- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Kocan da adam değil önceki konularından biliyorum. Sanki bulunmaz hint kumaşı da beni kocamdan boşadılar diyorsun. Boşanmasan adam öldürürdü seni be!Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyor
Yav baban kocanın söylediğini söyleyince namusun 5 paralık oluyor ama kocan söyleyince olmuyor. Baban hiçte kışkırtmamış adamı, gayette söyleyebilir sen böyle birşey demişsin diye. Adam o zamanlar 70 yaşındaymış şuan 72 73 yaşında vardır, nasıl dayak yiyebilir 70 yaşındaki adam ya? Nasıl kışkırtabilir?O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi d
Hayır böyleydi.Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyor
O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi düşünmez ya da oğlumu.bzoyle bisiyim dedikodusu küçük yerde beni ne hale sokardı.
Yapmayın etmeyin...doğru dürüst bir ailem olsa bu adamla evlenmezdim
Çocuğumu seviyorlar bakıyorlar.kendini dovdurmese bile bılerek.ben yaşlıyım.ben herşeyi söylerim.bana bisi diyemez bana bisi yapamaz mantığında biri baba denen herif.gormen lazım.bu normal bir yaşlı değil.acayip bisi ya.ilk karısıyla nikahliyken anamla istanbulda tanışıyor.o arada karısını bosuyor.bunlar evleniyor.kiz kardeşine zamanında bir oyun oynamış.kiz kardeş 70 yaşında ve bakmıyor yüzüne.sen her yaşlıyı iyi mi sandın?????Yaşlıların da iyileri ve kötüleri var.Kaç yaşında adam kendini bilerek dövdürecek kadar manyak diyorsun yani?
Halbuki eski eşin hamile karısını dövecek, çocuk benden değil diyecek kadar karaktersiz biri, babanın ekstra birşey yapmasına gerek yok dayak yemesi için.
Bilerek kendini dövdürdügüne zerre kadar inanmıyorum çünkü babamı dövdü diye yazdin burada daha önce. Diyelim ki şuan dediğin gibi bilerek dövdürdü kendini, oğlunu da hiç sevmiyor, neden onlara baktıriyorsun? Çocuğuna kastın mi var?
Eski eşinden yediğin dayaklar , gördüğün kötü muamele algılarını bozmuş senin.
Sokak ortasında söylenmeli o zaman sence de.is arkadaslarinin duyabileceği bir yerde?????Tamamda baban yalan dememiş ki.
Kocan olacak hırt bunu söylemişti.
Tamam dediğiniz gibi babanız kötü diyelim peki size bunca şey yapan koca iyi mi de hala beni boşattılar diyorsunuzÇocuğumu seviyorlar bakıyorlar.kendini devşirmese bile bılerek.ben yaşlıyım.ben herşeyi söylerim.bana bisi diyemez bana bisi yapamaz mantığında biri baba denen herif.gormen lazım.bu normal bir yaşlı değil.acayip bisi ya.ilk karısıyla nikahliyken anamla istanbulda tanışıyor.o arada karısını bozuyor.bunlar evleniyor.kiz kardeşine zamanında bir oyun oynamış.kiz kardeş 70 yaşında ve bakmıyor yüzüne.sen her yaşlıyı iyi mi sandın?????Yaşlıların da iyileri ve kötüleri var.
Babam çocuğumu bizi istediği gibi olmadığı için onu istediği gibi yetiştirmek istiyor da çocuğum onu sevmiyor.cocuk onun ne mal olduğunu çözdü.
Çocuğuma iyi davranıyorlar.nafaka almıyorum ve bakıcıya verecek param yok
Anne baba böyle olmaz.o el oğlu.size de böyle bir ana baba nasip etsin RabbimYani aileniz eski kocanızın yaptığının onda birini yapmamış hala kocanıza burda bile laf ettirmiyorsunuz hep bi ama ama.
