Anneniz size boyle dese?

Sanki siz ısrarla kocam kocam demişsiniz de aileniz sırf siz o adamdan kurtulun diye boşanmanıza ön ayak oldukları için ailenizin burnundan getiriyormuşsunuz gibi bir his var içimde

Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyor
Kocan da adam değil önceki konularından biliyorum. Sanki bulunmaz hint kumaşı da beni kocamdan boşadılar diyorsun. Boşanmasan adam öldürürdü seni be!

O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi d
Yav baban kocanın söylediğini söyleyince namusun 5 paralık oluyor ama kocan söyleyince olmuyor. Baban hiçte kışkırtmamış adamı, gayette söyleyebilir sen böyle birşey demişsin diye. Adam o zamanlar 70 yaşındaymış şuan 72 73 yaşında vardır, nasıl dayak yiyebilir 70 yaşındaki adam ya? Nasıl kışkırtabilir?

Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyor
Hayır böyleydi.
Seni hep kullandı.
Sürekli hakaretler etti dövdü.
Hamileyken karnının üzerinde zıpladı. Çocuk benden değil dedi.
Bunu sen anlattın.

Tamamda baban yalan dememiş ki.
Kocan olacak hırt bunu söylemişti.

Çocuğumu seviyorlar bakıyorlar.kendini dovdurmese bile bılerek.ben yaşlıyım.ben herşeyi söylerim.bana bisi diyemez bana bisi yapamaz mantığında biri baba denen herif.gormen lazım.bu normal bir yaşlı değil.acayip bisi ya.ilk karısıyla nikahliyken anamla istanbulda tanışıyor.o arada karısını bosuyor.bunlar evleniyor.kiz kardeşine zamanında bir oyun oynamış.kiz kardeş 70 yaşında ve bakmıyor yüzüne.sen her yaşlıyı iyi mi sandın?????Yaşlıların da iyileri ve kötüleri var.

Tamam dediğiniz gibi babanız kötü diyelim peki size bunca şey yapan koca iyi mi de hala beni boşattılar diyorsunuz

Senin namusunu beş paralık eden hala utanmadan kocam diye sahiplendiğin adam baban değil.

Bunu anlamıyor musun?

O lafı edene diyecek lafım yok babana laf diyorsun.

Çocuğumu bir sevmiyor diyorsun, bir iyi davranıyorlar diyorsun.

Yazık o çocuğa ne anne normal ne baba.

En azından ailen var yoksa sersefil olacaktı

Anne baba böyle olmaz.o el oğlu.size de böyle bir ana baba nasip etsin Rabbim
Bakın ilk dkdan bedduaya başlamanız bile sizin nasıl biri olduğunuzu ortaya koyuyor. Yani eğer aileniz anlattığınız gibiyse tencere kapak durumu demek ki.

Sana dünyada cehennemi yaşatan eski kocan melek ama di mi? Hamile iken şiddet uygulayan eski kocan melek. Babanı döven eski kocan melek. Hiç neden yokken boşandın de mi? Senin gibi evladım olsa ben de aynını yaparım, torunumu alır, sana da ne halin varsa gör derim. Aklın yolu bir, öyle de yapmışlar zaten. Sen iflah olmazsın.

Ay 38 yaşındaki insan da bir zahmet kendisini düşünsün
Evet anne baba çocuğunu düşünmeli ama kaç yaşına kadar ana baba düşünecek
Ben de bunu anlamıyorum yani

sizin bazı kompleksleriniz var bence insan önemsenmek istiyorsa kendisi önemsemeli kendisini

Anne baba böyle olmaz.o el oğlu.size de böyle bir ana baba nasip etsin Rabbim
İnsanları sen bıktırmışsın. Belki de '' Keşke ölse, 3 gün ağlarım, böyle her gün ağlıyorum. '' diyorlardır senin için. Allah evlatla imtihan etmesin, çok zor çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…