- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Konularımda var aslında son nokta benim onun şehrine annemi bırakıp gitmek sermemden kaynaklı ondan ricam ile başladı. Sonra annesi babası laflar etti falan söğüdüm sonra düşündüm bana zamanında bunları bunları yaptı yaşattı ben onun için herşeyine dikkat ediyorken bu fedakarlığı yapmadı ve annesine ailesine gereken cevapları veremedi diye sonra istemedim annemi kaybedince de zaten koptu iplerKahveCekirdegi7 siz tam olarak neden ayrilmistiniz? Ayrilma nedeninizi unuttum ama bence sizin asamayacaginiz problem yok cok ciddiyim.
Doğru söylüyorsunuz düşünemedim bazı konularım mesaja kapandıNeden ayri ayri konu aciyorsunuz? Zaten konunuz varsa oraya yazsaniz toplu olarak okusak olmaz mi? Yani sizi bilen uyeler oldugu kadar bilmeyenler de var.
Bunu gerçekten mi söyledinizKahveCekirdegi7 siz tam olarak neden ayrilmistiniz? Ayrilma nedeninizi unuttum ama bence sizin asamayacaginiz problem yok cok ciddiyim.
Konularımda var aslında son nokta benim onun şehrine annemi bırakıp gitmek sermemden kaynaklı ondan ricam ile başladı. Sonra annesi babası laflar etti falan söğüdüm sonra düşündüm bana zamanında bunları bunları yaptı yaşattı ben onun için herşeyine dikkat ediyorken bu fedakarlığı yapmadı ve annesine ailesine gereken cevapları veremedi diye sonra istemedim annemi kaybedince de zaten koptu ipler
Ayrılma durumum annemden önce oldu onu bırakıp gidemedim bir şekilde annemi aldırırım yanıma diye cesaret edemememin sebebi ise geçmişte bana yaptığı baskılar ve ailesinin lafları annemi kaybedince gitsemiydim acaba dedimAnneni kaybettigini bilmiyordum irmik basin sag olsunsenin kafa yapinda birinin onunla anlasacagini dusunuyordum ben ama bu anne mevzusu hassas noktam. Kotu yerden yakaladin beni. Galiba bu yuzden pek saglikli dusunemiyorsun. Simdi biraz anlamaya basladim seni.
SağolunAnneni kaybettigini bilmiyordum irmik basin sag olsunsenin kafa yapinda birinin onunla anlasacagini dusunuyordum ben ama bu anne mevzusu hassas noktam. Kotu yerden yakaladin beni. Galiba bu yuzden pek saglikli dusunemiyorsun. Simdi biraz anlamaya basladim seni.
ya benim en nefret ettiğim üye tipi şöyle konularımı biliyorsunuz tarzında giriş yapan tipler.Aaa nasıl bilmezsiniz İrmik'i, o bir popstar adeta buralarda.
Bunun dayak atan bir sevgilisi vardı, kıyafetine vs. karışıyordu. Erkeklerle aynı ortamda olmasını bile karşıydı, çalışmasın vs. istiyordu. Kolunu morartıp yerde tekmeliyordu. Aşırı kıskançmış dediğine göre. Adamdan ayrıldı tabi ama hala seviyor ki kıskanıyor modunda dolaşıyor forumda. Olayın özeti bu.
Kendisi geçen gün sevgilim kırmızı oje sürdüğümde beni dövmediği için, el aleme "servis" ettiğini buyurdu.
Misafirliğe gittiğinden ses çıkarmadan tuvalet işini gideriyormuş da.Tuvalet işi neymiş, anlamadım?
Ayrılma durumum annemden önce oldu onu bırakıp gidemedim bir şekilde annemi aldırırım yanıma diye cesaret edemememin sebebi ise geçmişte bana yaptığı baskılar ve ailesinin lafları annemi kaybedince gitsemiydim acaba dedim
Aaa nasıl bilmezsiniz İrmik'i, o bir popstar adeta buralarda.
Bunun dayak atan bir sevgilisi vardı, kıyafetine vs. karışıyordu. Erkeklerle aynı ortamda olmasını bile karşıydı, çalışmasın vs. istiyordu. Kolunu morartıp yerde tekmeliyordu. Aşırı kıskançmış dediğine göre. Adamdan ayrıldı tabi ama hala seviyor ki kıskanıyor modunda dolaşıyor forumda. Olayın özeti bu.
Kendisi geçen gün sevgilim kırmızı oje sürdüğümde beni dövmediği için, el aleme "servis" ettiğini buyurdu.
Hımmm anladım.Misafirliğe gittiğinden ses çıkarmadan tuvalet işini gideriyormuş da.
Eski sevgilisi sen de öyle yap diyormuş.
Biraz dalga geçiyor bence bizlerle
Adam çok kıskanç ve çok fazla şey istiyor şunu şöyle yap bunu böyle yapma diye neler neler.Hımmm anladım.
Bu mevzu niye konuşuldu ki?
Neden terapi almalıyımIrmik bak bu sefer hic olmadigim kadar ciddi yaziyorum sana git en acilinden bir terapi al. Belki sen durumun farkinda degilsin ama gercekten buna ihtiyacin var. Anneni birakip gitmemen verdigin en dogru karar olmus.
Neden terapi almalıyım
Neden terapi almalıyım
İrmik bence sen barış bak anneciği de aramış :)) pembiş parmaklıklı minnoş bir hayatın olsun. Ponçik hapishanenin ardından "servis" edilen mutlu kadınları da gördükçe cıkcıklarsın.şimdi geri dönmezsem ve yarın bir gün başkasıyla evlenirsem ah almış olur muyum bana maddi manevi çok desteği oldu hakkını nasıl ödeyeceğim forumda okuyorum sürekli yaşattığını yaşayanlar ayrılıp başkasıyla nişanlanan evlenenler falan bunca yıllık ilişkimin üstüne nasıl görünecek bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?