Anneniz size boyle dese?

Hep aynıydılar.cocuklugunda bile.istedigim gibi olmadın.baskalarinin evlatlari güzel ama.sen değilsin.istemiyorum seni diyorlar.ben bisi yapmadım
Uzun süre işsizliğin oldu.sonra memur olarak atanınca bbaşlarındanatma.yolunu sectiler

Tek başına kaldım ve ona muhtaç oldum ya o da şiddet uyguladı ameliyatlı halime.onceki konumda var.eskiden böyle değildi bu adam.gecmisin intikamını aliyor

Nasıl değildi?
Babanı dövmüştü.
Senin ailen çocuğuna bakmak için düzenlerini bozup senin şehrinden ev tuttu gördükleri muamele buydu.
Keşke babanı da dinleme şansımız olsa.
Hala onlara muhtaçsın çünkü çocuğuna bakıyorlar. İletişimi koparmak istiyorsan çocuğunu yanına almalısın.

Kocası psikopat bildiğin kadına neler etti hala onlar boşatti diyor. Kocası sokak ortasında babasını dövdü konu sahibi yine kocacım diye gitti. Gitti geldi gitti geldi. Aile de yeter be dedi sonunda. Bildiğim kadarıyla konu sahibinin çocuğuna da bakıyorlar. Kavgaliyiz diyor ama çocuğuna baktırıyor nasıl kavga anlamadım. Ameliyat olacağı zaman çocuğunu bırakıyor onlara ama refakatçi çağırmıyor birini de gidiyor deli eski kocasını çağırıyor . O da hee türlü pisliği yapıp rezil ediyor günlerini koni sahibinin. Konu sahibi de herkesle kavgalı bu arada iş yerleri de dahil. Ben şahsen aileye üzülüyorum.

Dna testide istemişti çocuk için. Benden değil demişti. Hala ailem sebep oldu diyor

Babam çocuğumu bizi istediği gibi olmadığı için onu istediği gibi yetiştirmek istiyor da çocuğum onu sevmiyor.cocuk onun ne mal olduğunu çözdü.
Şiddet karşıyım ama adamı öyle bir noktaya getirdi ki.emniyette gülerek kendinin fotoğrafını çektirmeye çalıştı polislere.polisler olmaz dedi.emniyette gülüyordu. Kendini o hale getirirdi hakli duruma düştü ya.is bildiğin gibi değil.biri geliyor sana çok ağır şeyler söylüyor her gün ve her guñ.dayanamayacagin bir nokta olur.baba denen yaratık önce kendini dövdürdü sonra bunu kullanmaya çalıştı.ama hiçkimseyi ikna edemedi.bunu biliyor muydun.

Benim de aklıma takıldı yani bu kadar nefret ettiğin yaratık dediğin insanlara çocuk emanet ediyorsun garip geldi

2020 de deli gibi öksürüyorum.astim hastasiyim.aksam baba denen adam dedi ki benim burda 4 nüfusum var.korona olabilirsin.acile gidelim.beni vebaliymisim gibi doktora götürdü.
E tamam doğru demiş işte, götürmüş ilgilenmiş.

Mecburen bu yaratıklarla görüşmek durumundayım.

Yuvamı bozdular.mukemmel değildi.ama şu an daha kötüyüm.bosan arkandayız dediler.sonra da sokağa attılar beni.ameliyat oldum.arayan olmadı.kavgaliydik ama hastanede yatıyordum.
Ya sen hala bunları söyleyebiliyor musun?
Senin baban sana sahip çıkmasa alır çocuğuna bakar mı?
Onlar senin yuvanı falan bozmadı, seni tanımayan insanlara neden aileni kötü lanse ediyorsun?
Kocan olacak adam sen hamileyken karnında zıplamadı mı? Seni cinsellik için kullanmadı mı? Seni korumaya çalışan babana sokak ortasında meydan dayağı atmadı mı? Neden bunları anlatmıyorsun?
Yaratıkmış, pehh. Hala eski kocana toz kondurmayıp anne babana hakaret ediyorsun, çocuğuna baktıkları için minnet duyman gerekirken ettiğin hakaretlere bak.
Annende babanda çok iyi insanlar, bir evlatları daha olmasına rağmen düzenlerini bozup senin yanına geldiler. Yaratık dediklerin bunları yapar mı? Sen ne yaptın onlar geldi ex koca 2 güzel söz söyledi hemen yanına gittin birlikte oldunuz sonra hakaretler edip kovdu evden seni.
Sen inadına gidip eski kocanla görüştün ondan yediğin dayak hakaret tatlı geldi de babanınkiler battı.
Ameliyat konusunda da öyle gittin ex kocayı çağırdın burnundan getirdi.
Hiç üzülmüyorum sana, bazı insanlar yaşadıkları hayatı kendi seçiyor ve hakediyor. Sen düzelmek yerine anne babanı suçlamayı tercih ettin ex koca da dövsün sövsün yanından yine ayrılmazsın.

Ah evet hatırladım ailesi dönme demişti de dönmüştü sonra koca başka birşeyyy yazmıştı.
Evet kocası başka birşey kesinlikle.

O olay çok farklı.orada acayip bir kışkırtma vardı.

Devam değil.ama boşanma aşamasında birsuru sıkıntımız oldu.bazilari ben bazıları bu aile kaynaklı.onlar olmasaydı kin gutmeyecekþi bana
Ya yalan söyleme allah rızası için, kocan seni sürekli aldatıp hakaretler edip dövüp rezil ettiği için boşanmadın mı? Nasıl bu aile kaynaklı?

Belliydi zaten konuda baştan sona tutarsızlık var. Yani bi insan evladının yuvasını durup dururken neden yıkar hadi yıktı neden durup dururken sahip çıkmaz. Patolojik bi sorun olması lazım

Kızlar eşimle barıştım.eve geri döndüm.babam son derece iyi davranıyordu ama eş başka bişi

Ah evet hatırladım ailesi dönme demişti de dönmüştü sonra koca başka birşeyyy yazmıştı.
Evet kocası başka birşey kesinlikle.
Hani baban kötü davranıyordu arkanda durmamıştı senin????

Kaç yaşında adam kendini bilerek dövdürecek kadar manyak diyorsun yani?
Halbuki eski eşin hamile karısını dövecek, çocuk benden değil diyecek kadar karaktersiz biri, babanın ekstra birşey yapmasına gerek yok dayak yemesi için.
Bilerek kendini dövdürdügüne zerre kadar inanmıyorum çünkü babamı dövdü diye yazdin burada daha önce. Diyelim ki şuan dediğin gibi bilerek dövdürdü kendini, oğlunu da hiç sevmiyor, neden onlara baktıriyorsun? Çocuğuna kastın mi var?
Eski eşinden yediğin dayaklar , gördüğün kötü muamele algılarını bozmuş senin.

Kışkırtma şiddeti haklı mı gösterir?
Sen sana bu çocuk benden değil dediğinde neden kışkırmadın mesela?
O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi düşünmez ya da oğlumu.bzoyle bisiyim dedikodusu küçük yerde beni ne hale sokardı.
Yapmayın etmeyin...doğru dürüst bir ailem olsa bu adamla evlenmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…