Annesi aradı

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.681
1.074
63
31
Kızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?

Keşke açsaydın kadın ne diyecekti acaba sana,2 tane seçenek var,biri sevgililik bittiği için,diğeride oğlum ölüyor gel barışın demek için.

Yok konuşma bence çünkü sen manipüle edilmeye çok açık bir insansın. Annesi şöyle dedi böyle dedi kafam karıştı diye 500 tane konu açarsın. Adamın kendisiyle ilgili konuları bile bitiremedin. Bir de annesiyle ilgili konulara forum hazır değil.

Zaten ne alaka bir yıl önce ayrıldığın adamın annesi arıyor ne münasebet?

konunu bilmiyorum. link atar mısın? hiçbir şey anlaşılmıyor.

konunu bilmiyorum. link atar mısın? hiçbir şey anlaşılmıyor.
Aaa nasıl bilmezsiniz İrmik'i, o bir popstar adeta buralarda.
Bunun dayak atan bir sevgilisi vardı, kıyafetine vs. karışıyordu. Erkeklerle aynı ortamda olmasını bile karşıydı, çalışmasın vs. istiyordu. Kolunu morartıp yerde tekmeliyordu. Aşırı kıskançmış dediğine göre. Adamdan ayrıldı tabi ama hala seviyor ki kıskanıyor modunda dolaşıyor forumda. Olayın özeti bu.
Kendisi geçen gün sevgilim kırmızı oje sürdüğümde beni dövmediği için, el aleme "servis" ettiğini buyurdu.

Tekme olayını bilmiyordum.
Yine içim yandı…

Yine bir kriz esnasında tekmelemiş ama "sadece" bir kere yapmış. İrmik'e göre abartılacak bir şey değilmiş. Nenelerimiz zaten hep dayak yemiş, bir kerelik tekmeyi büyütmemeliymişiz.
O sevginin dışa vurumu

Şiddet asla degil sevgisi yoğun eşşekler gibi tepe tepe seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…