- 29 Temmuz 2017
- 1.098
- 2.572
- 133
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Canım benim, annemin bana yaptıklarını düşmanım yapmaz. Ben bi yazsam oooooo sayfa sayfa cilt cilt okunur. Sakın annenin yanına gitme. Kv iyiyse kal orda değilse git evinde orda doğur. Doğuda doğuranlar nasıl doğuruyor. Hiç takma allah verir kolaylığını.Bayanlar merhaba ..iki gündür beni ağlatan canımın çok sıkıldığı konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Dün annem ben oturuyorduk .Annem yeni koltuk takımı aldı eskilerden birini kardeşimin odasına koyacak .Bende iyi oldu.dogumdan sonra en azından çocukla o oda da kalırız dedim.kalamazsin dedi.oturma odasında yanıma alırım çocuğu dedi.neden dedim? Çocuk ağlar kardeşin rahatsız olur dedi.e anne ha orda ağlamış ha burda dedim.neyse atlattık bunu.hemen ardından zaten çok ağlarsa bir iki gün kalıp gidersin dedi.bu bir kıza söylenecek laf mı?
Bu arada ben güneydoğuda bir ilde çalışıyorum.dogumu ailemin bulunduğu şehirde yapacağım.ki bunda ısrar eden de kendisiydi.ama şimdi çok ağlarsa gidersin diyor.
Daha çocuk doğmamış.cocuk ağlamamış ne bu plancilik.zaten en fazla 1 hafta kalırım diye düşünüyordum.onh da kalmayacağım.dogum yapıp kayınvalidem dr iki üç gün kalıp.evime dönmeyi düşünüyorum . Sizce 1 haftalıkken 4 saatlik yola gidebilir miyim? Ben ne yapacağım? Bana kayinvalid4min söylemediği sözleri anne olarak kendisi söyledi .hüngür hüngür ağlıyorum.dun ağlayarak evden çıktım bir daha gelmeyeceğim dedim.tekrar dönmek zorunda kaldım kayinvalideme aglamakli gitmek istemedim.sabah bağırıp çağırdı hani gelmeyecektin diye .bu yapilir mi? Bu soylenir mi? Karnim burnumda asagi indim.valizim çantam kayı valideme geldim.ben bu insana nasıl davranmalıyım?
Uzun oldu ksuura bakmayın!
Hastane ve evim arası 4 saat hatta bazen 5
Bayanlar merhaba ..iki gündür beni ağlatan canımın çok sıkıldığı konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Dün annem ben oturuyorduk .Annem yeni koltuk takımı aldı eskilerden birini kardeşimin odasına koyacak .Bende iyi oldu.dogumdan sonra en azından çocukla o oda da kalırız dedim.kalamazsin dedi.oturma odasında yanıma alırım çocuğu dedi.neden dedim? Çocuk ağlar kardeşin rahatsız olur dedi.e anne ha orda ağlamış ha burda dedim.neyse atlattık bunu.hemen ardından zaten çok ağlarsa bir iki gün kalıp gidersin dedi.bu bir kıza söylenecek laf mı?
Bu arada ben güneydoğuda bir ilde çalışıyorum.dogumu ailemin bulunduğu şehirde yapacağım.ki bunda ısrar eden de kendisiydi.ama şimdi çok ağlarsa gidersin diyor.
Daha çocuk doğmamış.cocuk ağlamamış ne bu plancilik.zaten en fazla 1 hafta kalırım diye düşünüyordum.onh da kalmayacağım.dogum yapıp kayınvalidem dr iki üç gün kalıp.evime dönmeyi düşünüyorum . Sizce 1 haftalıkken 4 saatlik yola gidebilir miyim? Ben ne yapacağım? Bana kayinvalid4min söylemediği sözleri anne olarak kendisi söyledi .hüngür hüngür ağlıyorum.dun ağlayarak evden çıktım bir daha gelmeyeceğim dedim.tekrar dönmek zorunda kaldım kayinvalideme aglamakli gitmek istemedim.sabah bağırıp çağırdı hani gelmeyecektin diye .bu yapilir mi? Bu soylenir mi? Karnim burnumda asagi indim.valizim çantam kayı valideme geldim.ben bu insana nasıl davranmalıyım?
Ben diyecektim neden illa birilerinin evinde kaliniyor o halde anlamiyorum benhastaneden direk evine git.
Ben diyecektim neden illa birilerinin evinde kaliniyor o halde anlamiyorum ben
Kardeşim çok kızdı beni mı düşünüyorsun el çocuğu mu bu diye.annnemle baya kavga etti...Iyi niyetli dusunmek istiyorum, acaba kardesiniz annenize sizin orada kalmanizdan rahatsiz olacagini falan soylemis olabilir mi?
Kolay dogumlar, mutluluk ve saglikla kucaginiza alin yavrunuzu.
bende hastaneden direk eve geldim. ist trafiği 2 saat sürdü. üstelik pazar 13 de doğdu p.tesi sabah 7 de sepetledi doktor..
Hic uzulmeyin, kirilmayin, insanlar bazen bizim gosterdigimiz hassasiyette olamiyor.Kardeşim çok kızdı beni mı düşünüyorsun el çocuğu mu bu diye.annnemle baya kavga etti...
Konumu ayrıntılı okudunuz mu acaba? Ben baksin demiyorum farkındaysanız.doguda görev yapıyorum.yasadigim yerde hastane yok hanımefendi.ailemin yanında doğum yapmak istedim.baksinlar demedim.dogal olrak en fazla 1 hafta kalıcaktim.ama annem 1 2 gün kalıp gidersin dedi.bende bu konuyu yazdım.ksske ayrıntılı okuyup öyle cevap versenizYani 4 saat de surebilir yol eger arabayla gidilecekse gayet normal birsey anlamiyorum ben bu annem baksin kv baksin mevzularini
Ilk cocugumda kimse kalmamisti yanimda gayet de guzel bakmistim , ikincide annemden rica etmistim buyuk oglana bakmasini kendisini dislanmis hissetmesin diye , ne kadar abartiliyor bebek bakma isi
Kayınvalidemin evinde çok rahat edemem.kendi her ne kadar kalmamı çok istese de en fazla bir hafta kalırımHic uzulmeyin, kirilmayin, insanlar bazen bizim gosterdigimiz hassasiyette olamiyor.
Kayinvalidenizin evinde rahat edeceginizi dusunuyorsaniz bir sure kalabilirsiniz ama bunu annenize inat olsun diye yapmayin. Umarim anneniz hatasinin farkina varir.
Okudum konunuzu , bende diyorum ki madem en yakin hastane 4 saatlik uzaklikta dogurun sonra evinize donunKonumu ayrıntılı okudunuz mu acaba? Ben baksin demiyorum farkındaysanız.doguda görev yapıyorum.yasadigim yerde hastane yok hanımefendi.ailemin yanında doğum yapmak istedim.baksinlar demedim.dogal olrak en fazla 1 hafta kalıcaktim.ama annem 1 2 gün kalıp gidersin dedi.bende bu konuyu yazdım.ksske ayrıntılı okuyup öyle cevap verseniz
En kötü anne en iyi kayınvalideye değiştirilir mi bilemedim belki annenin canı sıkkındı ilkkez böyle birşey olduysa aldırma derimBayanlar merhaba ..iki gündür beni ağlatan canımın çok sıkıldığı konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Tabiki değişmez o ayrı.degismiyorum zaten .her geldiğimde tekrarlıyor bunun gibi cümleler....En kötü anne en iyi kayınvalideye değiştirilir mi bilemedim belki annenin canı sıkkındı ilkkez böyle birşey olduysa aldırma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?