• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemlerde kalırken, ablamla sorunlar yaşıyorum..

tokatı atan ablası,kendisi değil.

nişanlısının yanında hiç hoş olmamış,nişanlısı tırsmıştıreyvahedigeldismile
benim anlamadığım size niçin aç .k.........k diyor .yoksa,sizin maddi ihtiyaçlarınızı sürekli o mu karşılıyor da,bıktığını falan belirtmek istiyor.
abladır,söyler ama,nişanlısının yanında bu şekildeki olumsuz,inicitici,aşağılayıcı cümleleri asla kuramaz.ablanız hatalı.
belli ki,siz de annenize gitmişsiniz,dinlenmek istemişsiniz,yanınızdaki annenize güvenerek bu gayet normal.

ablan önce senin evlenmene çocuk sahibi olmana içerlemiş olabilir kıskanıyordur seni bir hatandada hemen çemkiriyor.. ama tokat fan çok ağır ..bide kendi aranızdada değilsiniz ablanızın nişanlısı felan var çok ayıp etmiş ..

Ablanızın hakaret edip birde tokat atması ne demek yaa bu nasıl bir ilişki ...
tamam korkmuş olabilir yeğenine bişey olacak diye o anki korkuyla kızılır geçilir ama bu aşırı tepkilerin altında başka sebepler ben sana söyleyim...

Ablanızın hakaret edip birde tokat atması ne demek yaa bu nasıl bir ilişki ...
tamam korkmuş olabilir yeğenine bişey olacak diye o anki korkuyla kızılır geçilir ama bu aşırı tepkilerin altında başka sebepler ben sana söyleyim...

aynen katılıyorum aç köpek doefol git evimden de ne demekbilmiyorumkismile
sebep ne olursa olsun ablanda olsa bunları sana söylemeye hakkı yok.:olmaz:
ya başka sorunlar var aranızda yada ablan ruh hastası hiç normal değil:1no2:
tokat olayı saç başa kavga da çok basit hareketler.hem de nişanlı ve çocuğun yanında hiç hoş olmamış
ablan çok hatalı keşke sende ona uymasaydın daha soğukkanlı olsaydın

Evet düşündüğüm ama söylemediğim bir şeydi bebeğin başına bir şey gelmemiş olması daha önemliydi gerisi hikaye.O an tamam bir şey yok bir dahakine daha dikkatli ol vs sözler daha uygun olurdu diye düşünüyorum..Ben çok severim ablamı zaten iki kardeşiz ama çok zor bir insan gerçekten ....Çoğunlukla alttan almasam kavga ederiz.
Eşim bile dedi bebek olmasa yüzüne bakmaz ablan .Teke tek iyisiniz ama ablan insanların içinde tersliyor seni devamlı, uyar onu dedi.
Üstelik eşim bunu artık kendisi dayanamadığı için beni uyardığını söyledi.Tabi bu diyalog çok uzun süre önce geçti aramızda.

iğrenç bişi yapmış ablan salla sen hiç vicdan azabı vs çekme...elalemin yanıda aç köpek ne demek ya tek kelimeyle iğrenç ben olsam yalvartana kadar affetmezdim bi daha konuşmazdım ablamla...
nişanlısının yanında yapmış bi de ya ne biçim bi insan hiç boşver canım...
Allah yardımcın olsun.biz çocuk aklımızla bile misafir geldiğinde kavga yapmazdık annem kaş göz yapardı uslu durun diye...koca kadın kıskanıyomudur seni nedir?
iğrenç...

hiç nişanlısının yanında diyecek seylermi allah aşkına acaba nisanlısıda sizin orada olmanızdan rahatsızdıda ablanız ondana güç aldı_?

pardon da ablanızın nişanlısının eli armut mu toplanmış, sahip olsaymış müstakbel eşine.küçücük bebeğin yanında yaşananlara bak .

sizin ihmalsizliğiniz çocuğun orda oynadığını görüp almamanız ama olan olmuş ki siz zaten korkmuşsunuz ablanız aşırı tepki vermiş sanırım nişanlısına biraz artistlik yapayım demiş ama olay fena büyümüş

