- Konu Sahibi Papatya129
HaHhahahahahagahag haykırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HaHhahahahahagahag haykırdım
Tamam arkadaşlar bunun esprisi yapıldı artık bayatlaştıValla yanlamak deyince aklıma tek gelen E30 a binen Sincanlı abilerin drift varı hareketler.
Adama ne tür bir yanlamada bulunmuş olabilirsiniz ki
Bence bunu beklemiyordu bir anda salaklasip afalladi diye düşünüyorumbir de sende bir güven oluşturmaya çalışıyormuş da olabilir. Hani bak ben güvenilir bir adamım annen baban varken gelirm diyorum ben evlenilecek bir adamım
olabilir yani niye olmasın
![]()
Erkekler.bazen saçmalar işte oturup bulmaca gibi çözmeye çalışıyoruzhahahaha umuyorum ki tam olarak bu sebeptendir
Amaan artik ne dusundu ise bilmiyorum ve sallamiyorum
Her seyin hayirlisi modunda bi kapanis yapiyorum Turk usulu :)
Hobaaaa bu zamanda efendı cocuk kacırmaKızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
Eve gel istersen kahve içelim dedim
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Bu arada muhafazakar bi tip değil yani düpedüz izmirli keyifci bi abimiz
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz
Hobaaaa bu zamanda efendı cocuk kacırma
Yanlamak , duvar çekmek bu tabirleri heralde artık yaşlı olduğun için anlamıyorum :)Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz
Bunca espiri arasından benimkini seçip bana sallamanız manidar olmuş konu sahibiTamam arkadaşlar bunun esprisi yapıldı artık bayatlaştı
Yanlamak ? Kazım abi sen misin ?Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
"Belki sevisiriz "donunu giymemistir:))Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı