Annemler mi canımdan çok sevdiğim mi?

onunlaguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
212
44
98
5 yıl önceydi, lise 3 gidiyordum.. staj döneminde sevdiğim ile tanıştım.. ben liseye gidiyordum oda orda staj yapıyordu ben 15 o 17 yaşındaydı.. 3,5 ay sonunda ailem öğrendi.. ben aleviyim o sunni, ben okuyorum o çalışıyor lise 2 terk.. istemediler.. telefonumu aldılar, okul dışında hiç bir yere göndermediler, ben telefon ve hat aldım babamlardan gizli, ailem hattı buldukça yenisini aldım.. babamla 2-3 ay konuşmadık.. ki o kadar düşkündüm ki babama.. bunu bilen sevdiğim, beni senden soğudum gerekçesiyle terketti.. biliyordum içten içe ailemi daha fazla üzmiyim diye terkettiğini ama işte..

4 yıl geçti, hayatıma onca erkek girdi, onu unutmaya çalıştım nafile.. onu unutamadım..

ve bu yazın, facebookdan konuşmaya başladık, şuan ben üniversiteye gidiyorum, oda hırs yapmış babamlara inat çok iyi bir işyerinde herkesin saygı duyduğu gıptayla baktığı insan olmuş.. 4 ay geçti ailem tekrar öğrendi.. annem bi mektup yazmış

mektupta; ya onları yada sevdiğimi seçmem gerektiğini, cenazelerine bile o çocuğu istemediklerini, bizim dengimiz olmadığını yazıyor.. aileme 4 yıl önce lisedeyken, onunla tanışmalarını istediğimi söylemiştim, Babam o çocukla bu evden herhangi biri tanışırsa eve almam onu dedi.. anneme de seni boşarım demiştii.. sevdiğim annem ve babam daha üzülmesin diye bensiz kaldı.. 4 yıl boyunca bana günlük yazmış.. okudum hepsini teker teker.. Güneydoğuda askerlikteyken çatışma yı bile şehit düşen arkadaşlarını bile anlatmış..

napayım şimdi. annemler mi.. Canımdan çok sevdiğim mi ?

Son düzenleme:
canım beetznim kesinlikle ailen farzetki evlendin mutlusun sonra baktın olmadı ilk gidecegimiz yer baba evi insan evlenince ailesine çok ihtiyac duyuyo eşinle kavga ettimi benim arkamda ailem var diye biliyosun ama öbür türlü çok zor ailenin kıymetini bil istemiyolarsa vardır bi bildikleri

canım benım ya cok kotu bır duru bende alevıyım aslında bu kadar katı olmaz alevıler ama anlamadım hakkınmda hayırlısı olur umarım

Son düzenleyen: Moderatör:
bazen diyorum benim mutluluğu isteseler, onunla tanışırlardı.. Tanışsalardı, eminim çok seviceklerdi.. onun gibi başka bi insanı daha tanımadım ben..
canım benım ya cok kotu bır duru bende alevıyım aslında bu kadar katı olmaz alevıler ama anlamadım hakkınmda hayırlısı olur umarım

biz çorumluyuz.. alevi katliamlarını duymuşsundur.. ordan kalan bir acı var amin cümlemiz için..

Ailelerin boyle secenekler sunmasi cildirtiyor beni.
Insan ailesinden baskasini elbettee secemez.
Boyle bir kiyaslama olamaz bile.
Onlarinda kendilerine gore hakli sebepler var bence ama inatlasarak olmaz bu boyle.
Hem sizi hemde kendilerini uzerler yok yere.
Oysaki karismasalar belkide iliskinizde yurumeyecek kendi kararinizla ayrilacaksiniz.
Bir zaman sonra inatlasmaya da biniyor ne yazikki iliskiler.

katılıyorum.. biz onlar böyle yaptıkca birbirimizi daha da çok seviyormuşuz gibi geliyor, o herşeye rağmen yanımda olduğunu belirttikce, beni daha da çok düşündükçe çok daha sviyorum..

