Annesi nişanlıma çocukmuş gibi davranıyor

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.491
11.328
498
arkadaşlar nişanlımla buluştuğumz zaman annesi çok fazla arıyor..sanki oğlu şehir dısındaymış gibi davranıyor...yani nişanlım 29 yaşında...benimle buluştunu bildiği halde annesi arıyor nerdesin ne yapıyosun diye...bazen nişanlım bize geliyor iş çıkısı..ben asya o avrupa yakasında...sürekli arıyor ne zaman geliceksin diye...ufaktan çıtlattım yani gece geç kalırsa arar ama gündüz vakti iş saati aramak sizce normalmi??ben şehir dısında okurken bile ailem günde en az 1 defa arardı en fazla 3 defa oda nadiren...ama uzakta olmamasına rağmen eşim hergün evine gtimesine rağmen gündüz vakti 29 yaşındaki bir çocuğa cocuk gibi davranması sizce ne kadar normal olabilr?yorumlarınızı bekliyorum

canım bence normal değil neden diyeceksin...benimde 3 yıllık komşum var hatta kardeşim gibi seviyorum kendisini kayınvalideside aynen öyle eşlerimiz aynı meslekteler dış göreve filan gidiyolar annesi gecenin 4üde olsa zırt pırt arıyormuş eşimin bile dikkatini çekmiş napıyosun oğlum nerdesin oğlum sürekli bize gelin oğlum vs....inşallah seninki okadar abartmaz canım rabbim yardımcın olsun inşallah düzelir ama kafanıda fazla takma bence...

çok fazla takmıyordum ama bugün buluştuk yine aradı birde konuşuyorduk böyle güzel konulardan,geleceğimizden...ikide bi aramasından rahatsızlık duymaya başladım....ama eşimde rahatsız...bi arada nişanlım evdeyken telefonla konuşmalarımzda benimle konuştuğunu bildiği halde ikide bir oğlum gel meyve ye,oğlum gel bizimle otur...vs...anlayşla karşılamıyor biz yeni nişanlıyız sonuçta...rahatsız edilmez benim bildiğim....
ama bu konuda nişanlımla güzelce konuştum benım annem odama geliyor sennle konştumu görnce seslenmeden gidiyor...lütfen sende anneni kırmadan izah et durumu....çünkü önemli şeylerden konuştuğumzda konuşmanının bölünmesi çok sınır bozucu oluyor...işe yaradı nişanlımın konuşması...artık eşmle telde rahat konusuyorum =)

Sen annesinin kuzusunu alıyomuşsun belliki tatlım bazı anneler var çocuğunu herzaman arıyor günde 3-4 kere bide el kızı gelip oğluyla vakit geçiriyorsa sendeki gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. bence bunu kayınvalidenle konuşmalısın

canım şimdi telde rahat konuşabilirsin ama ilerde evlenince kötü olur sürekli yanımda olun vs başlar bak arkadaşımın bebeği bile var adam 33 yaşında ama annesi küçük çocuğuymuş gibi muamele yapıyor umarım senin kayınvalide aynısını yapmaz.

açıkça söylemek gerekirse çokta normal değil,
bir anne neden bu kadar didikler cocugunu hiç anlam veremem. ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim, ilk zamanlar görüştüğümüz zaman sürekli aile ferdleri arıyorlardı.. Nişanlım da haliyle sinirleniyordu cünkü tlflar susmuyordu...

Bu aralar pek yok, daha doğrusu biz birlikteyken en az 5 defa çalıyor o tlf ama en azından eskisi kadar değil..

Benim de endişem evlendikten sonra sürekli bu huylarının devam etmesi! Umarım sende böyle şeyler yaşamazsın...

resmen oğlunun senden kıskanıyo, seninle görüşmesini konuşmasını engellemeye çalışıyo. senin işin var ilerde bu kaynanayla benden söylemesi

hiç normal değil.
resmen oğlunu kıskanıyor.
ilerde evlendiğinde başına iş alırsın.
heleki yakın oturursan .
bugun boyle yapan evlenınce hep bıze gelın der zırt pırt arar. oğluna karısır.
senın yanında oğluna all meyve ye sana bakmıyorlar falan dıye uyuz uyuz konuşur.
çok üstüne düşer buda senı rahatsız eder.
nişanlın tek çocuk yada kayınvalıden dulsa yandın.
yol yakınken diyorum...

