E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
evlenmek icin annemin basinin etini yedim diyebilirim...
evlenmemi istedi, daha cok gencsin dedi..
kopamaz ki benden :1no2:
ıhhh ilgilenmicezlmaz:
sen dahiliye diye ürolojiye gidersen adam sana farketmez ilgilenirim dermi hiç:umursamaz:
Sen annenle babanla kardeşinle geçinemiyordun bildiğim kadarıyla.
Hatta anneme inat evlenmeyeceğim başına kalayımda görsün diyordun.
Yani kısasa kısas yapacağım diyordun şimdi...
neyse systumzemuszemus
bunu anlamadım ben(((((((
Annem'e evlenmek istedigimi söyledigimde sok gecirdi kadin resmen..
yani hazir degildi bu yasta evlenmeme (21).
ki bu güne kadar bana hic bir zaman evlen evlen dememistir,
evlenebilmek icin cok konustum annemle, cokta tartistim..
yani demek istedigim benim annem senin annenin tam tersi...
yok yaa ne annem ne babam der evlen diee
hatta 3 senedir evlenicem diorum evlenme daha diolarr bu kış takmam ama kimseyii yeter gariiii
Canım senin annen bana eski anneleri hatırlattı.Eskiden anneler nedense kızlarının evlenmesi için can atarlardı.Bu nedenle üniversite öğrencisiyken evlendim okulu evliyken bitirdim.Bu hiç iyi bir şey değil , ne gerek var sanki .Ben kızıma hep küçüksün evlenme yaşın değil derdim , şimdi 23 yaşına geldi ufaktan endişe duymaya başladım:))) Acaba bu kız hiç evlenmeyecek mi diye ?Ama baskı yok , zaten iyi bir koca adayı da yok :))) Sorun yok yani .Sevgiler.....
Ama anneniz de tek taş getiren damat istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.kaydirigubbakcemile3
Yaşın kaç ki senin ? Sen de evde kalmış kız kurusu falan diyordun kendine.Demek ki sen de evlenmek istiyorsun.Annenin üstüne suçu yıkma.kaydirigubbakcemile3Ciddi ise kız ,erkek de ciddi olur,ama kız laylaylom derdinde ise erkek de ona göre davranır.İlişkilerimizin düzeyini ve akıbetini kendimiz belirleriz.:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?