eğer sevdiğin kişiyle mutsuz olucaksan bile bunu yaşayarak tecrübe etmek gerek.
ailen ne kadar diretirse diretsin 4 senede unutamadıysan bundan sonra unutman zor gibi.
ikna etmeye çalışmaktan başka çaren yok.
Allah yardımcın olsun.

ikna olucak gibi değiller ah olsalar keşke babam o çocukla evleneceksen boşuna okuma diyor: (

konuyu okuyunca yazmak istedim,sanki kendi hikayemi okuyor gibi oldum çünkü:)))sadece arada sizin gibi mezheple ilgili bir sıkıntımız yoktu ama geri kalan herşey o kadar aynı ki:))ben tebessüm ediyorum çünkü benim hikayem mutlu bitti,seninkinin de mutlu bitmesini umut ediyorum....
bizim yaptığımız seçime gelince...............
ben ailemi seçtim...ayrıldık sevdiğimle((çok ama çoook acıdı kalbim,hayat devam ediyordu,bizde hayatımıza devam ettik,araya yollar,şehirler girdi,,,lise sonda başlayan ilişkimiz verilen kararlarla,ailemin şiddetli bir biçimde karşı çıkmasıyla sonunda tamamen bitti(o da sadece uzaktan bakışmalarla,belki iki üç dakikalık tlf konuşmalarıyla,yoksa şimdiki gençler gibi her fırsat bulduğunda sevdiğinin yanında soluğu almakla değil)....herşey bitmişti...ünv bitti....ben başkasıyla,nişanlandım,,,sevdiğimin hayatında başka biri........ama her akşam başımı göğe kaldırıp yıldızımıza bakıyorum ve biliyorum o da bakıyor....ben mutlu değilim ailem görüyor,hem de hiç mutlu değilim...başkaları da görüyor,babama ve anneme bu kız mutlu değil diyorlar......üç yılın sonunda ne oluyorsa oluyor ben nişanı atıyorum,,,annem bana hala inanamadığım ama hep duymak istediğim cümleyi kuruyor,,,,eğer'' o'' seni isterse vereceğiz diyor....dünyalar benim oldu,hiç gurur yapmadım eşimi aradım,istermisin dedim.....delimisin dedi:))))şimdi 9 yıllık evliyim ve çok mutluyum...eşimi ilk zaman istemeyen annem,babam şimdi onu nasıl seviyorlar inanamazsınızherşeyin bu kadar güzel olacağını tahmin bile edemezdik
10 yıllık bir mücadele verdik ailemize karşı,,,ama biz ilk önce onların razı olması gerektiğini düşündük ve bunun mükafatını aldığımızı düşünüyoruz hala da...birgün anne olursan ki inş sevdiğin adamdan oluro zaman daha iyi anlarsın,onlar tamamen senin iyliğini düşünüyorlar ve bilerek sana zarar vermek asla istemezler sadece olaya aynı pencereden bakmıyorsunuz,inş herşey gönlünce olur ve doğru karar verirsiniz ve bir ömür boyu ailenle birlikte mutlu olursunuz,ama unutma seni uzun ve meşakkatli bir yol bekliyor,,,,,sonu çok güzel bitsin diye diliyorum senin hikayenin
uzun oldu kusura bakma

aynisini yillar once bende yasadim!! aleviyim o kiside sunni ydi , istemediler istenmedim , egerki ailen gercekten sert bi sekilde karsiysalar birak oluruna ailen senin herzaman yaninda oldu bu zamana kadar bundan sonrada olcak bunlari bosuna cikartma nankorluk olur bence aileni kirma ya riza et yada vazgec ,

ay inanmıyorum çook sevindim inanın.. cevabınızı okurken bi an çok üzüldüm nişanlandım diyince annemin mektubunu da payylaştım :) onuda okuyabilir misiniz :)) biz 4 yıl ayrı kaldık, annemler gördü ne kadar üzgün olduğumu ama onunla daha üzgün olduğumu düşünüyorlar, bir bilseler babama anneme nasıl düşeceğini... ben onsuz bir gün daha geçirmek istemiyorum dilerim bizim sonumuz da sizin gibi olur ALLAH daim etsin mutluluğunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…