• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemlerden bilezigimi nasil isterım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye
Belki ihtiyacınız yoktur diye düşünüyordur eşinin sorun etmediğini falan altın yükseldi düşmesini beklesen?

İhtiyacınız yoksa konusunu açmayın ihtiyacınız varsa isteyin. Tabi borç olarak verdiyseniz. Yazık yaa analarımız babalarımız kurban olurum ben onlara. Kayınvalidem ev alacaktı takılarımı verdim evine peşinat yapsın bizim şuan ev alma gündemimizde yok zaten diye. Anneme de veririm 2 bilerzik feda olsun ihtiyacım yoksa tabiki. Ulan varsa da feda olsun. 2 bilerzik sonra bulurum ama anneme bir şey olsa sonradan bulamam. Belki istersen kırılır. Ne bileyim çok arada kaldım. Bi de bu saatlerde çok duygusal oluyorum regl günüm de geldi. Bu konuya bir de yarın bakayım

Annemlerde bilerzigim var 2 senedır hiç konusu açılmıyor aklimada gelmiyordu ama insan bir düşünmezmi bu ara taktimkizim ne yaşiyo eşi birşey diyo mu diye
Şu ara istenmez altın bütün zamanların rekorunu kırmışken. Biraz ortalık sakinleşsin eşini bahane edip iste.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X