- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Benkorona olursam ölürüm diye düşünmüyor da aralık ayında beni sobasız soğuk eve göndereceklermiş korona pozitif çıksa.polis de yemeğini getirir dediler.oyle nefret ediyorum ki.ve dedim ölürseniz cenazenizi ben kaldırmam.hastaneye vs beni çagirmayin.sizler gerçekten kötü insanlarsınız.onlara kinimi atamıyorum içimden.Üzgünsünüz ve duygusal boşluktasınız sanırım.. bugün ailenize kızarsınız , dün kocanıza kızmışsınızki boşanmışsınız.. yani ne evliyken aileye ne de ailedeyken bir erkeğe güvenip “kurtuluş” sanmak maalesef hayal kırıklığı yaratıyor . Hepsine kırgınsanız bu size güç versin , ayağa kalkın kimseye muhtaç olmadan yaşamanın onlarca yolundan birini bulun , çalışıyor musunuz bilmiyorum çalışmıyorsanız bir iş bulun , kendi başınıza kendi evinizi , kendi geçiminizi idame ettirin, o zaman kırgınlıklar geçmez belki ama en azından kendinizi daha çok sever ve mutlu hissedersinizüzülmeyin hayat bu ..ne der büyükler .. “ yaşaki göresin ..”
Sorun kurtuluş sanmak değil.sen hasta olunca canlarını düşünmeleri.Üzgünsünüz ve duygusal boşluktasınız sanırım.. bugün ailenize kızarsınız , dün kocanıza kızmışsınızki boşanmışsınız.. yani ne evliyken aileye ne de ailedeyken bir erkeğe güvenip “kurtuluş” sanmak maalesef hayal kırıklığı yaratıyor . Hepsine kırgınsanız bu size güç versin , ayağa kalkın kimseye muhtaç olmadan yaşamanın onlarca yolundan birini bulun , çalışıyor musunuz bilmiyorum çalışmıyorsanız bir iş bulun , kendi başınıza kendi evinizi , kendi geçiminizi idame ettirin, o zaman kırgınlıklar geçmez belki ama en azından kendinizi daha çok sever ve mutlu hissedersinizüzülmeyin hayat bu ..ne der büyükler .. “ yaşaki göresin ..”
Evlilik neden iki kişilik, neden kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalıyor anlamış olmuşsunuz.yalanla riyayla beni kocamdan boşattılar.arkamda kimsenin olmayacağını bilsem boşanma olayına girmezdim.
Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyorKocanızla boşanma nedeniz yoktu madem niye boşandınız ki aileniz ağzına bakıp? Tekrar barışma şansınız yok mu en azından oradan kurtulursunuz. Bilseydim boşanmazdım dediğiniz için diyorum pişmansınz galiba.
Ben bu insanlardan nefret ediyorum.telefon gelse ameliyata giriyoruz deseler ben gitmem.telefonu kaparım hayatıma bakarım.cunku öyle yâptilar onlar.bana mesaj attı ana denen kadin.iyilestiysen oraya gelicem.su işi halledelim diye.yapmamiz gereken bisi vardı.onu yazmış.ulan ikinci ameliyati olucam.kendi kocası da oldu.beďenimde stent var.haftaya yine ameliyatım var.bu sefer yalnız gidecemÇok iyi anlıyorum ne hissettiğinizi , ama hayat devam ettikçe bunlar hep devam edecek kimi zaman en yakınlarımızdan en ummadığımız şeyleri duyup kafamızı duvara vuracağız , kimi zaman en alakasız birilerinden .. ama siz güçlü olursanız kimse sizi bir daha bu kadar üzemez sadece bunun farkında olun istedimkim duysa üzülür anlattığınızı , ama kemirmeyin içinizi boşverin ... siz düşündükçe kininiz artacak arttıkça onlara benzeyeceksiniz ..
Eskiden öyle olmadığına emin misiniz? Hamileyken şiddet uygulayan eşten bahsediyorsunuz ya hani.Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyor
Devam değil.ama boşanma aşamasında birsuru sıkıntımız oldu.bazilari ben bazıları bu aile kaynaklı.onlar olmasaydı kin gutmeyecekþi banaEşinizle devam mi ederdiniz yani ameliyatliyken sizi dövüp yolda in arabamdan diyen adam değil mi
Hastanede ameliyattan çıkınca anesteziden uyanırken falan bırakıp gitmişti yalnız başınıza
Maalesef.o yüzden bunlarla görüşmek zorundayimOğluna annenler bakıyor dimi?
Kapıma gel seni sokağa atacam.eve almayacağım diyen bir canavar baba denen adam(???).sadece maddi yük olarak görüyor beni.bisi de yapmadım.Yasadiginiz durum hiç hoş değil, kimse ebeveynini secemiyor malesef ama sizin evliykende siddet gördüğünüzü yazmışlardı. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İnşallah en kısa sürede atlatirsiniz bu kotu gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?