- 27 Ağustos 2020
- 654
- 1.157
- 63
Shhshshshsh durumuna da ayrı güldüm kk'nın özeti hahahaBileziğin annede beklemiş hali bilerzik galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Shhshshshsh durumuna da ayrı güldüm kk'nın özeti hahahaBileziğin annede beklemiş hali bilerzik galiba.
Belki ihtiyacınız yoktur diye düşünüyordur eşinin sorun etmediğini falan altın yükseldi düşmesini beklesen?Annemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye
Kız etme gitmeBilerzik mi?
Arkadaşım lütfen doğru yazın, bilenzik olacak ya, bilenzik!
Lütfen.
Kapısına not bırakın 'bilerziğmi istiyorum.Bir dost'.
Bilenzik olacaktı pardon"Bilerzik nedir. Bir tost"
Bilenzik mi bilezik mi ben de doğrusunu öğreneyim diye soruyorumBilerzik mi?
Arkadaşım lütfen doğru yazın, bilenzik olacak ya, bilenzik!
Lütfen.
10 pointsBilenzik olacaktı pardon![]()
Bir de bunun yüksük versiyonu var onu istemek mümkün degılKız etme gitmeDoğru sanacak 20 üye gösterebilirim
![]()
öğrenip te napacaksın bilenziğin mi var sanki hıhhhhhhhBilenzik mi bilezik mi ben de doğrusunu öğreneyim diye soruyorum
Bilezük de olabilir mühim olan gramajiBilenzik mi bilezik mi ben de doğrusunu öğreneyim diye soruyorum
Şu ara istenmez altın bütün zamanların rekorunu kırmışken. Biraz ortalık sakinleşsin eşini bahane edip iste.Annemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye
Ve nerenin burması olduğuBilezük de olabilir mühim olan gramaji![]()
Trabzonsa adres verin ben isterimVe nerenin burması olduğu![]()
Ben bi tek cevizliyi biliyorum onu da alamıyoruz zaten. Dur sarmaydı o galibaTrabzonsa adres verin ben isterim![]()