- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.121
- 748
- Konu Sahibi Papatya129
Öpücem öpücem dedim sana şarkısı filan mırıldandıysan korkmuş olabilir, böbreğimi satar mazallah diye 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bunu biliyorum ne gülmüştüm ya şimdi yine tabi
Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
Eve gel istersen kahve içelim dedim
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Bu arada muhafazakar bi tip değil yani düpedüz izmirli keyifci bi abimiz
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz
Hahahahahhahalşsşsşkd on numara cevap teşekkür ederimFlörtlesmiyormuşsunuz demekki![]()
sence de ilkin için doğru adam bu kişi mi? ben ilk-son takılmam ama sen takılıyorsun belli bu yüzden aceleye getirip oldu bitti yapmaktansa değer verdiğin, gerçekten içinin aldığı biriyle olman daha iyi olabilir. zaten karşı taraf istese illa ki olurdu
ona yanladıgımı anladı duvar cekmeye calıstı derken ?
hangı dılden cevrılme bu ben hıc bırsey anlamadım son cumlenızden
yanı ne demek ıstedınız?
Konu sahibi direksiyonu adama kırmış. Adam da konu sahibi çarpmasın diye duvar örmüş. Konu sahibi de mecburen vites düşürmüş, frene basmış.
Ona yanastıgımı anladı duvar ördü deseydınız hepimiz anlardık
İlk seferden çağırdığımı nereden çıkardınız ?ilk seferde neden eve çağırdın
adam gelmem demiş
yarın bekaretim gitti ille de evlenelim dersin diye korkmuş
bence adam ciddi imiş ama senin tek gecelik ilişki peşinde olduğunu düşünmüş sana da bunu ima etmiş
olduğunuz gibi görünün, fazla yırtık, fazla istekli vs görünmeye çalışmayın ne iseniz odur
bir yerde okumuştum 90 lı yılların başında sen hala bakire misin denmesin diye önüne gelen ilk erkekle beraber olanlar hatta bakire olduğu için kanaması olunca aaa reglim bitmemiş ben bitmiş sanmıştım diyenler vs
aceleye gerek yok ilişki olgunlaşırsa öpüşmeye sevişmeye de gider ama ilk günden ahh öpüşemedik bile diye düşünülmez
Bence bunu beklemiyordu bir anda salaklasip afalladi diye düşünüyorumKızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
Eve gel istersen kahve içelim dedim
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Bu arada muhafazakar bi tip değil yani düpedüz izmirli keyifci bi abimiz
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz
İlk seferden çağırdığımı nereden çıkardınız ?
Zaten aynı sınıftayız 3 aydır.
Sürekli birlikteyiz, yemek vs yiyoruz, dışarı çıkıyoruz, ders çıkışlarında birlikteyiz vs.
Bu arada ;
Şuan zaten istediğim gibi, doğal davranıyorum.
Derdim bakirelikten kurtulma olsaydı erasmus yaptığımda zibilyon fırsattan birini değerlendirirdim :)
He ama dediğiniz doğru, şu zamanda kartlar ters dağıtılıyor. Hiç el değmemiş kızlar “köylü” , “kezban” olarak yaftalanıyor ben bunun baskısını son zamanlarda daha çok hissettim.
Yaş 22 olmuş , bu zamana kadar kimseyi öpmek istememişim, bu adama bilhassa tensel olarak çekilmişim, duygusal bir ilişkiye de varım elbette -o talep ederse- ama şuan sadece anı yaşıyorum.
++eve davet sebebim sevişmek değildi.