Gurbette öğretmenim ben de keşke habersiz de olsa gelseler gelmiyorlar. Annem babam geldiginde seviniyorum eve bereket geliyor. Evi şey götürse utanmam annem babam biliyorlar beni sonuçta. Açık arar gibi diyorsunuz da artık öğretmensiniz hal ve hareketlerinizde mantıklı olacağınızı bilirler artık.
Valla ben sevinirdim, belki onlar baskın yapmıyordur sürpriz yapıyorlardır, bende hiç söylemeden İstanbul'a gidip sürpriz yaparım anneme arkadaşlarıma, annemin dolapta yemeği olmasa, evi dağınık olsa ne olur, annem o, sizde onların kızısınız, insan evladının evinin dağınıklığını önemsemez ki.
Ne ara bu kadar kuralci millet olduk ki gelsinler ne olacak ne saklanirki evde eger onlarin istemedigi birsey yoksa ben boyle bir durumda boyunlarina atlardim heleki babami gorme inkanim olsaydi kosarak giderdim bu kadarda mesafe kural olmamali azcik rahatlik gerek
Universitedeyken bu durumu kabullenio calisirken gelmeyin gibi bir tavir sergilerseniz sanki artik size ihtiyacim yok demis gibi olursunuz alinabilirler.hem gelsinler sizin aileniz onlar cekinmenize gerek yok ki supriz yapiyorlardir kendilerince uzmeyin lutfen:)
Valla bu devirde aynen öyle anne baba olmak lazım. Çocukları ünide okusun diye büyük umutlarla yollayıp dişten tırnaktan artanlarla para yolluyorlar çocuklar bir arkadaş ortamına girdi mi mort oluyorlar.
Çocuğunu takip edeceksin peşinde olmazsan başkaları peşine düşer. O yüzden anne babanıza hiç kızmayın gayet akıllı hareket etmişler bence.
Onlar öyle gelmeden siz davet edin eve bence
Ben olsam üniversite yaşlarımda rahatsız olurdum sanırım. Fakat şimdiki aklım olsa hoşuma bile giderdi. Çok değişti düşüncelerim. Onlardan daha çok beni seven olmayacak bunu anladım. Kaybedince yada evlenince anlaşılıyor.
Kontrol amaçlı geldiklerini hissettirmişler demek ki, yoksa rahatsız olmazdın.
Ben olsam " Artık öğrenci değilim, baskın yapmazsınız herhalde. Haber verin ki sizi güzel ağırlayayım, size göre program yapayım." derdim.