annesi istemedi diye ilişki biter mi?biterse bu gerçek sevgi midir?

Biz burdan ne desek boş güzelim...içinizde gerçekten neler yaşanıp bittiğini bilmiyoruz çünkü,sadece tahmin yürüterek yorum yapabiliriz

İki seçenek var,ya annesiyle senin aranda sorunlar var,bu yüzden istemiyor,oğluna bşka kız düşünüyor bu yüzden numara yapıyor ...ya da oğlu da tereddütlüydü düşündü ki evlendikten sonra bi yanda anne bi yanda eş arada kalacak,en iyisi baştan vazgeçeyim dedi,devam etmesi içinde muhtemelen ki bu oldukça büyük bir muhtemel sevgisi annesine karşı gelecek kadar güçlü ve büyük değildi...

Kısmet değilmiş,evlendikten sonra da uğraşırdı bu hanım teyze sizinle baştan kurtulman iyi olmuş bence...hayırlısı olsun

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gülüyorum niye biliyormusun çünkü benim içinde aynı şeyler söylenmişti, üstüne üstlük ben nişanlıydım ve evlenmek üzereydik, o dönemlerim zor geçti ama hiç kimseyle tanışmadan bile iyiki o kişiyle evlenmemişim diyorum, boşver canım sen kaydirigubbakcemile5 kaybeden kaybetttiği yerden yansın süprizzzzz

boşversene hayat geçmezmiş zaten öyle ana kuzusuyla ve annesiyle allah kurtarmış canım boşver

kaynanalar gözü açık değil de saf gelin ister heralde kendilerine hizmet ettirmek için. alsın oğlunu başına çalsın boşver. yolun başından dönmen senin için daha hayırlıdır belkide. sevgiline gelince şimdi annesine boyun eğen ilerde evliliğinde neler yapar kimbilir annesinin lafıyla. sana sahip çıkması gerekirdi. Allah yolunu açık etsin daha da iyisini versin. o da sevenleri ayırmanın cezasını çeker mazlumun ahı yerde kalmaz.

buradan dahi olsa yalnız olmadığımı bilmek çok güzel....sizin düşünceleriniz beni biraz da olsa rahatlatıyor herşey için çok geç zaten olan olduu...içlerinde pişmalığı çok fazla yaşayacaklarına eminim..benim vicadnım çok rahatt..eden bulurmuşş bu saatten sonra onların kötü olduğunu bilmek bana yetecek inşallahhhh

benimde bugun basima ayni olay geldi 2 senedir beraber oldugum insan beni terk etti
coook seviyorduk birbirimizi hemdee cok hala diyo seviyorum ama ailem mutlu olsun diye sevdgiim kizi birakiyorum icim kan agliyarak dedi bana
bi senedir annesini ikna edmeye calisiyo ama nafile son noktayida koymus seni evden atarim o kiza gidersen evlatlikdan redederim diye yemin edmis
napicam bilmyiorum onuda cok seviyorum illa türkiyeden evlendirmek istiyolar cok caresizimmm

hayırlısı buydu canım belkide üzülmemeye çalış
gerçekten sevseydi ikna edebilirdi bi şekilde annesi sonuçta

cok kötüyüm bu aciyi atlatamicam gibime geliyor gözyaslarim dinmiyor hic
herseyi sildim butun resimleri butun hediyeleri attim ama yinede her bakdigim yerde her giydigim esyada hatirasi var onu cok seviyorum onsuz yasayamam
Allah kimsenin basina vermesin

canım eğer senin kadar güçlü olsaydı sevgisi değil annesi feriştahi gene ayıramazdı emin ol.. ayıramazdı ama evlenseydin de mutlu olamazdın ablamı da kayınvalidesi istemedi.. bizden olacak diye tutturdu kadın.. kendileri mardin arabıydı.. ama eniştem zorla kabul ettirdi.. evi terketti falan.. ama sonunda boşandılar.. çünkü çook yiprandılar.. artık ablam severek ayrılmak zorunda kaldı ablam biraktı.. gecen sene boşandılar.. sen de üzülme.. çook zor seni çok iyi anlıyorum ama senin kadar güçlü olamamış..

hiç üzülme ALLAH ona öyle bir gelın senınkine de öyle bir eş verir ki, hergun başını taşlara vururlar ikisi de. kımsenın hakkı yerde kalmaz. bırak def etmişsin başından annesının ağzına bakan adamdan hayır gelmez. evlılık zor bır kurum, ve pembe hayallerle yola çıkılamayacak kadar mantık gerektiren bır kurum. uzulmen normal ama zamanla sevıneceksın bu olanlara.

amaaannn canım seni annesi yüzünden bir sözüne terk eden adamdan koca olur mu sana evlilik öyle bir iki günlük iş değil ki ömürboyu taşıyabilir miydi o adam seni?
ben de yaşadım aynı şeyi ailesi istemedi diye iki buçuk yıllık ilişki bir çırpıda bitti,öyle pısırık adamlardan iyi eş olmaz boşver daha iyisi çıkar karşına inşallah,biran önce toparlanmaya bak hiç değmezzz:umursamaz:

burayi ilk buldugumda bu konu tam bana göre dedim konu cok eskiydi kim bilir yazmazlar ama ben yinede yaziyim icimi dökiyim dedim üye oldum buraya... iyikide olmusum belki sadece teknoloji üzeri bile olsa insana gercekden moral veriyo cok sagolun hepiniz....

