Annemm gitme ne olurr

çok ilginç gerçekten. Babanızın size karşı tavrı nasıl peki?

eş şafi eş şafi eş şafi... RABBİM EŞ ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN. hangi şehirde oturuyorsanız o şehirdeki arkadaşlar buluşup yardım edebilirler belki . yani en azından insan gözüyle görürse daha emin olur

Bu arada çok geçmiş olsun konu sahibi.
Allah derman bekleyen tüm hastalara şifa versin.

Ya şu yardım kuruluşlarına falan başvursam.. İhh gibi. Belki yardımcı olurlar. Durumunu anlat, ciddiyeti anlat..

Çok geçmiş olsun, para inşallah en kısa zamanda halledilir, anneniz inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Allahım yardımcı olsun. inşallah anneniz bu hastalığı yener. dualarım annenize..

Allah acil şifalar versin. Benim annemde kanser tedavisi gördü çok iyi anlıyorum o yüzden sizi. Annemin son aşamalara yakındı açıkçası çok umudumuz bile yoktu tedavi süresince ama Allah verdi şifasını. Çok zor bir süreç.. Tedavi olan ayrı yıpranıyor onun yanında olup da bu süreci yaşayanlar ayrı yıpranıyor. İnşallah sizde atlatırsınız, güzel haberler verirsiniz bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…