eşınız aılenın tek cocugumu yada cok uzun sure cocuk sahıbı olamayan bı aılenın cocugumu yadaaa baska bısey acaba onceden bı evladını kaybetmıs olabılırlermı bı tedırgınlıkde olabılır kayınvalıdenızdekı yanı acaba basına bısey gelırmı dıye uzerıne dusmesınınde bı sebebı vardır belkı bunlarıda ogrenmek lazım yanı bızler kac yasımıza gelırsek gelelım annelerımızın babalarımızın kucuk cocukları oluruzya ama sanırım kayınvalıdenızde bırazcık abartmıs gıbı bence sız bıse demeyın bakın sonra suclu sız olursunuz...

tatlım seni anlıyorum, benim de 2 küsur yıllık bir ilişkim var ve erkek arkadaşım tek çocuk olduğu için annesi çok düşkün. mesela onun ailesinin evindeyken al oğlum sana kek yaptım, ye oglum sana börek yaptım giy oğlum bilmemne ama allahtan biz birlikteyken zırt pırt arayıp rahatsız etmiyo tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki çok kıskanıyor seni, boşver. ilerde kapılarınız ayrı olunca sorun ortadan kalkar. eminim

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim..
nişanlım evin son beşiği..tek erkek çocuğu...2 ablasıda evli uzaktalar..
kayınpederim hayatta,soran arkadaşlar için söylüyorum
ve ne yazıkki geçici bi süre üst katta otutcağız ..kiraya çıkma durumumuz yok yeni daire işine giricez düğünden sonra...borç ödeyecğiz biraz sabretmemız lazım
nişanlım anlayşlı bu konuda...orda oturma tarftarı asla değil bana sabretmemz lazım tek çıkış yolumz bu diyor..
annesini bana kötüleyemiyor ama o bu davranışlarının farkında...
ah kızlar bırde buyuk ablası var ki nişan yemeği için davet etmşlerdi bizi daha yeni nişanlıyız düşünün..
herkes çay tatlı vss yerken o fırsatta bende oturacağım katı görmek istedim daha yeni görücem daireyi ve plan yapmak için çıktık
aradan 5 dk geçti geçmedi pat kapı çaldı buyuk ablası....
annemmde olay yerndeymış...kayın validemin gitme kızım ayıp onlar yukardalar uyarısına rağmen çıktı ve bahanesde şu çay için die çağrmak için geldim ama ben şaşkınım yani çok tuhaf oldum...
nişanlıma bunu söyledim bu davranışı yanlş oldu diye nişanlımda sonçta kapyı çaldı dedi..anahtar kapının üstündeydi yani direk açıp greblrdı dedi...neyse bende konuyu fazla uzatmadım güldüm geçtim kızlar... ve bu buyuk ablası karşı komsum olcaktı..11 yıldır orda otuyor...bende bu davranştan sora eşmle kiraya çıkalm ne olursa olsun dedm hem annesi hem ablası mahvolurum diye...allahım sesmi duydu sanırım büyük ablası 40 dk uzaklıkta evini satıp başka bi yere taşındı geçtğimz ay:)
kayınvalidemde çalşıyor şuan bi şirkette bende öğretmenm...akşamdan akşama birbrmi görücez yani...
birde eşim ben evde yoksamda sen aşağı inme fazla diyor...ben anlıyorum annesinin dengeszlklerınden korkuyor yoksa neden desin değilmi...
idare ederim hayatım diyorum rahat ol sonuçta yeni eve çıkana kadar sabredicem....bu işler zorrrr

Son düzenleyen: Moderatör:
resmen oğlunun senden kıskanıyo, seninle görüşmesini konuşmasını engellemeye çalışıyo. senin işin var ilerde bu kaynanayla benden söylemesi
3 aylık evliyim benim kayınvalidem de bu durumda.nişanlılik döneminde ben cok fazla farkına varamadım ama şimdi yakın oturuyoruz hep onlara gidelim,her yeri beraber gezelim istiyor.gercekten zor durum 3 ayda bezdimmmmm

ya ne garip insanlar var yani çocugunu bu kadar rahatsız etmek niye 4 kere arayınca günde noluyor ben merak ediyorum seni mı kıskanıyor acaba..ya benm annem abimi hiç aramaz sevgilisi yanındayken rahatsız etmeyim diye ki senin nişanlın 29 yaşında bence buna nişanlının bi dur demesi lazım ya çok garip geldi bana

aynen benım annemde öyleydi...abim bi alt katımzda oturur hala bile sormadan evlerıne gitmez...valla çekeceğim var bi süre..tek tesellim orda geçici oturmamız ve nişanlmn bu durumun farknda olması ve bu sebepten bianönce yeni daire almak için birikim yapmaya başlaması....bende idare edicem onun hatrına artık ne yapalım allah başka dert vermesin arkadaşmı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…