- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz
Hayır aramadımO değilde aradın mı merak ettik hepimiz burada
Ohhhh sabırla tekrar yazıyorum.siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz
Kaynanan aramış açsana kız? Bak ilerde yedirir sana bu tavırları.Kızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?
Her şeye rağmen bu iyi niyetin.. Yirim. "Tamamen duygusal " şeyler terapi ile düzelmiyor.Irmik bak bu sefer hic olmadigim kadar ciddi yaziyorum sana git en acilinden bir terapi al. Belki sen durumun farkinda degilsin ama gercekten buna ihtiyacin var. Anneni birakip gitmemen verdigin en dogru karar olmus.
Bende katip nerede kaldı diyordumKaynanan aramış açsana kız? Bak ilerde yedirir sana bu tavırları.
Ah alırsın tabi İrmikçim, şaka mı yapıyorsun? Nerden bulacak şimdi senin gibi değişiği? Kim herifinin lafı ile tuvalette pırtını bile tutar? Çok zor biliyon mu? 1 yıldır bulamamış bak, anası danası seferber olmuş.şimdi geri dönmezsem ve yarın bir gün başkasıyla evlenirsem ah almış olur muyum bana maddi manevi çok desteği oldu hakkını nasıl ödeyeceğim forumda okuyorum sürekli yaşattığını yaşayanlar ayrılıp başkasıyla nişanlanan evlenenler falan bunca yıllık ilişkimin üstüne nasıl görünecek bu durum
Minik bir şifre sorunu vardıBende katip nerede kaldı diyordum
Her şeye rağmen bu iyi niyetin.. Yirim. "Tamamen duygusal " şeyler terapi ile düzelmiyor.
Neden terapi almalıyım
siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz
Çok ciddi soruyorum iq kaç? Sorun gelinlik mi sence bu cümlede? Gelinliği kapalı giyince her şey süper olacak falan mı zannediyorsun cidden?siz eğer bu kadar uzun süreli bir ilişkinizi babası servis mi edeceksin millete kapalı giysin gelinliği dedi diye ayrılır mıydınız yoksa kırmayıp kapalı mı giyerdiniz
Niye engellemeyi düşünüyorsun ki onu anlamadım :)Kızlar konularımı biliyorsunuz. Bugün beni annesi aradı şaşırdım. Telefonu açmadım. Muhtemelen tanışmak isteyecekti diye tahmin ediyorum ama artık çok geç kalındı benim için. Ne yapmalıyım sizce en azından geri dönüş yapıp derdini öğrenip reddedeyim mi yoksa hiç dönüş dahi yapmayıp onu da engelleyim mi?
Söz dinlesem sorun olmazdıÇok ciddi soruyorum iq kaç? Sorun gelinlik mi sence bu cümlede? Gelinliği kapalı giyince her şey süper olacak falan mı zannediyorsun cidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?