- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.074
- 63
- 31
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Sonunda bu adamla evlenir İrmik.Ben olsam acardim. Neden acamadin ki? Bence geri donus yap sonra bize de guncelleme yap.
Keşke açsaydın kadın ne diyecekti acaba sana,2 tane seçenek var,biri sevgililik bittiği için,diğeride oğlum ölüyor gel barışın demek için.Kızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?
Sonunda bu adamla evlenir İrmik.
Anası da aramış hazır, açıp tanış olsaydı bari.
Bence de evlenseler, adam başka masum bir kızın hayatını kaydırmazdı böylece.Ben ayrilmalarina cok uzuldum ya. Bu kadar uyumlu cift azdir. Yazik olmus
konunu bilmiyorum. link atar mısın? hiçbir şey anlaşılmıyor.Kızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?
Tuvalet işi neymiş, anlamadım?Keşke açsaydın ben misafirlikte tuvalet işini nasıl öyle hallediyor çok merak ediyorum.
Ararsan kapatırken bir soruver hayrına
Aaa nasıl bilmezsiniz İrmik'i, o bir popstar adeta buralarda.konunu bilmiyorum. link atar mısın? hiçbir şey anlaşılmıyor.
Tekme olayını bilmiyordum.Aaa nasıl bilmezsiniz İrmik'i, o bir popstar adeta buralarda.
Bunun dayak atan bir sevgilisi vardı, kıyafetine vs. karışıyordu. Erkeklerle aynı ortamda olmasını bile karşıydı, çalışmasın vs. istiyordu. Kolunu morartıp yerde tekmeliyordu. Aşırı kıskançmış dediğine göre. Adamdan ayrıldı tabi ama hala seviyor ki kıskanıyor modunda dolaşıyor forumda. Olayın özeti bu.
Kendisi geçen gün sevgilim kırmızı oje sürdüğümde beni dövmediği için, el aleme "servis" ettiğini buyurdu.
Yine bir kriz esnasında tekmelemiş ama "sadece" bir kere yapmış. İrmik'e göre abartılacak bir şey değilmiş. Nenelerimiz zaten hep dayak yemiş, bir kerelik tekmeyi büyütmemeliymişiz.Tekme olayını bilmiyordum.
Yine içim yandı…
O sevginin dışa vurumuYine bir kriz esnasında tekmelemiş ama "sadece" bir kere yapmış. İrmik'e göre abartılacak bir şey değilmiş. Nenelerimiz zaten hep dayak yemiş, bir kerelik tekmeyi büyütmemeliymişiz.
Tabi ki sevdiğinden dövüyor.O sevginin dışa vurumu
Şiddet asla degil sevgisi yoğun eşşekler gibi tepe tepe seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?