Annen bile olsa insanlardan bisey beklemeyeceksin.bayanlar lütfen okuyun

Siz kendinizi gerçekten premses sanıyorsunuz bence.Hamilesiniz çocuk sahibi olacaksınız evet ama bunun için herkesin gündem maddesi siz olamazsınız.Evdeki diğer insanları rahatsız edemezsiniz aynı oda ile farklı odalar çok farklı siz de biliyosunuz bunu.Annenizin üslubu yüzünden söyledikleri çok nazik gelmemiş kulağınıza ama bu kadar ağlanacak bi durum yok ortada her şeyi dramatize etmeyin allahaşkına dünya üzerindeki tek anne siz tek çocuk da bebeğiniz değil

Teşekkür ederim hatirlattigin için bende ben tek anneyim benim çocuğum Sadec e çocuk sanıyordum sağol tatlım

Çok gereksiz bir çıkış yapmışsınız.

Teşekkür ederim hatirlattigin için bende ben tek anneyim benim çocuğum Sadec e çocuk sanıyordum sağol tatlım
Rica ederim tatlım

Espri zannediyosunuz ama ben aşırı ciddiyim zira klimadan bile ağlayan bi premsessiniz.Istiyosunuz ki size ayrı oda tahsis edilsin klimalı herkes etraflarınızda pervane olsun ama ı ıh öyle olmuyor iste.Rüyadan uyanmanız dileğiyle en kısa sürede

Bazen insan hak etmediği şeyleri yapıyor demi canım. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin derim hep.

Annemde bana ikizlerim doğduğunda telefonla arayıp ne zaman gelirsiniz dedi bende
Tabi premature doğdular küvözde durdular 1 ay
Zaten eve geldiklerinde de 2şer kilo anca olmuşlardı
Anne biraz toparlansınlar öyle gelelim biz gelene kadar da zaman geçer siz gelin demiştim
Annemde ben senin çocuklarını sevmeye hevesli değilim zaten gelmezsen Gelme demişti!!!!

Şimdi de ariyo özledik ikizleri diye
Bazen zor anlamak bu anneleri

Kayınvalidenizle aranız iyiyse onda kalın
Sezeryan benim zor geçmişti ama genelde pek zorlanan yok ben ikiz olduğu için ağır geçirdim
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Derler canım derler maalesef.. Fazlasını bile yaparlar. Sonra da çocuğun az büyüyüp gülücükler saçınca sevgisinden ölüp bayılırlar. Sende çocuğun anneanne sevgisi görsün diye birşey yokmuş gibi yaparsın. Ama bir daha da ısınamazsın eskisi gibi..
En azından Benim böyle oldu.
Daha bebeğim karnımda iki aylıktı, ben bakamamlara başladı, öyle bir durum da yoktu ortada..
Sonra ne hastanede yanımda kaldı bir gece, ne lohusalığımda bir yardımı oldu..
Anlatsam daha çok uzun olur,tek sen değilsin üzülme yani.. Birşey de bekleme.

Kaldiginiz sehirde nasil hastane yok anlamadim. Benim de kaldigim sehir ile annem arasi 4 saat, kv arasi 3 saat ama tabii ki kendi evimde kaldim kimselere gitme dogum icin. Her türlü gider yaparsin doğumu. Ne yani yasadigin yerde yasayan diger insanlar nerede yapiyorlar doğumu ? Illaki vardir bir doktor bir hastane vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…