- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Evimde doğuramam bulunduugm yerde hastane yok .Git evinde doğur premses bence
O zaman annene inat kayınvalidende doğurEvimde doğuramam bulunduugm yerde hastane yok .
Bunu yapmayı düşünüyorumGitmeyin evine. Torununu da göstermeyin. Ağlar falan rahatsız olursun dersin bişey derse de
Hastane ve evim arası 4 saat hatta bazen 5hastaneden direk evine git.
Kav günde toparlanirim.benimde isteğim hep evime geçmek ama kaç güne toparlanirim Sizce?1 hafta içinde toparlayabilir miyimToparlanana kadar kv. Kalın sonra bebeğinizi alın evinize geçin.
İnsanın evi gibisi yok...
Normal doğum yaparsan toparlanırsın da sezeryan olursa 4 saat yol nasıl olur bence olmaz dikişli dikişlşKav günde toparlanirim.benimde isteğim hep evime geçmek ama kaç güne toparlanirim Sizce?1 hafta içinde toparlayabilir miyim
Kesinlikle katlanmayacagim.gerekirse doğum yapıp evime giderim .ama zaten kayınvalidem kal diyor hatta kayinvalideme göre 40 çıkana kadar kalmalıyım ...ben direk hastaneden kayinvalideme geçip orda kalacağım .kaç güne toplarim onu merak ettimAnnen için söyleyecek çok sözüm var ban yemek istemiyorum o yüzden o kısmı geçeceğim.
Bazı insanlar iyidir ya da kötüdür analıkla babalıkla alakası yok.
Annen kötü biri üzgünüm.
Varsa imkanın alternatif bir şey bul.
Yoksa bulunduğun yerde hastane olmadığı için katlanman gerek.
Ben katlanamazdım.
Allah yardımcın olsun.
Evimdin olduğu yerde hastane yok maalesefBEn olsam oturur evimde doğururum yardımda istemem.. Doğumdan önce sağlam bi temizlik yaptır o sana yeter ütü falan hallettir bi kadına.. ben erken Doğum yaptım bebeğim küvezde 3 saatte bir emzirme için yanına gittim 3. Katta oturuyorum hastanede o 2. Kattaydı düşün 3 saatte in çık eve gel süt sağ git hiç bişey olmadı Doğum kilolarım gitti mis gibi hemde sezeryanlıydım preemplaksi yüzünden oturamıyordum heryerim fil gibi şişmişti düşün.. sende bunu başarabilirsin anne olmak herşey olmak demektir evladının zaten yeni doğan bebeğin karnını doyurdun mu zamanın çocuğunu uyuyarak geçirir sende o sıra yemeğini yavaştan Yaparsın bi kaç güne rutinin oturur..
annenin yaptığını vakti gelince sakın evladına yapma..
1 hafta değil canım benim sezeryan oldum hiç öyle adet sancısı falan olmadı dikiş yerim sızladı ama 1-2 saate o da geçti.. ayağa kalktığımdan beri hiç oturmadım.. 1 hafta dikkatli hareket edersen hiç sıkıntı olmaz.. ben akşam 5-6 gibi doğurdum gece 2 de bebeğimi gördüm.. sabah oldu benim maratonum başladı gıkım çıkmadı pozitif ol herşey yolunda gitsin canım..Kav günde toparlanirim.benimde isteğim hep evime geçmek ama kaç güne toparlanirim Sizce?1 hafta içinde toparlayabilir miyim
Peki yola katlanabilir miyim?1 hafta değil canım benim sezeryan oldum hiç öyle adet sancısı falan olmadı dikiş yerim sızladı ama 1-2 saate o da geçti.. ayağa kalktığımdan beri hiç oturmadım.. 1 hafta dikkatli hareket edersen hiç sıkıntı olmaz.. ben akşam 5-6 gibi doğurdum gece 2 de bebeğimi gördüm.. sabah oldu benim maratonum başladı gıkım çıkmadı pozitif ol herşey yolunda gitsin canım..
Evet hep böyle kırar uzerİlk başta yanlış anlamış olabilir misin,
Söylediğinin ağır olduğunu farketmemiştir belki annen diyecek oldum.
Ama evi ağlayarak terk edip sonra da niye geldin diye fırça yediğini öğrenince vazgeçtim.
Senin için üzüldüm.
Annen hep mi böyleydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?