Anneniz size boyle dese?

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
Annem benim için öldü.ne anneme ne babama ne de ablama hiçbişi hissetmiyorum.aralik ayında 2020 de deli gibi öksürüyorum.astim hastasiyim.aksam baba denen adam dedi ki benim burda 4 nüfusum var.korona olabilirsin.acile gidelim.beni vebaliymisim gibi doktora götürdü.o önde ben arkada yürüyoruz
Ben kimsenin umrunda değilim.onemli olan onlara bulaşmaması.astimim diyorum.sadece astim krizi.yok gideceğiz
Anne denen kadının baba denen herife şunu dediğini duydum 'koronaysa kendi evinde kalır.polis yemeğini getirir'kendi evimi yeni tuttum.kaloriferi yok.icerde sadece bir koltuk var sanırım.aralik ayı.sok oldum.
Neyse hastaneye götürdü.doktor astim.krizii diyor.oradan kapı dinliyor baba denen herif.hocam bir film cekseniz diyor.ya bize bisi olursa.evde dört nüfuzsuz.
Ve o an bende ne anne kaldı ne baba ablamı da sevmiyorum.o da onların bir parcasi.bugun hatırladım ve kötü hissettim
Mecburen bu yaratıklarla görüşmek durumundayım.ve yaptıklarını hatırladıkca sadece onlara bağırıyorum.
Yuvamı bozdular.mukemmel değildi.ama şu an daha kötüyüm.bosan arkandayız dediler.sonra da sokağa attılar beni.ameliyat oldum.arayan olmadı.kavgaliydik ama hastanede yatıyordum.
El alemin anasına babasına bakıyorum da imreniyorum.cocugu ameliyat olacak teyze var 73 yaşında çocuğu için agliyor.bir de bunlara bak.ama onlar da ameliyat masasına yatacaklar bir gün benim gibi.ama ne ölülerine ne de dirilerine gidecegim.yalanla riyayla beni kocamdan boşattılar.arkamda kimsenin olmayacağını bilsem boşanma olayına girmezdim.
Ayrı eve çıkacaktım.sabah damacanalari oraya buraya fırlatıyor.su içiyorum ya.koydugum şampuan yerine bağırır.ayri eve çıkmayınca burada kalmak için 500 lira vereceksin dedi babalık.okuz değilim verirdim ama huzur bırakmıyordu.senin yüzünden.karimla aram.acik.yuvam yıkılacak dedi.oylece sokağa çıkma yasakları başlarken ben ev tuttum.zorlukla döşedim.oyle iste

Son düzenleme:
Üzgünsünüz ve duygusal boşluktasınız sanırım.. bugün ailenize kızarsınız , dün kocanıza kızmışsınızki boşanmışsınız.. yani ne evliyken aileye ne de ailedeyken bir erkeğe güvenip “kurtuluş” sanmak maalesef hayal kırıklığı yaratıyor . Hepsine kırgınsanız bu size güç versin , ayağa kalkın kimseye muhtaç olmadan yaşamanın onlarca yolundan birini bulun , çalışıyor musunuz bilmiyorum çalışmıyorsanız bir iş bulun , kendi başınıza kendi evinizi , kendi geçiminizi idame ettirin, o zaman kırgınlıklar geçmez belki ama en azından kendinizi daha çok sever ve mutlu hissedersiniz üzülmeyin hayat bu ..ne der büyükler .. “ yaşaki göresin ..”

Benkorona olursam ölürüm diye düşünmüyor da aralık ayında beni sobasız soğuk eve göndereceklermiş korona pozitif çıksa.polis de yemeğini getirir dediler.oyle nefret ediyorum ki.ve dedim ölürseniz cenazenizi ben kaldırmam.hastaneye vs beni çagirmayin.sizler gerçekten kötü insanlarsınız.onlara kinimi atamıyorum içimden.

Sorun kurtuluş sanmak değil.sen hasta olunca canlarını düşünmeleri.

yalanla riyayla beni kocamdan boşattılar.arkamda kimsenin olmayacağını bilsem boşanma olayına girmezdim.
Evlilik neden iki kişilik, neden kapıyı kapatınca herkes dışarıda kalıyor anlamış olmuşsunuz.
Kötü bir deneyim olmuş.
Hayat.

Yolunuza bakın, ne yazık ki herkes şanslı olmuyor ebeveyn açısından.

Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyor

Çok iyi anlıyorum ne hissettiğinizi , ama hayat devam ettikçe bunlar hep devam edecek kimi zaman en yakınlarımızdan en ummadığımız şeyleri duyup kafamızı duvara vuracağız , kimi zaman en alakasız birilerinden .. ama siz güçlü olursanız kimse sizi bir daha bu kadar üzemez sadece bunun farkında olun istedim kim duysa üzülür anlattığınızı , ama kemirmeyin içinizi boşverin ... siz düşündükçe kininiz artacak arttıkça onlara benzeyeceksiniz ..

Yasadiginiz durum hiç hoş değil, kimse ebeveynini secemiyor malesef ama sizin evliykende siddet gördüğünüzü yazmışlardı. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İnşallah en kısa sürede atlatirsiniz bu kotu gunleri

Ben bu insanlardan nefret ediyorum.telefon gelse ameliyata giriyoruz deseler ben gitmem.telefonu kaparım hayatıma bakarım.cunku öyle yâptilar onlar.bana mesaj attı ana denen kadin.iyilestiysen oraya gelicem.su işi halledelim diye.yapmamiz gereken bisi vardı.onu yazmış.ulan ikinci ameliyati olucam.kendi kocası da oldu.beďenimde stent var.haftaya yine ameliyatım var.bu sefer yalnız gidecem

Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyor
Eskiden öyle olmadığına emin misiniz? Hamileyken şiddet uygulayan eşten bahsediyorsunuz ya hani.

Eşinizle devam mi ederdiniz yani ameliyatliyken sizi dövüp yolda in arabamdan diyen adam değil mi
Hastanede ameliyattan çıkınca anesteziden uyanırken falan bırakıp gitmişti yalnız başınıza
Devam değil.ama boşanma aşamasında birsuru sıkıntımız oldu.bazilari ben bazıları bu aile kaynaklı.onlar olmasaydı kin gutmeyecekþi bana

Amacım size inanmamak falan değil öyle anlaşılmak istemem sadece aklıma takılan şeyler var. Bu davranışların çıkış noktası ne. Yani hep mi böyleydiler size karşı, bu kadar acımasızlığı hangi kalıba sokuyorlar. Mesela size böyle davranan insanlar neden çocuğunuza bakıyor.

Kapıma gel seni sokağa atacam.eve almayacağım diyen bir canavar baba denen adam(???).sadece maddi yük olarak görüyor beni.bisi de yapmadım.

Size hamileyken şiddet uygulayan psikopat eşinle evli kalırdinız öyle mi aileniz olmasa?
O kader kötü anne baba torunlarına bakıyor ne hikmetse.
Babanız eski eşinizden dayak bile yedi sizin yüzünüzden.
Kendinizin normal olmadığını, anlattıklarınızda bir yerlerde eksik olduğunu kabul edin.
Oturmuyor çünkü anlattıklarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…