ben arkadaşlarımı evde ağırlamayı severim, ama kendi evim var tabi.
benim kuşağım için normal da olabilir
ama sizin kuşak zaten genel olarak dışarıda takılan bir kuşak o yüzden çok da anlamadım derdinizi
illa birşeyler hazırlamaksa da evden hazırlayın yine de, en azından hala hava güzelken. dışarda buluşun yiyip için
gelecek olan akrabanız ise o zaten apayrı bir durum evde anneniz varken size misafir gelmesi biraz tuhaf değil mi? benim onlarca kuzenim, yengem, yaşıtım büyüğüm küçüğüm akrabam var aile evindeysem özellikle beni görmek isteyenle ben genellikle dışarda program yaparım yok eve gelmek isteyense annemi arar, annenizin evinde size gelmek akraba için acaip bir davranış şekli bence.
anneniz siz ortaokuldayken lisedeyken de misafir sevmiyorduysa ve arkadaşlarınızı hiç eve çağıramadıysanız, onlar sizi çağırdıysa buna üzüldüyseniz, bunu anlarım ama geçmiş bu artık. (benim de arkdaşlarım eve geleemzdi pek belki 1-2 kere iftara gelen olmuştur, çünkü evimiz zaten falzasıyla kalabalıktı. yani annem aşırı becereklidir şahane de misafir ağırlar ama ben yatılı okul öğrencisiydim, yine gelmemiyordu kimse filan...illa herkesler de çocuğunun arkadaşını ağırlayamıyor evinde.ne anneler var nöbette, başka şehir vs. olan yine kimse gelemiyor evine.
artık yaşınız böyle şeyler için fazla büyük bence.