyor. Tezgahta elimin altında durma iş yapıyorum falan diye kavga çıkarıyor akşam yemeğini yapmam daha uzun sürer. Mevcut koşullarda bu kilomu yaza kadar koruyabilirsem yeterli olur. Küçük kardeşim bile abla 1-2 aya diyeti bırak bence diyor. Akşam birkaç kaşıkla yemem bile onlara kötü görünüyor
Kendi evim değil ki ben gidiciyim gözüyle bakılıyor ve dört gözle bekleniyor, bende bekliyorum açıkçası ne yapayım. Ama kazandığınız zaman ailede tek anne mi tepki veriyordu nasıl baş ettiniz. Bizde annem babama şikâyet ediyor ve açıkçası evde herkes üzerime yürüyor. Yani beni destekleyen yok. Ben ekonomik özgürlüğe erişince artık saygı duyulmayı bekliyorum o zaman kestirip atarım da şimdi çatışsam sorunlar çok büyür ve evden gitmem için gerekirse evlilik fikri vs ortaya atılır bunlar beni korkutan durumlar. Sizde tek anneniz mi üzerinize geliyordu. Ne zaman alıştıiyi de sen koca kadinsin. gerekirse kavga et yap yapacagini yani. kendi evinde mutfaga girmeye bile cesaretin yoksa annen hayir dedi diye sen sinava gir hocan ezer işe gir patronun ezer evlen kocan ezer yani
bu eziklik cok fazla.
gerekirse kavga et küssün yani ne olacak?
benim de toksik annem var kazandigim her özgürlüğü kavgayla, küsmeyle hatta evlatliktan reddedilmeyle kazandim - istedigim her seyi de yaptım. senin gibi olsam annemin kuklasi olarak gelirdim bu yasa
Airfry var evde. Onda sadece patates kızartması yapılıyor. Ve evin elektronik eşyalarını kullanmama da kızar annem, mesela robotta bir şeyler çekmek istesem ya da herhangi bir şey yapmak istesem, kendim için. Ev için kek yapabilirim desem kızmayabilir çünkü onlara hitap ediyor. Sanırım bütün sorunlarım ekonomik olarak eve katkı sağlamadığımdan ileri geliyor, her şeyi o yönetiyor. Ben kazanıp katkı sağlasam saygı duyabilir değil miKoca kadınsın artık isterse ağlasın zırlasın airfry al eve onu kullan
Evet o zaman bir işe gir para biriktir yazın vs çalışsaydın keşke. En kötü bazı mağazalar çeyrek part çalıştırıyor. Günlük işler var. Baban ne diyorAirfry var evde. Onda sadece patates kızartması yapılıyor. Ve evin elektronik eşyalarını kullanmama da kızar annem, mesela robotta bir şeyler çekmek istesem ya da herhangi bir şey yapmak istesem, kendim için. Ev için kek yapabilirim desem kızmayabilir çünkü onlara hitap ediyor. Sanırım bütün sorunlarım ekonomik olarak eve katkı sağlamadığımdan ileri geliyor, her şeyi o yönetiyor. Ben kazanıp katkı sağlasam saygı duyabilir değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?