Anneniz babanız habersiz gelse?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Merhaba kızlar. Doğuda görev yapan yeni atanmis bir öğretmenim. Üniversitede tek kaliyordum annen babam bi anda çıkıp gelirlerdi.(Ev toplu kü dağınık mi ,ne yiyip içiyorum)gibilerinden kendilerince kontrol amaçlı. Bu durum benim canımı sikardi. Kendimi kötü hissederdim.Cunku onlardan habersiz hiç bir şey yapmam ama sanki bir şeyler saklıyorum da onlar da baskına geliyor gibi hissederdim ve geldiklerinde sevinemezdim bile.Simdi yine çıkıp gelirler mi bilmiyorum gelmeden uyarsam mi yoksa hiç bir şey söylemesem mi .Napiyim kızlar akıl verin onlar da kırılmasın istiyorum

Onlara yakın oturan bir kuzen vs varsa onlar geleceği zaman haber vermelerini rica edebilirsin mesela.

annen baban haklı bence senin en dogal halini yakalamk için yapıyorlr kötü bişey degil
tabi sanada ceki düzen verip göz dagıda vermek istiyorlar her türlü anla işte
ben olsam kızım okurken kıyafet degiştirip onu izlerim nasıl kimle takılıyor cevresi nasıl diye
artık etraf çok kötü
koruma iç güdüsü anne olda gör
evlat başka bişey seni cok düşünüp sevdikleri için bunlaı yapıyorlar emin ol

konus acıkca konus . cocukmuyum bana güvenmiyormusumuz de alınıyorum de

Baskın olarak görmüşsün ama bu senin tabirin belki onlar sürpriz yapma seni mutlu etme şaşırtma niyetindeler.
Bugün benim annem babam çat kapı gelse havalara uçarım şahsen.
İstiyorsan yine de kırmadan konuş tabi..

Nasıl hoşuma giderdi. Ben sorun etmem öyle şeyleri, annem babam sonuçta neden rahatsız olayım?
Bence siz de rahatsız olmayın.

Anne baba bu ya? Sanki yabancidan bahsediyosun?! Insan peynir zeytin ekmeklede doyar yeterki guler yuz olsun.

Ay koskoca insanlarin da ne manasiz hareketleri var? Belki gezmeye gittim,belki alisveris yapmadim mutfak bombos,belki arkadaslarimla takiliyorum bekar insanim yani. Ozel hayata mudahale ve saygisizlik olarak gorurum

meraktan çok süpriz yaptıklarını düşündükleri için olabilir mi?
benim dedem de vardi.
ziyarete gideceği zaman süpriz yapacağım sakın söylemeyin derdi.
onu birden görünce daha çok sevineceklerini düşünürdü.öyle bir durumda olabilir belki

Benim de hosuma gitmezdi. Artik evlisiniz ve eviniz ocaginiz ayri. Tabii gelmesinler demiyorum basinizin taci onlar ama habersiz yine de dogru degil bence. Arayip annenize soyle diyebilirsiniz esimin kuzeni bilmem neyi habersiz geldiler don pacaydim kotu oldu keske bir tel acsalardi bilmem ne diye sitem edebilirsiniz.
Annenizde anlar diye dusunuyorum.

* Annem yok sadece babam var boyle durumda haber vermesini isterdim.

Benim annem babam evime kalmaya değil uğramaya bile habersiz gelmez ki çok baskıcılardı zamanında. Şakayla karışık e artık o eski baskın günleriniz bitti falan de. Annen baban sonuçta bir kaç şaka da yapabilirsin.

Hoş değil habersiz gelmeleri,
Evli değilsiniz sanırım,onun kontrolü için mi geliyorlar acaba,habersiz.
Annem bir kere yaptı ama onu da yolda geliyorum diye aradı,ciddi kavga etmiştim,ya evde olmasaydım,belki plan yapıp başka yere gitmiştim,geri mi dönecektim vs gibisinden.

Evini biliyorlarmi cat kapi gelirler biliyorlarsa.
Bende olsam huzursuz olurdum baskin gibi.
Unv deyyken bir arkadasin babasi her an cikip gelebilirimmm derdi kiz korkudan yurt okul arasi mekik dokurdu
O baba hic gelmedi ama kiz hic rahat edemedi:)

bi sıkıntın sakladıgın birşey yoksa isterlerse gelsinler.
ama bu sefer ikaz edeblilirsin. haber verseydiniz sizi daha iyi karşılardım böyle cok mahcup oluyorum de.
yemek hazırlardım, tozu alır siler süpürdüm vb.. gibi bir cümle kurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…