Annesi hk tek kelime olmayacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kendi annemlere de diyorum eşime de annene söyle yaksın kombiyi diyorum

ben kısacaksam kısarım durum bunu gerektiriyorsa ama adamın anasının ödemediğim faturasına da yorum yapamam

ben sizi anladım onun sıcaklığını düşünüyor bizi düşünmüyor gibi hissetmişsiniz de kendiniz diyorsunuz para yok diye

sizi düşünse de elden gelen bu

çözüm faturaları ödemeyi bir süre askıya almak olabilir ama o da nasıl söylenir bilemedim

İyi de eşiniz bizim evdeki gazı götüreyim anam yaksın dememişki. Hem zaten kendiniz de tasarruf etmek için kısıyormuşsunuz kombiyi. Anne babalarımıza komuşurken böyle tatlı ve düşünceli şekilde konuşmak kötü bir şey değil bence.

denizaslim denizaslim hanımefendi alayımıza beğenmedimi çakmışsınız o naçizane fikirlerinizi bizimle paylaşmaz mısınız?
Pardon da sanırım o tuşlar kullanmam için orda. Kullanım amacı sadece beğen tuşu olsaydı. Herhalde sadece onu koyarlardı.

Her posta yorum yapmak zorunda olduğumu ise hiç sanmıyorum. Merakınızı gideremediğim için üzgünüm

Pardon da sanırım o tuşlar kullanmam için orda. Kullanım amacı sadece beğen tuşu olsaydı. Herhalde sadece onu koyarlardı.

Her posta yorum yapmak zorunda olduğumu ise hiç sanmıyorum. Merakınızı gideremediğim için üzgünüm
Elbette öyle ama beğenmedim atılınca insan bir irite olmuyor değil, tepkisiz kalamıyorsun.
ben mesela hatalı bir yorum yaptığımı düşünüp sizin beni aydınlatmanızı istedim sadece :)

Elbette öyle ama beğenmedim atılınca insan bir irite olmuyor değil, tepkisiz kalamıyorsun.
ben mesela hatalı bir yorum yaptığımı düşünüp sizin beni aydınlatmanızı istedim sadece :)
Peki o zaman yazayım fikrimi. Kadının kocası annesinin faturalarını ödediği halde ona kalorifer i aç deyip. Kendi karısı ve çocuğu söz konusu olduğunda kombiyi kapatıyor ve kk kadınları adamı haklı buluyorsa üzgünüm ben bu yorumları beğenemem.

İnsan olan anne eş evlat ayırımı yapmaz. Kış günü evinde kombi kapatıp karısı evladını soğukta oturtan adamın annesine kaloriferi iyice aç demesi şerefsizlik başka bir şey değil .

Sorumluluk alamayan adam bir zahmet evlenmesin anasının evinde otursun.

Annesinin dogalgaz faturasini siz mi oduyorsunuz ona gore yorum yapacagim.
Ayrica ben de annemin sogukta oturmasina kiyamam, kendim kalin giyinirim,ona veririm parami bari o isinsin,korona zamani hastalanmasin derim.
Aynı hassasiyeti evdeki çocuk içinde göstermesi gerekmez mi ? Ya da karısı için

Peki o zaman yazayım fikrimi. Kadının kocası annesinin faturalarını ödediği halde ona kalorifer i aç deyip. Kendi karısı ve çocuğu söz konusu olduğunda kombiyi kapatıyor ve kk kadınları adamı haklı buluyorsa üzgünüm ben bu yorumları beğenemem.

İnsan olan anne eş evlat ayırımı yapmaz. Kış günü evinde kombi kapatıp karısı evladını soğukta oturtan adamın annesine kaloriferi iyice aç demesi şerefsizlik başka bir şey değil .

Sorumluluk alamayan adam bir zahmet evlenmesin anasının evinde otursun.
Ben konu içerisinde annesinin faturalarını ödüyor gibi bir ayrıntı göremedim. Konuya göre yorum yaptım ama.

Ben konu içerisinde annesinin faturalarını ödüyor gibi bir ayrıntı göremedim. Konuya göre yorum yaptım ama.
Konunun başında değil de cevaplardan birkaçında söylemiş. . yani emekli maaşı olan kadının faturalarını ödüyorsa bir zahmet evinde ki kombiyi de açsın beyefendi. Dünyaya çocuk getirmesini biliyorlar ama anacılıkları hiç bitmiyor bu tiplerin

Paran ne kadarsa o kadar gosterebilirsin o hassasiyeti be canim. Fazlasina demek ki guc yetmiyor. Yasam kosullari cok acimasiz ne yazik ki.
O zaman denge şart. Çocuğu kadını soğukta oturturken annene kaloriferi sonuna kadar aç üşüme dersen tabi ki o kadın çıldırır. Kim olsa çıldırır.
Kaldı ki emekli maaşı olan annenin faturalarını da oğlu ödüyormuş.

