- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
-
Ya da aşırı bir yokluk, erkek sinekten etkilenir halde falan olmak lazım herhaldeÖyle bir herifi arar hale gelmek için pavyona falan düşmek gerekiyor galiba ya. Ne boyutta bir mutsuzluk öylesini aratır ki?
Yazılı yoklama yapalım İrmik’iİrmik bu kadar yazıldı anlatıldı sana,ne ders çıkardın hepsinden ciddi soruyorum sana evladım .
Ya da aşırı bir yokluk, erkek sinekten etkilenir halde falan olmak lazım herhalde
Elimde cetvelle bekliyor olacağım irmiği:))Yazılı yoklama yapalım İrmik’iya da sözlüye çıkaralım tahtaya
Bana şimdiki sevgilini daha mı çok seviyorsun seni kısıtlayan eskisinden diye sormasından kendisinin hâlâ isterse daha mutlu olabileceği birini bulabileceğini söylememize inanmamasını çıkarıyorum benYa da erkegin kendisi olmasi lazim ki milyon kere anlatilan lafi anlamasin.
Hala aklı onda,acaba değişirmi modundan çıkamıyor.Bana şimdiki sevgilini daha mı çok seviyorsun seni kısıtlayan eskisinden diye sormasından kendisinin hâlâ isterse daha mutlu olabileceği birini bulabileceğini söylememize inanmamasını çıkarıyorum ben. Birisini hâlâ severken hayatına başka kimse giremez, başka kimseyi sevemezsin gibi geliyor ya o kafadan çıkamamış hâlâ daha. 1 sene böyle adamların yasını tutmak için çok uzun.
Bence “adam değişir mi”den daha çok “ben ona uysaydım mutlu olmaz mıydım, alt tarafı askılı giyme dedi” modunda sankiHala aklı onda,acaba değişirmi modundan çıkamıyor.
Bana şimdiki sevgilini daha mı çok seviyorsun seni kısıtlayan eskisinden diye sormasından kendisinin hâlâ isterse daha mutlu olabileceği birini bulabileceğini söylememize inanmamasını çıkarıyorum ben. Birisini hâlâ severken hayatına başka kimse giremez, başka kimseyi sevemezsin gibi geliyor ya o kafadan çıkamamış hâlâ daha. 1 sene böyle adamların yasını tutmak için çok uzun.
Onuda düşünüyor aslında,kafasınfan geçende acabaları var,öküz bey değişse koşa koşa giyer askılıları mayoları.Bence “adam değişir mi”den daha çok “ben ona uysaydım mutlu olmaz mıydım, alt tarafı askılı giyme dedi” modunda sanki
Çaktım imzamı.Ben bugün kırmızı oje sürdüm. Kocam çok kızacak irmik.Ama olsun canım kırmızı oje çekti, bir iki tekmeler, sinirini çıkarır sonra kalkar kırmızı rujumu da sürer otururum. Hayat böyle bir şey zaten. Kimin kocası karışmıyor ki ne giyeceğine, ne süreceğine...
Sanki sevdiği kadına saygı duyan erkek mi var? Üstelik bizim dünyada bulunma amacımız erkeklerin sözünü dinleyip, gerekince dayağını yiyip, çocuk doğurmak. Bu kadar basit bir şeyi anlamayacak ne var ki.
Şöyleki delfinonun dediği gibi bakışlardan rahatsızdı oda haklısınız söylediklerinizde ama hala gözüm onu arıyor ona olan hislerim gitmediği için de bir yanım olsun diye savunuyor buna engel olamıyorum. Birde şu var. Şimdi bir süredir rahatladım ya karışan eden yok be giyeceğime be yapacağıma laf eden yok. O yüzden kafam rahatladığı için unutuyorum bana yaptığı baskıyı. Hafifledikçe de bir yanım oldurmaya çalışıyor. Ama şimdi yarın bir araya gelsek hergün dışarı çıksak yine her hareketime laf etse gülme şunla konuşma bunu giyme diye üstelese köpek gibi pişman olurun döndüğüm için. İrmik derim iyi kötü bir noktaya gelmiştin niye döndünElimde cetvelle bekliyor olacağım irmiği:))
Öyle olmalı zaten evliliğin dengesi bu. Benimki de genelde 8 çocuk anasının yapacağı şey mi bu, sen hala akıllanmadın esik etek seni, bir tane daha doğur da belki aklın başına gelir diye diye dövüyor. Arsızlaştım ben, hem yapıyor hem dayagimi yiyorum üstüne tekrar yapıyorum. Dengeyi böyle kurdum dişi kuş olarak.Çaktım imzamı.