ama ayrilik acisi gercekden cok kötü ve sira sira butun arkadaslarimin basina ayni sey geldi kimi aile yüzünden kimi cemaat yüzünden (yok sen fethullahcisin sen diyanetcisin...)
herkesde diyordu siz asla ayrilmassiniz o seni cok seviyor falan filan
hala dio seviyorum icim aciyo ama ilerde daha kötü olcakdi...
en zoruda sevdigini bilerek ayrilmakmis
pazar günü TRye gidecek zaten bulmus annesi 6-7 tane kiz simdiden... almanyada yasyiorum inanin belki türkiyenin en dogusunda bile yokdur belkide bu zamanda böyle sey " o kiz yabanci oglum biz yabancilarla gecinemeyiz" yada ilk gördügünde beni annesi demis "seytan gözlü bu kiz"

Allaha havale ediyorum o kadini beddua edmiyim diyorum ama elimde degil banada oglunada cok cekdirdi oda en az bizim kadar ceksin ama ben görmem istemafoldumben

cok sagolun

Bu konuda en dertlilerden biride benim daha doğrusu bendim..artık herşey geçmişte kaldı..
Bizide annesi ne yaptı etti ayırdı..üstelik 1 ay sonra nişanımız yaz a da düğünümüz yapılacaktı..herşey hazırdı nişanlığım nişanın yapılacağı mekan v.s bi tek davetiyeleri dağıtmamıştık(iyi kide dağıtmamışız) annesi sırf bi akşam yemeğine gitmediğim için
bize tavır alıyor seni bizden soğutucak baştan gelmemezlik yapıyor v.s gibi sözlerle bizi ayırdı..Bana açıkça ben sana diş geçiremem dedi..:uhm:Bu lafın içeriğini sonradan idrak ediyorumCADIARZU Üstelik pısırık oğlu sesini bile çıkaramadı..Annesi dedi o da yaptı..Beni deli gibi seviyordu bensiz yaşayamazdı..Tek seferde kırdı kalemi...Üstelik ayrıldıktan sonra annesi tektaş ın derdine düştü utanmadan eve geldi..Oğlu olacak o sünepe yoktu yanında...sanki ben annesiyle evlenecektim bana evlenme teklifi eden annesiydi..Deli oldum..Kadın kendi evimde beni suçladı..üstelik kendi gibi sinir kızkardeşiyle birlikte..

Hayatımda unutamayacağım ve bi daha asla yaşamak istemediğim şeyler yaşattılar bana.Şükür! üzerinden 3 ay geçti..Ve hergeçen gün daha da iyi oldum artık tamamen geride kaldılar benim için..Beni dağttılar ama yıkamadılar..klava:
Gerçekten seven adam ne yapar ne eder sevgilisine sevgisine sahip çıkar..İlk köşeye sıkışmada kaçıp gitmez..Yani seviyorsa gerçekten, değil annesi dünya karşısına çıksa Korur kollar sevgisini...lmaz:

Şimdi annesiyle mutlu mesut yaşasın...Sünepe Anakuzusu..
Benden uzak Cehnneme direk olsunlar..düşündükçe deli oluyorum
bide eşim olucaktı ailemizin Babası olucaktı...Sözde baba, sözde erkek...,klava:akannehir

İşte annesi yüzünden giden adam a sadece güle güle sakın geri gelme demek lazım...

tek düsündügüm simdi bidaha bu sekilde sevebilirmiiyim bidahaa güvenebilirmiyim
sevmedigim insanlada evlenmek istemiyorum asla o sekilde evlensem nasi sevmedigim adamla ayni cati altinda ayni odada ayni yatakda ....
bu mümkünmüü:gitme:

siz ayrılalı daha çok olmadı heralde...
seversin canım seversin hiç merak etme yeter ki unutmasını bil.
onu da annesini de Allah'a havale et ve önüne bak biraz zaman geçsin acın hafifler karşına tam istediğin gibi biri çıkar ''iyi ki ayrılmışım'' bile dersin,sadece zaman ve sabıra.s

kendine bakınca hata olarak ne görüyosun, özeleştiri yapabilir misin?

ben dün bi cilginlik yapdim ve askimi aradim dedim son bi defa göriyim seni oda dedi olmaz herseyi dahada zorlastiriyosun falan filan sonra bidaha dedim gel diye tmm 10dak sonra yanindayim dedi ve geldiiii alkisalkisalkis

arabaya bindigimde bana öyle bi sarildi ve agladiki daha dogrusu ikimiz beraber agladik o kadar kötüydumki dun nereye gittimizi bile hatirlamiorum...
konusduk ettik cok caresizim, cok baski altindayim dedi zaten 4 gun icinde zayiflamis gördugumde sook oldum ne ise gittim nede yemek yedim dogru dürüst dio seni seviyorum bende birakamicam sensiz hic olmuyo diyo
zaten arayan kisi benim arkadaslarim dedi sen ne kadar yüzsüssün seni birakana yalvardin ve seni istemicek bi anneye gelin gidcen falan filan ama ben onu cok seviyorum ve o 4gun icinde ne yasadim bi ben bilirim bide Allahimmafoldumben
simdi bidaha konuscak ailesiyle ve bilmiorum aslinda daha tam sevinemiyorumda cunku neyin ne olacagini hic bilemiyoruz... insallah bidaha terkedilmem sirf bi anne yüzünden cunku ikimizde cok aci cekdikmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…