Annesi ölen herkes yalnızmı kalır düşünce herkes mi saldırır burası kötü bir dünyamı

Anne demek hayat demek. Cok yillar once kaybettim kuzumu. Hep cok basarili bir ogrenciydim universiteyi kazandigimda ilk anneme soylemek isterdim olmadi. Evlendim annem yoktu kizim oldu o an tek annem olsun istedim yoktu. Uzulunce sevinince ilk annemi aramak isterim de yok. Cok bayramlar gecti yok. Bazen deli gibi aglayip niye gittin diye deliriyorum. Akrabalar akrep sadece. Annemin tirnagi olamaz pislik ordusu.
Annem öldüğü andan beri 5 yasinda sokakta kalmis bir cocuk gibiyim. O kadar caresiz. Anneniz hayattaysa bin kez sarilin. Milyon kez opun.
Hala agliyor musun?
Kac yil gecti?

Annem cok hasta bende gunlerdir kendimde degilim aslinda hep bunu dusunuyorum o kadar anlamsiz ki Her sey ..
Yolum sonuna geliyoruz ve caresiz bir sekilde bekliyoruz..
Sonrasini dusunuyorum dusundukce kotu oluyorum onun sesini duymadan sarilmadan opmeden dertlesmeden birlikte gulmeden nasil yasarim diye dusunuyorum..sonra aklima oglum geliyor onunda bana ihtiyaci var ama kim beni sever ki annem kadar diyorum..
O kadar caresizim ki...
Rabbim iki iyiliginden birini versin, tez zamanda şifa bulsun güzel anneniz inşallah 🤲❤️

başınız sağolsun . Aynen öyle bence bu dünyanın çivisi çıkmış da paslanmış bile :( asla onun gibi kimse sizi sevemez . Severim diyenlere güvenmeyin . Arkanızı her daim sağlama alın, bi gözünüz açık olsun. Fırsatçılara izin vermeyin sağlam durun . Sabırlar diliyorum size

Anne gitti ve evler döndü yazlık otellere
Anne gitti ve sular buruştu testilerde
Artık çamaşırlar yıkansa da hep kirlidir
Herkes salonda toplansa da kimse evde değildir.

Sezai Karakoç

Tam olarak hissettiğin şey bu oluyor işte

Anne gitti ve evler döndü yazlık otellere
Anne gitti ve sular buruştu testilerde
Artık çamaşırlar yıkansa da hep kirlidir
Herkes salonda toplansa da kimse evde değildir.

Sezai Karakoç

Tam olarak hissettiğin şey bu oluyor işte
😥

Annem 80 yasinda hala annesini arıyor anne sevgisini tattiysan yas kaç olursa olsun anneni istiyorsun yine

Cok tesekkur ederim gercekten hic kendimde degilim 1 aydir her gun agliyorum dayanilacak gibi bir duygu degil bu.

Annemin vefatına yakın, hastalığından haberimiz yokken henüz bir rüya görmüştüm. Deprem olmuştu ve annemin de içinde olduğu evimiz yıkılmıştı.
Annemin vefatından sonra o ev ayakta kaldı ama ailemizdeki çoğu kişi için yıkıldı aslında. Baba evin direği diyorlar ama anne evin ta kendisi. Bu acıyı yaşadık, yaşıyoruz, çoğu insan da yaşayacak diyecek birşey yok, insanın annesi kaç yaşında ölürse ölsün genç ölmüş oluyor.

Başınız sağolsun.
Insallah benim yavrum hiç bir zaman böyle hissetmez. Boğazım düğümlendi

28 yaşındaydım annem öldü antiden işe yaramaz bi erkek kardeşim oda 27 yaşında küçük değil baba ve özürlü bi amcam kaldı bana ve maalesef her şeyi ben den bekledi ler kadrolu memurdum depresyon a girdim çevredeki söylentiler den istifa ettim şimdi 34 yaşındayım ama her anı ızdırap dolu seneler geçti ne komşu ne bir akrabam aramadı sormadı, sevdim evlendim, evlendiğim gün herkes dedikodumu yaptı bir eşim yanımda oldu onada niye önce erkek kardeşim i evlendirmemişim diye millet söylendi, şimdi hamileyim yeniden kpss çalışıyorum, hemşireyim, ama psikolojik olarak tükendim eşimin üzerime titremesine bile mana bulur oldum, insanlar la başedemiyorum nere gitsem babanlar ne oldu kardeşini evlendirdinmi sanki küçük çocuk 😞

Benimde akrabalar sadece dedikodu yaptılar kendi kabuğuma çekildim eşimi bulana dek her gece ağladım ölmek için Allah'a yalvardım şimdi hamileyim ve çok duygusalım kimsem yok babam ve özürlü amcam üzerimde yük erkek kardeşim ise 33 yaşında ben 34 bana hiç faydası olmadı herkes bide benim acım yetmez gibi kardeşim evlendircekmişimde gelen gelin onlara bakcakmış gibi üzerime baskı yaptı tabi kardeşim evlenmedi sonra eşimle tanıştım ben evlendim ama hala babamlar la altlı üstlüyüz oturuyor uz eşim evini bırakıp başka şehirde n yanımıza geldi, ve bana hep sımsıkı sarıldı ama Ben hala buhrandayım, sizin de çevreniz böle kötümü

Benimde akrabalar sadece dedikodu yaptılar kendi kabuğuma çekildim eşimi bulana dek her gece ağladım ölmek için Allah'a yalvardım şimdi hamileyim ve çok duygusalım kimsem yok babam ve özürlü amcam üzerimde yük erkek kardeşim ise 33 yaşında ben 34 bana hiç faydası olmadı herkes bide benim acım yetmez gibi kardeşim evlendircekmişimde gelen gelin onlara bakcakmış gibi üzerime baskı yaptı tabi kardeşim evlenmedi sonra eşimle tanıştım ben evlendim ama hala babamlar la altlı üstlüyüz oturuyor uz eşim evini bırakıp başka şehirde n yanımıza geldi, ve bana hep sımsıkı sarıldı ama Ben hala buhrandayım, sizin de çevreniz böle kötümü
Sen herseyi bosver. Hepimiz bunları yaşadık. 15 yaşımdan beri annem yok öyle zor ki. Allah yar ve yardimcin olsun. Ben de hamileyken annem diye çok ağladım. Bir gün bulusacagiz onlarla hersey gönlünce olsun ❤

Back
X