- 25 Eylül 2011
- 7.491
- 11.328
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
çok fazla takmıyordum ama bugün buluştuk yine aradı birde konuşuyorduk böyle güzel konulardan,geleceğimizden...ikide bi aramasından rahatsızlık duymaya başladım....ama eşimde rahatsız...bi arada nişanlım evdeyken telefonla konuşmalarımzda benimle konuştuğunu bildiği halde ikide bir oğlum gel meyve ye,oğlum gel bizimle otur...vs...anlayşla karşılamıyor biz yeni nişanlıyız sonuçta...rahatsız edilmez benim bildiğim....
ama bu konuda nişanlımla güzelce konuştum benım annem odama geliyor sennle konştumu görnce seslenmeden gidiyor...lütfen sende anneni kırmadan izah et durumu....çünkü önemli şeylerden konuştuğumzda konuşmanının bölünmesi çok sınır bozucu oluyor...işe yaradı nişanlımın konuşması...artık eşmle telde rahat konusuyorum =)
3 aylık evliyim benim kayınvalidem de bu durumda.nişanlılik döneminde ben cok fazla farkına varamadım ama şimdi yakın oturuyoruz hep onlara gidelim,her yeri beraber gezelim istiyor.gercekten zor durum 3 ayda bezdimmmmmresmen oğlunun senden kıskanıyo, seninle görüşmesini konuşmasını engellemeye çalışıyo. senin işin var ilerde bu kaynanayla benden söylemesi
ya ne garip insanlar var yani çocugunu bu kadar rahatsız etmek niye 4 kere arayınca günde noluyor ben merak ediyorum seni mı kıskanıyor acaba..ya benm annem abimi hiç aramaz sevgilisi yanındayken rahatsız etmeyim diye ki senin nişanlın 29 yaşında bence buna nişanlının bi dur demesi lazım ya çok garip geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?