ben bu başlıka annesi babası ayrılmış olan varsa aramızda onları davet ediyorum...çünkü ben boşandım ve çocugum babasız kaldı diye üzülüyorumşçok üzülüyorum...o babası bir çocuga sarıldıgında yüzünde bir acı beliriyor..henüz 5 yaşında..işe yaramaz bir babası var ama bunu anlamıyor.safça seviyor...
annesi babası ayrılmışlar varsa burda her yaş grubundan ne olur söyleyin kötü mü hissettiniz hep?kızdınız mı?annenize mi babanıza mı kızdınız?anneniz size yetebildi mi?ben mahvoluyorum kızımn önünde gene de yetemediğimi düşünüyorum bazen.çok mu acı çektiniz?ne zaman bitti acınız?babanızı görünce ne hissediyorsunuz?annenizin babanızın birlikte olmasını mı tercih ederdiniz?
ne yapayım ki kızım onun eksikliğini hissetmesin?
annesi babası ayrılmışlar varsa burda her yaş grubundan ne olur söyleyin kötü mü hissettiniz hep?kızdınız mı?annenize mi babanıza mı kızdınız?anneniz size yetebildi mi?ben mahvoluyorum kızımn önünde gene de yetemediğimi düşünüyorum bazen.çok mu acı çektiniz?ne zaman bitti acınız?babanızı görünce ne hissediyorsunuz?annenizin babanızın birlikte olmasını mı tercih ederdiniz?
ne yapayım ki kızım onun eksikliğini hissetmesin?