- 19 Haziran 2025
- 97
- 48
- 3
- 27
- Konu Sahibi lavinyaaya
27 yaşındasınız annenizle yaşıyorsunuz aile evi ama düşünün misafir davet edemiyorsunuz gelse bile gönül rahatlığı ağırlayamıyorsunuz gözünü dikip size bakar sert sert vakar bazen ilgisiz davranır suratını asar hatta bazen hoşgeldin demeye bile tenezzül etmez insanlar kalkana yakın otursaydiniz yemek yapsaydık filan yapar dalga geçer gibi . bırakın eş dost arkadaşlarımı ben bir kere davet edemedim evime bu yaşıma kadar hep içimde kaldı yeri geldi arkadaşlarımla mesafe koydum mahcup hissettim çünkü onlar hep evlerini açtılar bana .ben mutfağa girip bir seyler hazırlamak istesem peşimden gelir söylenir yapma der gibi engel olur olmasa bile maksimum hani bir çay ikram edebilirim .kendi aile bireylerimizide öyle ağırlarken bile utanıyorum bırakın eli.Ailemdeki insanlar genelde bilir çoğu Zaman hatta buna göre davranır ama yabancılar karşı mahçup oluyorum çok zaten eve çat kapı misafir geleceği şekilde bir ev temizliğide yapmaz onu geçtim işte mahcupluk hissediyorum. Yarın bı akrabamiz aradı bı ekstra misafir ile ziyaret edeceğini söyledi bende açık açık dedim sıkıntı yapabilir annem olsun biz seni görmek istiyoruz dedi o kişiden de hiç haz etmez yarın umarım beni huzursuz etmez ben mesela anneme söyleyemiyecem şimdi onlar gelcek diye çünkü benimle tartışmaya başlayacak. ANNEM SIKINTILI İNSANLAR ANLAYIŞSIZ BEN YORGUN HİSSEDİYORUM ARTIK AİLE EVİ GERÇEKTEN BİR SURE SONRA OLMUYOR.
(Annemin psikolojik olarak çok iyi değil daha öncede bahsetmiştim ama bu benim sosyal yaşamımi etkiliyor her zaman)
(Annemin psikolojik olarak çok iyi değil daha öncede bahsetmiştim ama bu benim sosyal yaşamımi etkiliyor her zaman)