• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemmm

zaten evlenmenmişsiniz..kendi bütçeniz vardır mutlaka. bu kadar takmayın..bu yaştan sonra çok zor annenizin değişmesi.. kardeşinize de bazen siz destek çıkmaya çalışın.
Aynen canim takmamaya calisiyorum ama iste onumde boyle yapilinca deli oluyorum zaten kardesimle biyere gidince ben karsiliyorum ve arkadaslari gelmek isteynce bana gelin diyorum cunku annem soylene soylene sogutuyo herseyden insanin hevesi kalmiyo

Aynen canim takmamaya calisiyorum ama iste onumde boyle yapilinca deli oluyorum zaten kardesimle biyere gidince ben karsiliyorum ve arkadaslari gelmek isteynce bana gelin diyorum cunku annem soylene soylene sogutuyo herseyden insanin hevesi kalmiyo
evet haklısın..insanın zoruna gider tabi.. üzücü bir durum. ama işte anne-baba..değiştiremiyorsun..her haliyle kabul etmek zorundayız..hele bir yaştan sonra hiççç değişmiyorlar.sen kardeşine yrdımcı olmaya devam et.yazık onun daha çok zoruna gidiyordur senden.senin evin barkın ayrı.o hep orada ya şimdi.yine de annenle de bazen sakince kızmadan konuşmaya çalış.. sohbet ederken arada söyle.. kardeşim genç, o da heves ediyor, üzülüyor..vs..gibi.belki birazcık yumuşar.Allah yardımcınız olsun.

evet haklısın..insanın zoruna gider tabi.. üzücü bir durum. ama işte anne-baba..değiştiremiyorsun..her haliyle kabul etmek zorundayız..hele bir yaştan sonra hiççç değişmiyorlar.sen kardeşine yrdımcı olmaya devam et.yazık onuaha çok zoruna gidiyordur senden.senin evin barkın ayrı.o hep orada ya şimdi.yine de annenle de bazen sakince kızmadan konuşmaya çalış.. sohbet ederken arada söyle.. kardeşim genç, o da heves ediyor, üzülüyor..vs..gibi.belki birazcık yumuşar.Allah yardımcınız olsun.
Rabbim onlari basimizdan eksik etmesin ve malesef degistiremiyoz huyunu cok konustuk annemle iste genc gezsin biraz boyle yapsin cevre edinsin cunku kardesim surekli evde fazla biyere gitmiyo cunku annem hemen maddiyata getiriyo para yok falan filan aslincacok sukur var biz yapamadik edemedk para yoktu onlar bari faydalansin diyoz yok.ben bekarkende calismiyodum esim herseyimi aliyodu cunku annem o alsin diyodu askerdeyken bile esim herseyi aliyodu

Back
X