annenizden etkilenir misiniz ?

Annemden etkilenmem, direkt sözünü dinlerim.
Ne zaman dinlemediysem de pişman olurum.

annenin sebepleri geçerli değil...
kimse kimseden üstün olamaz, iki insan birbirini sevmişse yürekleri denk demektir...
sana tavsiyem baba evindeki gibi rahat olamam saçmalığından kurtulman...
kimse baba evindeki gibi rahat olamaz zaten, babanın kızı, kocanın karısısın...
ikisi çok farklı şey, birbirine benzetmeye çalışman anlamsız...
babanın birikimi ile sevgilinin birikimi bir olamaz ki sağladığı şartlar eşit olsun...

annelerimiz babalarımız her zaman ileride olabilecekleri bizden daha iyi görürler. ama biz dinlemek istemeyiz, illa canımız acıyarak deneyimleriz. ben annemi dinledim, ileride yaşayacağım korkunç bir hayal kırıklığından kurtuldum. ama sadece annemi dinlemedim, benim yüreğim de bu ilişkide çok üzüleceğimi söylüyordu. annem sadece destek vermiş oldu. şimdi mutsuzum ama ileride bin beter mutsuz olacaktım.

Demek ki o kadar da sevmiyormuşsun.

etkilenirim,etkilendimde...
zamanında görüştüğüm biri vardı.
annem maddi,manevi,kültürel,yöresel...uygun görmedi.
yaptığı belki yanlıştı insani olarak.
fakat bir anne için evladını düşünmek en doğal hakkı.
ve şimdi onu dinlediğim için hiç ama hiç pişman değilim.
hamdolsun Rabbim eşimi çıkardı karşıma,annem çok seviyor damadını.
o yüzden iyiki dinlemişim diyorum.

annemi her zaman dinlerim
fikirlerine cok önem veririm
tecrübe önünde egilmek gerek
amaa verdigi fikirler kafama yatarsa yaparim
sonucta bendede beyin var :)

Annemin sözlerine önem veririm fakat bana uyarsa dinlerim o ayrıl diyorsa ve ortada ayrılmak için bi sebep yoksa neden ayrılayım durduk yerde...

başta annemi hiç dinlemem, söylediklerinden de etkilenmem bildiğimi okurum. ama sonra onun sözlerine bir bir gelirim :53::53:

başta annemi hiç dinlemem, söylediklerinden de etkilenmem bildiğimi okurum. ama sonra onun sözlerine bir bir gelirim :53::53:

Benim sevgimi ne annem ne de babam etkileyebilir.
Bir tek ALLAH yön verir. O kadar.

annemden etkilenirim,

etkilendiğimi hissettiğim zaman anneme yorum yapmamasını söylerim...

annem objektif bakamıyor olaylara,

hep benim tarafımda...

Kimin annesi kolay kolay sevgiliyi güzel/yakışıklı buluyor ki zaten:9: Canlarını çok kıskandıklarından, yere göğe sığdıramadıklarından dünya güzeli de gelse gözünün üstünde kaşı var bunun derler. Valla ben paşalar gibi yaşayıp görüyorum. Annem ne kadar dese de yaşamadan insan tatmin olamıyor. Allah'a şükür daha hiç tüh tüh vah vah demedim:nazar:.

Hele sevgi konusunda çok hassasım sevgilim uyuşturucu bağımlısı, alkolik, gözü dışarda bi'tip olmadığı sürece maddi durumu kötü, sen daha güzelsin dese yoo güzel değilim ya der gider sarılırım sevdiğim adama:9:

Sevginde bi'şeyler eksik, anne sadece bahane...

Annemden etkilenmem
çünkü...
her anne kızına bır prens ister, muhteşem biri olsun ister, zengin-yakışıklı ve bunların yanında
sakin, uysal , vicdanlı ...kısacası her güzel özellik tek bir kişide olsun ister:52::52:

sonuna kaar annenızı dınlemenızı tavısye ederım bunu anne olduktan sonra cook daha ıyı anladım hıc bır ana evladının uzulmesını ıstemez ve sızı en ıyı tanıyan ınsan olarak karsıdakı kısının sızınle ılıskısını az cok tahmın eder.

annemin düşüncelerini dinlerim, önemserim haklı olduğu taraf varsa (kötü yönde) o yönünü düşünürüm.. ama ben ondan ve kendimden eminsem, sevgilimi seviyorsam ben annemi ikna etmeye çalışırım endişe etmemesi için.. siz gerçekten sevseniz böyle sebeplerden dolayı sevgilinizden soğumazdınız diye düşünüyorum ayrıca..

ne zaman bu kişiden hayır gelmez dese bakıyorum gelmiyor. yani artık etkileniyorum

fiziksel olarakta kimseyi yakıştırmıyor zaten

anneler kimseyi beğenmiyor

Back
X