- 21 Nisan 2011
- 1.494
- 1.177
- 333
Bence onun kusesi gelmis siz annesine bisey dememissiniz ki esinize ayni dusunceyi cocugu icin niye yapmadigini soylemissiniz. Takilmayin ekonomik durumdan dolayi gergin olabilirKızlar akşam akşam sinirlerim alt üst. Malûm kiş geldi kalorifer yakma zamanı. Bizim pandemiden dolayı epey sıkışık durumlar. Tek maaşa düştük ve kira arttı. Neyse. Ben zaten fazlaca tutumlu biriyim. Kaloriferi hep düşük ayara getiririm. Kalın giyiniriz vs. Eşim hiç cimri değildir ama ilk defa bu sene baktım kombiyi kapatıyor falan. Bende bunu görerek oğlumu (14 yasinda) daha sıkı giydiriyorum bişey demiyorum.
Annesi yalnız yaşıyor her gün arar. Bu akşam diyorki annesine annecim kaloriferi ıyice aç üşüme sakın.
Bende dedim yahu bizde donuyoruz bana hiç kaloriferi kısma çocuk üşüyor demiyoraun. Kalın giyinin diyorsun. vayy efendim ben annesi hakkında ne diyebilirmisim de o yasliymis da kansizmis bir sürü laf etti. Sonrada gitti yattı.
Şimdi söyleyin canlar burada bukadar buyurecek bisey carmi, ben annesi hakkinda bu kadar nasil dikkat edeceğim her lafimda? Bu kadar hassas ama bende 41 yasima geldim buna bu kadar dikkat ederek nasil vir ömür gececek?
İİİ de siz neden hemen annesiyle kendinizi kıyaslıyorsunuz? Kadın yaşlı, elinde olsa tabi ki evde de çokca yakmak ister. Haksız buldum sizi.Kızlar akşam akşam sinirlerim alt üst. Malûm kiş geldi kalorifer yakma zamanı. Bizim pandemiden dolayı epey sıkışık durumlar. Tek maaşa düştük ve kira arttı. Neyse. Ben zaten fazlaca tutumlu biriyim. Kaloriferi hep düşük ayara getiririm. Kalın giyiniriz vs. Eşim hiç cimri değildir ama ilk defa bu sene baktım kombiyi kapatıyor falan. Bende bunu görerek oğlumu (14 yasinda) daha sıkı giydiriyorum bişey demiyorum.
Annesi yalnız yaşıyor her gün arar. Bu akşam diyorki annesine annecim kaloriferi ıyice aç üşüme sakın.
Bende dedim yahu bizde donuyoruz bana hiç kaloriferi kısma çocuk üşüyor demiyoraun. Kalın giyinin diyorsun. vayy efendim ben annesi hakkında ne diyebilirmisim de o yasliymis da kansizmis bir sürü laf etti. Sonrada gitti yattı.
Şimdi söyleyin canlar burada bukadar buyurecek bisey carmi, ben annesi hakkinda bu kadar nasil dikkat edeceğim her lafimda? Bu kadar hassas ama bende 41 yasima geldim buna bu kadar dikkat ederek nasil vir ömür gececek?
VuhuuAnnesinin doğalgazını değil de telefonunu ve elektriğini biz ödüyoruz. Kendisi ev sahibi ve memur emeklisi. Bir de yazlığı mevcut.
Ahh ben annemi 20 yıl önce kaybettim,Yaşlı gönlü olsun diye öyle söyledi belki de? Yani bunda bu kadar büyütecek ne var?
annesinin hesabını da mı siz kapatıyorsunuz?
bana gereksiz alınganlık yapmışsınız gibi geldi.
şimdi siz annenize aynısını söyleseniz eşiniz alınganlık yapsa ne düşünecektiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?