arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim..
nişanlım evin son beşiği..tek erkek çocuğu...2 ablasıda evli uzaktalar..
kayınpederim hayatta,soran arkadaşlar için söylüyorum
ve ne yazıkki geçici bi süre üst katta otutcağız ..kiraya çıkma durumumuz yok yeni daire işine giricez düğünden sonra...borç ödeyecğiz biraz sabretmemız lazım
nişanlım anlayşlı bu konuda...orda oturma tarftarı asla değil bana sabretmemz lazım tek çıkış yolumz bu diyor..
annesini bana kötüleyemiyor ama o bu davranışlarının farkında...
ah kızlar bırde buyuk ablası var ki nişan yemeği için davet etmşlerdi bizi daha yeni nişanlıyız düşünün..
herkes çay tatlı vss yerken o fırsatta bende oturacağım katı görmek istedim daha yeni görücem daireyi ve plan yapmak için çıktık
aradan 5 dk geçti geçmedi pat kapı çaldı buyuk ablası....
annemmde olay yerndeymış...kayın validemin gitme kızım ayıp onlar yukardalar uyarısına rağmen çıktı ve bahanesde şu çay için die çağrmak için geldim ama ben şaşkınım yani çok tuhaf oldum...
nişanlıma bunu söyledim bu davranışı yanlş oldu diye nişanlımda sonçta kapyı çaldı dedi..anahtar kapının üstündeydi yani direk açıp greblrdı dedi...neyse bende konuyu fazla uzatmadım güldüm geçtim kızlar... ve bu buyuk ablası karşı komsum olcaktı..11 yıldır orda otuyor...bende bu davranştan sora eşmle kiraya çıkalm ne olursa olsun dedm hem annesi hem ablası mahvolurum diye...allahım sesmi duydu sanırım büyük ablası 40 dk uzaklıkta evini satıp başka bi yere taşındı geçtğimz ay:)
kayınvalidemde çalşıyor şuan bi şirkette bende öğretmenm...akşamdan akşama birbrmi görücez yani...
birde eşim ben evde yoksamda sen aşağı inme fazla diyor...ben anlıyorum annesinin dengeszlklerınden korkuyor yoksa neden desin değilmi...
idare ederim hayatım diyorum rahat ol sonuçta yeni eve çıkana kadar sabredicem....bu işler zorrrr