Beyimde sen artık nene oldun giyme şu şortları bikinileri flan diyorda hemen tırsıyom tamam beycim diyorum
Bizim dünyada bulunma smacımızı kendince söyler misin peki erkek arkadaşıma göre mutlu bir yuva kurmak ve ibadetini yapmak düzgün bireyler olmak bu bedenle kendini de benim kıyafetimden meshul tutuyor hani müslüman müslümabı uyarmalı ya oda bunu bir görev biliyor v yak giyeceğine bisiklet yaka giy noluyor ki diyor adamBen bugün kırmızı oje sürdüm. Kocam çok kızacak irmik.Ama olsun canım kırmızı oje çekti, bir iki tekmeler, sinirini çıkarır sonra kalkar kırmızı rujumu da sürer otururum. Hayat böyle bir şey zaten. Kimin kocası karışmıyor ki ne giyeceğine, ne süreceğine...
Sanki sevdiği kadına saygı duyan erkek mi var? Üstelik bizim dünyada bulunma amacımız erkeklerin sözünü dinleyip, gerekince dayağını yiyip, çocuk doğurmak. Bu kadar basit bir şeyi anlamayacak ne var ki.
İstersen ispat ederim arayadabilirsinIrmigi seviyorum cunku konulari beni cok gulduruyor, eglenceli ama kadin olduguna beni kimse inandiramaz en basindan beri boyle dusunuyorum, inanmak istedim ama yok olmuyor. Meslegini ogrendikten sonra iyice emin oldum. Cizdigi profille o meslegi yapmasi imkansiz otesi bir durum. Ha isle ozel hayat cok farkli diyecekler icin irmigin meslegi oyle bir meslek degil biliyorum ki bu kadar netim. Meslegini yapiyor calisiyor ama erkek oldugu icin bizi anlamakta ve algilamakta gucluk cekiyor. Muhtemelen dar bir cevrede yetismis o yuzden bunlar ne diyor diye algilamakta gucluk cekiyor. Surda 2 uye var onlar kadinsa ben erkegim bu kadar netim.
Amacımız erkeklere hizmet etmek, onların sözünü dinlemek ve üremelerine yardım etmek işte. Siz bilmiyor muydunuz?Bizim dünyada bulunma smacımızı kendince söyler misin peki erkek arkadaşıma göre mutlu bir yuva kurmak ve ibadetini yapmak düzgün bireyler olmak bu bedenle kendini de benim kıyafetimden meshul tutuyor hani müslüman müslümabı uyarmalı ya oda bunu bir görev biliyor v yak giyeceğine bisiklet yaka giy noluyor ki diyor adam
İstersen ispat ederim arayadabilirsin
Eski yaşadığınla şimdi ki yaşadığın durumu kıyaslayınca arada dağlar gibi fark var demi.Şöyleki delfinonun dediği gibi bakışlardan rahatsızdı oda haklısınız söylediklerinizde ama hala gözüm onu arıyor ona olan hislerim gitmediği için de bir yanım olsun diye savunuyor buna engel olamıyorum. Birde şu var. Şimdi bir süredir rahatladım ya karışan eden yok be giyeceğime be yapacağıma laf eden yok. O yüzden kafam rahatladığı için unutuyorum bana yaptığı baskıyı. Hafifledikçe de bir yanım oldurmaya çalışıyor. Ama şimdi yarın bir araya gelsek hergün dışarı çıksak yine her hareketime laf etse gülme şunla konuşma bunu giyme diye üstelese köpek gibi pişman olurun döndüğüm için. İrmik derim iyi kötü bir noktaya gelmiştin niye döndün
Hayyy allahım yarabbim boşa sen bu adamı :))Öyle olmalı zaten evliliğin dengesi bu. Benimki de genelde 8 çocuk anasının yapacağı şey mi bu, sen hala akıllanmadın esik etek seni, bir tane daha doğur da belki aklın başına gelir diye diye dövüyor. Arsızlaştım ben, hem yapıyor hem dayagimi yiyorum üstüne tekrar yapıyorum. Dengeyi böyle kurdum dişi kuş olarak.
Olur mu ablacım kocasız ne yaparım ben? En azından para getiriyor, başımda erkek var, herkes biliyor ki sahipliyim. Boşansam evde bir arıza olsa ne yapacağım, kadın başıma lamba mı degistirecegim mesela patlasa diyelim? Çarşıya pazara çıksam sahipsiz diyecekler hep, başında erkek olmayan kadın çok zorlanır hayatta. Süpürge çöpünden olsun yeter ki erkek olsun. Erkeksiz ölürüm. Erkek erkek erkeeeek.Hayyy allahım yarabbim boşa sen bu adamı :))
Ben de mavi bir köşe yastığı olduğumu ispatlarım mesela. İsterseniz görüntülü arayın.Istersen ben de sana erkek oldugumu her turlu ispatlarim :) arayacak misin erkekle konustururum, goruntulu mu arayacaksin yine erkekle konustururum. Uye olurken nufus bilgilerimizi vermiyoruz. Nufus kaydini da incelemeyecegiz o yuzden her turlu ispatlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?