Annen bile olsa insanlardan bisey beklemeyeceksin.bayanlar lütfen okuyun

Annenizin siniri birşeye bozulmuş olmalı..bu kadar değişip,katılaşması normal değil..eminim anneanne olmayı heyecanla bekliyordur..belki menapoz dönemidir..mesela benim annem ara ara aşırı sinirli olurdu ilk menapoz yıllarında..bebişi düşünün üzülmeyin..aileler arasında olur öyle tartışmalar..bebeğiniz sağlıkla gelsin..sevgiler.

Canım benim, annemin bana yaptıklarını düşmanım yapmaz. Ben bi yazsam oooooo sayfa sayfa cilt cilt okunur. Sakın annenin yanına gitme. Kv iyiyse kal orda değilse git evinde orda doğur. Doğuda doğuranlar nasıl doğuruyor. Hiç takma allah verir kolaylığını.

git kv. de kal.
hatta 40 gün kal.
bir daha da annene gitme, en azından doğum sonrası.direkt eve git

Canım ya kıyamam kaynananda kal ama niye bukadar erken gittin daha doğuma çok var git evine doğuma yakın kaynanana git doğur 10 gün kal dön dikişin olur yol zor olur oturarak

Iyi niyetli dusunmek istiyorum, acaba kardesiniz annenize sizin orada kalmanizdan rahatsiz olacagini falan soylemis olabilir mi?
Kolay dogumlar, mutluluk ve saglikla kucaginiza alin yavrunuzu.

Simdilik kesin bir plan yapmayin bence dogumdan sonra bakarsiniz saglik durumunuz el veriyorsa kv de biraz kalip donersiniz evinize toparlanamazsaniz bir sure daha kalip oyle donersiniz. Kendinizi strese sokmayin hic karninizdaki bebise yazik anneniz cok ayip etmis birak o ezilsin bu yukun altinda siz dert etmeyin kendinize. Bebeginize odaklanin onu kucaginiza aldiginizda hissedeceginiz mutlulugu dusunun kokusunu o minicik ellerini ayaklarini size yasatacagi muthis duygulari hayal edin ve bu gunlerin tadini cikarmaya calisin

Hayırlı dogumlar size üzülmeyin 3 günde kalkarsınızda annenizin yaptıgını bir ömür boyu unuturmusunuz bügünlerde geçer merak etmeyin zor günde ögreniyoruz hayatı

Iyi niyetli dusunmek istiyorum, acaba kardesiniz annenize sizin orada kalmanizdan rahatsiz olacagini falan soylemis olabilir mi?
Kolay dogumlar, mutluluk ve saglikla kucaginiza alin yavrunuzu.
Kardeşim çok kızdı beni mı düşünüyorsun el çocuğu mu bu diye.annnemle baya kavga etti...

bende hastaneden direk eve geldim. ist trafiği 2 saat sürdü. üstelik pazar 13 de doğdu p.tesi sabah 7 de sepetledi doktor..

Yani 4 saat de surebilir yol eger arabayla gidilecekse gayet normal birsey anlamiyorum ben bu annem baksin kv baksin mevzularini
Ilk cocugumda kimse kalmamisti yanimda gayet de guzel bakmistim , ikincide annemden rica etmistim buyuk oglana bakmasini kendisini dislanmis hissetmesin diye , ne kadar abartiliyor bebek bakma isi

Kardeşim çok kızdı beni mı düşünüyorsun el çocuğu mu bu diye.annnemle baya kavga etti...
Hic uzulmeyin, kirilmayin, insanlar bazen bizim gosterdigimiz hassasiyette olamiyor.
Kayinvalidenizin evinde rahat edeceginizi dusunuyorsaniz bir sure kalabilirsiniz ama bunu annenize inat olsun diye yapmayin. Umarim anneniz hatasinin farkina varir.

Konumu ayrıntılı okudunuz mu acaba? Ben baksin demiyorum farkındaysanız.doguda görev yapıyorum.yasadigim yerde hastane yok hanımefendi.ailemin yanında doğum yapmak istedim.baksinlar demedim.dogal olrak en fazla 1 hafta kalıcaktim.ama annem 1 2 gün kalıp gidersin dedi.bende bu konuyu yazdım.ksske ayrıntılı okuyup öyle cevap verseniz

Hic uzulmeyin, kirilmayin, insanlar bazen bizim gosterdigimiz hassasiyette olamiyor.
Kayinvalidenizin evinde rahat edeceginizi dusunuyorsaniz bir sure kalabilirsiniz ama bunu annenize inat olsun diye yapmayin. Umarim anneniz hatasinin farkina varir.
Kayınvalidemin evinde çok rahat edemem.kendi her ne kadar kalmamı çok istese de en fazla bir hafta kalırım

Okudum konunuzu , bende diyorum ki madem en yakin hastane 4 saatlik uzaklikta dogurun sonra evinize donun
Annenizle bu muhabeti yasamaya , bu kadar uzulmeye ve karninizdaki bebegi de uzmeye gerek var mi?

En kötü anne en iyi kayınvalideye değiştirilir mi bilemedim belki annenin canı sıkkındı ilkkez böyle birşey olduysa aldırma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…