“Annen baban evdeyken gelirim”

Öpücem öpücem dedim sana şarkısı filan mırıldandıysan korkmuş olabilir, böbreğimi satar mazallah diye 😀

Bazı erkekler evde tek kalmayı uygun görmez o yüzden anne ve babanızın evde olduğu bir vakit gelmek istemiştir doğal yani bir sorun yok
Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
Eve gel istersen kahve içelim dedim
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Bu arada muhafazakar bi tip değil yani düpedüz izmirli keyifci bi abimiz :KK70:
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz

sence de ilkin için doğru adam bu kişi mi? ben ilk-son takılmam ama sen takılıyorsun belli bu yüzden aceleye getirip oldu bitti yapmaktansa değer verdiğin, gerçekten içinin aldığı biriyle olman daha iyi olabilir. zaten karşı taraf istese illa ki olurdu

sence de ilkin için doğru adam bu kişi mi? ben ilk-son takılmam ama sen takılıyorsun belli bu yüzden aceleye getirip oldu bitti yapmaktansa değer verdiğin, gerçekten içinin aldığı biriyle olman daha iyi olabilir. zaten karşı taraf istese illa ki olurdu

yorumunuz çok empatik teşekkür ederim öncelikle.
Bu adam doğru kişi mi bilemem ama yanlış kişi de olsa bir şeyler yaşarsam pişman olmayacağımdan ilk defa eminim. Amma velakin adamda tık yok :D

ilk seferde neden eve çağırdın

adam gelmem demiş

yarın bekaretim gitti ille de evlenelim dersin diye korkmuş

bence adam ciddi imiş ama senin tek gecelik ilişki peşinde olduğunu düşünmüş sana da bunu ima etmiş

olduğunuz gibi görünün, fazla yırtık, fazla istekli vs görünmeye çalışmayın ne iseniz odur

bir yerde okumuştum 90 lı yılların başında sen hala bakire misin denmesin diye önüne gelen ilk erkekle beraber olanlar hatta bakire olduğu için kanaması olunca aaa reglim bitmemiş ben bitmiş sanmıştım diyenler vs

aceleye gerek yok ilişki olgunlaşırsa öpüşmeye sevişmeye de gider ama ilk günden ahh öpüşemedik bile diye düşünülmez

ilk seferde neden eve çağırdın

adam gelmem demiş

yarın bekaretim gitti ille de evlenelim dersin diye korkmuş

bence adam ciddi imiş ama senin tek gecelik ilişki peşinde olduğunu düşünmüş sana da bunu ima etmiş

olduğunuz gibi görünün, fazla yırtık, fazla istekli vs görünmeye çalışmayın ne iseniz odur

bir yerde okumuştum 90 lı yılların başında sen hala bakire misin denmesin diye önüne gelen ilk erkekle beraber olanlar hatta bakire olduğu için kanaması olunca aaa reglim bitmemiş ben bitmiş sanmıştım diyenler vs

aceleye gerek yok ilişki olgunlaşırsa öpüşmeye sevişmeye de gider ama ilk günden ahh öpüşemedik bile diye düşünülmez
İlk seferden çağırdığımı nereden çıkardınız ?
Zaten aynı sınıftayız 3 aydır.
Sürekli birlikteyiz, yemek vs yiyoruz, dışarı çıkıyoruz, ders çıkışlarında birlikteyiz vs.

Bu arada ;
Şuan zaten istediğim gibi, doğal davranıyorum.
Derdim bakirelikten kurtulma olsaydı erasmus yaptığımda zibilyon fırsattan birini değerlendirirdim :)
He ama dediğiniz doğru, şu zamanda kartlar ters dağıtılıyor. Hiç el değmemiş kızlar “köylü” , “kezban” olarak yaftalanıyor ben bunun baskısını son zamanlarda daha çok hissettim.
Yaş 22 olmuş , bu zamana kadar kimseyi öpmek istememişim, bu adama bilhassa tensel olarak çekilmişim, duygusal bir ilişkiye de varım elbette -o talep ederse- ama şuan sadece anı yaşıyorum.

++eve davet sebebim sevişmek değildi.

Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
Eve gel istersen kahve içelim dedim
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Bu arada muhafazakar bi tip değil yani düpedüz izmirli keyifci bi abimiz :KK70:
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz
Bence bunu beklemiyordu bir anda salaklasip afalladi diye düşünüyorum 🌝 bir de sende bir güven oluşturmaya çalışıyormuş da olabilir. Hani bak ben güvenilir bir adamım annen baban varken gelirm diyorum ben evlenilecek bir adamım 🤪 olabilir yani niye olmasın 💁

Valla yanlamak deyince aklıma tek gelen E30 a binen Sincanlı abilerin drift varı hareketler.
Adama ne tür bir yanlamada bulunmuş olabilirsiniz ki

İlk seferden çağırdığımı nereden çıkardınız ?
Zaten aynı sınıftayız 3 aydır.
Sürekli birlikteyiz, yemek vs yiyoruz, dışarı çıkıyoruz, ders çıkışlarında birlikteyiz vs.

Bu arada ;
Şuan zaten istediğim gibi, doğal davranıyorum.
Derdim bakirelikten kurtulma olsaydı erasmus yaptığımda zibilyon fırsattan birini değerlendirirdim :)
He ama dediğiniz doğru, şu zamanda kartlar ters dağıtılıyor. Hiç el değmemiş kızlar “köylü” , “kezban” olarak yaftalanıyor ben bunun baskısını son zamanlarda daha çok hissettim.
Yaş 22 olmuş , bu zamana kadar kimseyi öpmek istememişim, bu adama bilhassa tensel olarak çekilmişim, duygusal bir ilişkiye de varım elbette -o talep ederse- ama şuan sadece anı yaşıyorum.

++eve davet sebebim sevişmek değildi.

haklısın da bize hep öpüşmek vs diye konu açtığın için biz bu izlenime kapıldık

yani sevgilimi evime davet ettiğimde seviştik

o da ben de bunu bilerek geldik

ama biz o benim ailemle yaşadığım evime gelmeden çokkkkk önce sevişmiştik

ben de erkek olsam gelmez istemem aramızda daha önce herhangi bir yakınlaşma olmadan kızın ailesi ile yaşadığı eve

evde iken babası gelse ne diyeceğiz sevgiliyiz dahi diyemiyorsunuz flörtleşiyoruz

Screenshot_20201021-132716.webp

Belli ki en iyi donu kirli sepetindeydi

Back
X