annesi istemedi diye ilişki biter mi?biterse bu gerçek sevgi midir?

e_motion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
469
0
96
İzmir
evet arkadaşlar ben ilk defa çok sevdim..onunda beni çok sevdiğine inandım...sözümüze 3 gün kala annesi mükemmel bir oyun ile bizi ayırdı..beni o çok seven insanda ilşkimizi bitirdi..burda kim suçlu şimdi

sorunlu bir evlilik yaşamandansa bitmesi şimdiden çok iyi olmuş...
emin ol evlendiğinizde de annesi sizi rahat bırakmayacaktı ve oğluna fazlasıyla etki edecekti..
hayırlısı olsmuş senin adına..

çevremde çok örnek gördüm buna benzer
en yakın arkadaşımda tam evlenmekten döndü nerdeyse eşyalar falan alındı
neden kayınvalide görümceler
hani erkek çok seviyodu ölüyodu

sen hakkında hayırlısı olması için dua et ve sağlam adımlar atmaya bak

Allah kurtarmış seni yoksa ömür boyu kaynana çilesini çekecektin

belki böylesi daha hayırlı olmustur canım
birömür de öyle bi kaynanayı cekmek var
ilerde boşanmaktansa şimdi bitmesi daha hayırlısır emin ol

bencede Allah kurtarmış diye düşün bi ömür boyu sana eziyet edip seni mutsuz etmektense
zamanla geçecek inan

öyle diyorum arkadaşlar hayırlısı oldu belki de ...ama bizim sevgimiz bunu haketmemişti...hıı bu arada sebep ne biliyo musnuz benim gözüm çok açıkmış böle bi saçma bahanesi oldu kadının ayrılmadan 1 gün önce bana ölürüm biterim diyen bi insan 1 günde neye dayanarak bitirdi hiç bişi anlamdım..kafama takılan çok şey var sorduğum hiç bi sorunun da cvbını alamadım

benim arkadaşım üzerinde gelinlikle düğünün olduğu gün direkten döndü ve şu anda çok mutlu...

iyiki de evlenmemişim diyor...

sebepse kayınvalidesi düğün anında takılarını orada almak istedi ve damat sesini çıkarmadı...

yani canım el aklıyla yürüyen erkekten hayır gelmiyor işte...

hakkında hayırlısı olsun...

Kendiniz söylemişsiniz bir gün önce ölürüm diyen insan saçma bir sebepten dolayı bitirdi diye.
Ölürüm,biterim hikaye zaten,kimse kimse için ölmez.
Bırakın kafanızdaki soru işaretlerini bundan sonra önünüze bakın.

ama insan elinde değil üzülüyor bizim aramızda hiç bi sorun yoktu o kadar ii anlaşıyordukk ki..onlar bize geldi biz onlara gittikk..madem ben sitenilmiyordum bunlara ne gerek vardı öle değil mi...kadın bizim mahalleye kadar gelip beni soruşturmuşş...bu kadar kötü insanlar neden yanii kendine güvenmeyen insan yola çıkar mı zaten..1,5 ay oldu ayrıldığımzdan beri ne bi telefon en bi msj

ne garip insanlar var allahım uzak etsin bizden de sevenlerden de...tabi sebeblerinede bakmak gerek..her ayıran yanlış diye bir kavramda yok..olayı anlayıp ona göre irdelemek en doğrusu..herkesin kendine göre sebebleri vardır ama seven iki kişiyi ayırmak hiç doğru değil...

canm bence verılmıs sadakan varmıs ben evlı dıılım ama burda okuduklarım kadarıyla bırbırınızı nekadar cok sevsenızde ortada aılevı sorunlar varsa helekı onun tarafından sevgı yerını kavgaya mutsuzluga bırakır.hem bı annesının lafıylada senı bıraktıysa gercekten sevmemıs demekkı erkek dedgın sevdıgını korur sevgısının arkasında durur.

eger anne ayılıp bayıldı,kendini yerle atıp bir güzel rol yaptı ise mümkün canım...üstüne emin ol,birde güzel edebiyat parçalamıştır annesi,acıtasyon da yapmıştır kesin... ee garibim oğlan da hep severim ama içime de gömerim demiştir...
ama yazık diil mii..geçek bir aşk ta da bunlara şahit oldum ve her ikisi de başkaları ile evli olsalar bile izleri hep kaldı ve içlerinde uhde oldu ...bıraksalarda mutlu olsa insanlar ,hata varsa kendileri yaşayıp görseler... mutluluk herkesin hakkı ...zorla elimizden alan annemiz olsa da çok yanlış bence..

aileler ve onlarin fikirleri girince bir iliskiye artik hayir gelmez zaten....
bence en iyisi olmus....
seni istemeyen bir kaynanin derdini cekmekten kurtuldun....
ayrica sevgidigin adamin gercek yüzünüde görmüs oldun....

valla ben 26 yaşındayım bugüne kadar hiç aşık olmadım bunu açık yüreklilikle söylüyorum...ve bu insan beni çok mutlu etti ilk defa sevdim...şuan çok iyiyim ama kader diyorum elimden geleni yaptım ama artık erkek arkadaşıma kızıyorum buraya kdara gelene kadar annesinin fikrini bilmez mi insan bana hiç sölemedi üstünü kapattı allah kimseye göstermesin inanın çok zor..

mrb canım
hiç üzülme demekki san ahyır getirecek bi evlilik değilmiş diye düşün ilerde kimbilir ne sorunlar çıkacaktı.en güzeli yol yaKINKEN OLMUŞ BELKİ ÇÖZÜMÜ ZOR İŞLER ÇIKACAKTI BAŞINA O SENİ YETERİNCE SEVMİYORMUŞ ZATEN.ANNE DİİL SEVMEDİKTEN YADA SEVMEME DEMEYELİMDE YETERİ KADAR GÜÇLÜ OLMAYIŞLARINDAN DOLAYI ABLA TEYZE VS BİLE SEBEP GÖSTERİLEBİLİNİYO...ASLINDA EN BÜYÜK SEBEP KENDİ KORKU VE GÜVENSİZLİKLERİ UNUTMAYA ÇALIŞ YAŞAMADI SAY ZORDUR BİLİYORUM AMA HİÇ BİŞEY KENDİNİ YIPRATMAYA DEĞMEZ..BELKİ BİRÜN ÇOK DAHA İYİ Bİ NASİP ÇIKACAK KARŞINA NE BİLİYOSUN HADİ SİL GÖZLERİNİ VE HAYATIN PEMBELİKLERİNE DÖN GENE...
MUTLULUKLAR

tşk ederim çok güzel yazmışsınız..artık pek üzlümüyorum beni haketmediklerini düşünüyorumm..ama neden diye de kendime sormadan geçemiyorum ben çıkamadım işin içinden herşey nasip sanırım ne yapalım önümüze bakıcaz artık

anne sözüyle bitmez bence bi ilişki onun da içinde varmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…