Aç Köpek lafı öyle kolay yutulur bir laf değil.
Bu lafın bir anlamı var bence neden söyledi bu lafı..?
Ayrıca ablanız ile kavganız ayrı o çocuğun kafasına düşecek olan dolap ayrı.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuğunuz hareketliyse biraz fedakarlık gerekiyor.
Pc evladınızdan önemli değil

haklıyken bence birazcık haksız durumuna da düşmüşsünüz ,ablanızın saçını yolarak...
gerek yok böyle şelere ..
size hakaret etmiş , çok çok kırıcı ve talihsiz bir laf etmiş hemde..
alın çocuğunuzu çıkın , mesafenizi koyun , konuşmayın ..
böyle yüz göz olmaya ne gerek var .
bi de nişanlısı varmış , şimdi adam ne düşünmüştür , nasıl bir ilişki diye, böle şeler referans açısından önemlidir, sonuçta elin adamı , onun yanında birbirinize bu şekilde muamelede bulunmamalıydınız..
siz birbirinize saygı duymazsanız , o adam ne yapmaz .

Ablan sert çıkışmış ama senin söylediklerinde çok hafif laflar değil.
Aç köpek falan hiç hoş kelimeler değil, "dedim" yazmışsın ama umarım sen dememişsindir..

cocuklara cok dikkat edilmesi bir gercek bende sinir olurum
cocuguna dikkat etmeyen annelere
yada o cocuga bakan her kimse yani kesinlikle dikkatli olmali
ama tabi öyle sac bas girisicek sekilde degil
hemde nisanlisinin yaninda
biraz piskolojisi bozulmus anlasilan ablanizin

İki tarafta da var hatalar bence.
Ama sizin genel olarak ilişkinizde bazı sıkıntılar var anlaşılan,
bunun sebeplerini de en iyi siz bilirsiniz.
Sizin bilgisayar başındayken, çocuğunuzun başına böyle birşey gelmesi,
ablanızı sinirlendirebilir, ben bunu gayet normal buluyorum.
Aynı şeyi kardeşim yapsa, bilgisayar başında oturacağına çocuğuna bak derim açıkçası.
Ama sonraki tepkiler, aşırı ve bu sadece bu olaydan kaynaklanmıyordur.
Genel sıkıntının ne olduğunu da en iyi siz bilirsiniz.

Merhaba bayanlar .Bu gün üzücü bir olay yaşadım .
Bir haftadır bebeğimle annemde kalıyorduk.Bebeğim hasta olduğu için evde zorlanıyordum.Ablam bebek doğduğundan beri bana çok yardımcı oluyor .Ama ara sıra laf çarpıtıyordu .Bende alltan almaya gayret ettim sonuçta o kadar emeği var ve resmen oğluma aşık diye.
Çok huysuz bir oğlum var durduğu yerde durmuyor sürekli her yeri karıştırıyor.Takip ediyorum ama bazen gözümden kaçıyor.Bu gün mutfakta duruyordum oğlumda arkamda küçük bir dolabın çekmecelerini açıp kapatıyordu. ilk defa yaptığı bir şey değil.
Bende pc de bişeylere bakıyordum .Birden dolabın çekmecesini çekti az kaldı dolap üstüne düşüyordu son anda allah korudu çok pişmanım o an oğlumla daha fazla ilgilenmem gerekti zaten hatalı olduğumu biliyorum .Çığlık atınca ablam koştu yanımıza yanında nişanlısıda vardı.Birden bağırmaya başladı bana çocuğuna nasıl sahip çıkmazsın .Pc ile bozmuşsun kafayı bilmem ne bunları söylemesi zoruma gitmedi .
Bana öyle bir bakış attı ki baştan aşağı süzdü aşağılar gibi neden öyle yaptı anlayamadım.Zaten o an oğlumu öyle görünce kötü oldum birde onun o şekilde bakması çileden çıkardı beni .
Kızdım bende ona ne biçim bakıyorsun diye.
Laflar laflar aman allahım ne laflar.
Git evimden istemiyorum, seni başımıza kaldın .Aç köpek .Ben burası senin evin değil annemin evi dedim.Bunları konuşurken gelip bana birde okkalı bir tokat attı.İşte o zaman nevrim döndü tuttum saçından indirdim aşağı bunlar olurken bebek kucağımda ay şaka gibi inanamıyorum nişanlısıda yanında .Başımdaki örtü düştü tam rezillik.
Bebeğim ağlıyor.Yavrum benim ne korktu çok üzüldüm yavruma.Şimdi sizce kim hatalı arkadaşlar haklıyken haksız duruma düşen ablam mı yoksa zaten bin pişman olmuş ben mi ?
Şimdiden tşk ederim.