Senin namusunu beş paralık eden hala utanmadan kocam diye sahiplendiğin adam baban değil.O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi düşünmez ya da oğlumu.bzoyle bisiyim dedikodusu küçük yerde beni ne hale sokardı.
Yapmayın etmeyin...doğru dürüst bir ailem olsa bu adamla evlenmezdim
Her zamanki gibi işine geldiği gibisin manolya.
Bakın ilk dkdan bedduaya başlamanız bile sizin nasıl biri olduğunuzu ortaya koyuyor. Yani eğer aileniz anlattığınız gibiyse tencere kapak durumu demek ki.Anne baba böyle olmaz.o el oğlu.size de böyle bir ana baba nasip etsin Rabbim
Sana dünyada cehennemi yaşatan eski kocan melek ama di mi? Hamile iken şiddet uygulayan eski kocan melek. Babanı döven eski kocan melek. Hiç neden yokken boşandın de mi? Senin gibi evladım olsa ben de aynını yaparım, torunumu alır, sana da ne halin varsa gör derim. Aklın yolu bir, öyle de yapmışlar zaten. Sen iflah olmazsın.Annem benim için öldü.ne anneme ne babama ne de ablama hiçbişi hissetmiyorum.aralik ayında 2020 de deli gibi öksürüyorum.astim hastasiyim.aksam baba denen adam dedi ki benim burda 4 nüfusum var.korona olabilirsin.acile gidelim.beni vebaliymisim gibi doktora götürdü.o önde ben arkada yürüyoruz
Ben kimsenin umrunda değilim.onemli olan onlara bulaşmaması.astimim diyorum.sadece astim krizi.yok gideceğiz
Anne denen kadının baba denen herife şunu dediğini duydum 'koronaysa kendi evinde kalır.polis yemeğini getirir'kendi evimi yeni tuttum.kaloriferi yok.icerde sadece bir koltuk var sanırım.aralik ayı.sok oldum.
Neyse hastaneye götürdü.doktor astim.krizii diyor.oradan kapı dinliyor baba denen herif.hocam bir film cekseniz diyor.ya bize bisi olursa.evde dört nüfuzsuz.
Ve o an bende ne anne kaldı ne baba ablamı da sevmiyorum.o da onların bir parcasi.bugun hatırladım ve kötü hissettim
Mecburen bu yaratıklarla görüşmek durumundayım.ve yaptıklarını hatırladıkca sadece onlara bağırıyorum.
Yuvamı bozdular.mukemmel değildi.ama şu an daha kötüyüm.bosan arkandayız dediler.sonra da sokağa attılar beni.ameliyat oldum.arayan olmadı.kavgaliydik ama hastanede yatıyordum.
El alemin anasına babasına bakıyorum da imreniyorum.cocugu ameliyat olacak teyze var 73 yaşında çocuğu için agliyor.bir de bunlara bak.ama onlar da ameliyat masasına yatacaklar bir gün benim gibi.ama ne ölülerine ne de dirilerine gidecegim.yalanla riyayla beni kocamdan boşattılar.arkamda kimsenin olmayacağını bilsem boşanma olayına girmezdim.
Ayrı eve çıkacaktım.sabah damacanalari oraya buraya fırlatıyor.su içiyorum ya.koydugum şampuan yerine bağırır.ayri eve çıkmayınca burada kalmak için 500 lira vereceksin dedi babalık.okuz değilim verirdim ama huzur bırakmıyordu.senin yüzünden.karimla aram.acik.yuvam yıkılacak dedi.oylece sokağa çıkma yasakları başlarken ben ev tuttum.zorlukla döşedim.oyle iste
İnsanları sen bıktırmışsın. Belki de '' Keşke ölse, 3 gün ağlarım, böyle her gün ağlıyorum. '' diyorlardır senin için. Allah evlatla imtihan etmesin, çok zor çok.Anne baba böyle olmaz.o el oğlu.size de böyle bir ana baba nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?