“Annen baban evdeyken gelirim”

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
Eve gel istersen kahve içelim dedim
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Bu arada muhafazakar bi tip değil yani düpedüz izmirli keyifci bi abimiz :KK70:
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz

Sizinle ilgilenmiyorsa neden ailenizle tanışmak istesin?
Sizinle ilgileniyorsa neden yukarı gelmek istemesin?

Tek çıkardığım sonuç ya ciddi bir ilişki istiyor fazla hızlı gitmek istemedi (böyle erkek var mı?) ya da dalga geçti, takıldı kendince.:KK6:

Bir de ''yanlamak'' mı? :KK57:

“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz
Biz de keyifciyiz İzmirli değiliz ama 😁😁
Eve çağırdığınız halde atlamamış hemen. Belki onu denediğinizi düşünmüştür

Eski konularınıza da baktım şimdi. Ben direk adamı eve atıp felekten bir gece çalmak istiyorsunuz zannetmiştim ama siz daha önce öpüşmemişsiniz bile. İster istemez bir tereddütlü havanız bir yavru ceylan duruşunuz olur bu kadar deneyimsizken, ondan gerginliğinizi hissedip siz emin olmadan birşeyler yaşamak istememiştir karşı taraf.

Son düzenleme:
Sizinle ilgilenmiyorsa neden ailenizle tanışmak istesin?
Sizinle ilgileniyorsa neden yukarı gelmek istemesin?

Tek çıkardığım sonuç ya ciddi bir ilişki istiyor fazla hızlı gitmek istemedi (böyle erkek var mı?) ya da dalga geçti, takıldı kendince.:KK6:

Bir de ''yanlamak'' mı? :KK57:

hahahah yürümek koşmak yanlamak. Malum, çocuğa hepsini yapıyorum :KK70:

Ciddi ilişki istiyor mu sanmıyorum. Konuşmalarından onu anlamadım.

Çorabı deliktir, çıkmak istememiştir
images (18).jpeg

20 yaşındaymışşsın niye bu kadar ciddiye alıyorsun?

Back
X