1 hafta kısa bir süre değil, babası bebeği özlemiyor mu? bebeğiniz iyileşmişse evinize geçmeniz iyi olurdu bence. belki ablanız -bebeğinizi ve sizi çok sevse de- misafirliğin uzamasından rahatsız olmuştur. çocuğum huysuz diyorsunuz. eve gelen hareketten gürültüden rahatsız olmuş olabilir. söylediklerine bakılırsa, içinden birşeyler geçirmiş bu konuda...

İkinizi de hatalısınız bence, haklı olan taraf göremedim. kucağınızda bebek varken, ablanızın nişanlısının yanında tartışmayı bu kadar büyütmenize ne gerek vardı? hiçbiriniz alttan almamış, olay iyice büyümüş. ablanızın tokat atması ne kadar ayıpsa, sizin de onu saçından tutup indirmeniz bir o kadar ayıp. :36:

hem kendiniz, hem ablanız kötü bir duruma sokmuşsunuz kendinizi. nasıl toparlarsınız bilemem ama, aradan bir süre geçince ikiniz de özür dileyerek tatlıya bağlamaya çalışın. kardeşsiniz sonuçta... ablanızın nişanlısı olayı nasıl karşılamış bundan pek bahsetmemişsiniz... onun değerlendirmeleri, ablanızın size olan tutumunu etkileyebilir, aklınızda olsun.

iki tarafta hatalı olabilir olayı net bilemem ama o tokat son noktayı koyup ablanıza hiçbir hak bırakmamış....

Son düzenleme:
Canım bebek yanımda arkamda hemen .Hiç ilgilenmiyor değilim o dolapla her zaman oynuyordu.Ne oldu nasıl oldu anlamadım dolap oynadı yerinden.Ya ne olursa olsun benim daha dikkatli olmam gerekliydi o an O dolapla her zaman oynaması beni haklı çıkarmaz..Ama benim bugüne kadar hiç ama hiç bir vukuatım olmamıştır böyle konularda çok dikkatliyimdir.İlk defa böyle bir şey geldi başımıza.Annemde yanımızdaydı oda anlamadı nasıl olduğunu...Tepki vermesine hiç kızmıyorum bende olsam aynısını yapardım.Ama aşağılar gibi bakmak ne demek.Zaten canım yanmış o an.
Birde üstüne basa basa defalarca aç köpek dedi bana o ne demek ya....

ben de ablayım canım biz de küçükken kızkardeşimle kedi köpek gibiydik:22:
ama birbirimize öle aç köpek bilmem ne diye hiç hakaret etmedik.
ne zaman ben üniversiteyi kazandım başka şehire gittim o zaman ilişkimiz çok değişti.
nişanımda, düğünümde, doğumumda hep kardeşceğizim vardı yanımda..
ona asla aç köpek diyemem.
benim yeğenim olsa başına bir kaza gelse en az onun kadar ben üzülürüm, kardeşimi sakinleştirmeye çalışırım

dikkatsizlik sonucu çocuğa bişey olabilirdi..
ama ablanızın hakaretvari cümlelerle bağırıp çağırması,tokat atması ..
hele bir de, nişanlısı varken bunları yapması, hiç hoş değil..
yarın öbürgün nişanlısı, bu olayı onun aleyhine kullanabilir,sen kendi ailenle bile anlaşamıyorsun diyebilir..
ablan büyük düşüncesizlik etmiş..hem senin açından, hem kendi açısından..

bence de ablan 1 haftadır onlarda olmandan sıkılmış.
ve senin kendi evin gibi(her ne kadar o evde yaşamış olsan da) rahatça oturup pcyle ilgilenmen ve çocuğun öyle bir şey yaşaması patlamasına neden olmuş.

inşaALLAH düzelmiştir bugüne kadar.

Back
X