O zaman denge şart. Çocuğu kadını soğukta oturturken annene kaloriferi sonuna kadar aç üşüme dersen tabi ki o kadın çıldırır. Kim olsa çıldırır
Niye ayol,kadin kendi dogalgaz faturasini kendisi oduyordur,normal. Acsin kokune kadar kime ne.
Bir de yaslilar cidden bizden hassaslar usuyorlar. Ben su anda kalorifersiz bir yerdeyim mesela, usumuyorum giyindim oturuyorum oyle elimde telefon. Ama annem burda olsa usur yani.

Kızlar akşam akşam sinirlerim alt üst. Malûm kiş geldi kalorifer yakma zamanı. Bizim pandemiden dolayı epey sıkışık durumlar. Tek maaşa düştük ve kira arttı. Neyse. Ben zaten fazlaca tutumlu biriyim. Kaloriferi hep düşük ayara getiririm. Kalın giyiniriz vs. Eşim hiç cimri değildir ama ilk defa bu sene baktım kombiyi kapatıyor falan. Bende bunu görerek oğlumu (14 yasinda) daha sıkı giydiriyorum bişey demiyorum.
Annesi yalnız yaşıyor her gün arar. Bu akşam diyorki annesine annecim kaloriferi ıyice aç üşüme sakın.
Bende dedim yahu bizde donuyoruz bana hiç kaloriferi kısma çocuk üşüyor demiyoraun. Kalın giyinin diyorsun. vayy efendim ben annesi hakkında ne diyebilirmisim de o yasliymis da kansizmis bir sürü laf etti. Sonrada gitti yattı.
Şimdi söyleyin canlar burada bukadar buyurecek bisey carmi, ben annesi hakkinda bu kadar nasil dikkat edeceğim her lafimda? Bu kadar hassas ama bende 41 yasima geldim buna bu kadar dikkat ederek nasil vir ömür gececek?
Gidip ısıyı yükseltip ben sen neyse de çocuk üsüyor diyebilir mesaji verirdiniz.Tartismaya,kirilmayi göze almaya ne gerek vardi?Böyle gececek ömür konuşmak yerine (alacaginiz cevap belliyse)eyleme dökün bir sey dediğinde sebebini söyleyin hic yüz göz olmadan dönün yürüyün

Niye ayol,kadin kendi dogalgaz faturasini kendisi oduyordur,normal. Acsin kokune kadar kime ne.
Bir de yaslilar cidden bizden hassaslar usuyorlar. Ben su anda kalorifersiz bir yerdeyim mesela, usumuyorum giyindim oturuyorum oyle elimde telefon. Ama annem burda olsa usur yani.
Üzgünüm ama anasını düşünen adam karısını ve çocuğunu düşünmüyorsa. Benim nazarımda o adamlıktan da insanlıktan da nasibini almamıştır.

Kendinden feragat edebilirsin ama çocuğundan feragat etmesini isteyemezsin. Çünkü onun sorumluluğu sana ait....

Üzgünüm ama anasını düşünen adam karısını ve çocuğunu düşünmüyorsa. Benim nazarımda o adamlıktan da insanlıktan da nasibini almamıştır.

Kendinden feragat edebilirsin ama çocuğundan feragat etmesini isteyemezsin. Çünkü onun sorumluluğu sana ait....
Anasini cok dusundugunden degil ki. Para kadinin kombi kadinin. Ac anacigim kombiyi diyor da napiyor ki adam,sanki gelip kendisi mi oduyor? Adam odese hak veririm de. Lafta dusunebiliyor iste anasini. Para olmayinca. Ben konu sahibinin yerinde olsam gider ya elektrik sobasi alirim ya da kaynanama yerlesirim ;)

Anasini cok dusundugunden degil ki. Para kadinin kombi kadinin. Ac anacigim kombiyi diyor da napiyor ki adam,sanki gelip kendisi mi oduyor? Adam odese hak veririm de. Lafta dusunebiliyor iste anasini. Para olmayinca. Ben konu sahibinin yerinde olsam gider ya elektrik sobasi alirim ya da kaynanama yerlesirim :KK66:
Canım, adam anasının birkaç faturasını ödüyormuş.

Elektrikle telefon sanirsam.
okumustum onceki sayfalarda
Az geliyor diye zaar. Ya da otomatik odeme talimati 3 tane olmasi gerekiyor tek hesapta ondan mi acaba dediydim
İnsan eşini düşünmezse çocuğunu düşünür. Bence konu sahibinin de hatası var. Anamın çok sevdiğim bir huyu var, hiç kocaya sormaz, ihtiyaçtan kısmaz. Annem ev hanımı olduğu halde dan dan lafını söyler gerekirse. İşini bilen insanları seviyorum yav.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X